Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

E3 - Mégsem lesz ott a Rockstar Games

A GameReactor.eu pletykái után megérkezett a cáfolás. A Rockstar Games ugyanis elárulta az egyik legnézettebb videojáték világgal foglalkozó híroldalnak, a Videogaming24/7-nek, hogy nem lesznek ott az E3 konferencián.

Úgy tűnik a Rockstar az utóbbi időben igyekszik ignorálni ezeket a fontos eseményeket, ahol rengeteg meglepetést lehet szerezni a rajongóknak. Viszont akik figyelemmel követték a tavalyi konferencia eseményeit bizonyára emlékeznek, hogy szintén ez volt a helyzet, és végül bejelentettek egy új játékot, az Agent-et.

Az is lehet, hogy az elmúlt napok pletykáira reagálnak a fejlesztők és próbálják megtartani a depressziós hangulatot, hogy mégnagyobb meglepetés legyen majd az új epizód címének felfedése, amihez egy hitelesebb oldalnak való nyilatkozás elégséges, viszont egyelőre ez a leghivatalosabb felállás, tehát a továbbiakban ennek hiszünk.

Köszönjük Rathel néven regisztrált látogatónknak, hogy értesített minket a hírről.

2010.06.04 15:16  ▪ Forrás: Videogaming247  ▪ Írta: VISALI

Gaby86
Offline
2010. 06. 04. 19:35
Én azt olvastam valahol, hogy nem lett volna elég színvonalas a műsor mert nincs idejük felkészülni.
Azt is olvastam, hogy saját műsort terveznek a New York-i központjukban amit bemutatnak pár héten belül.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink