Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

E3 - Xbox LIVE hamarosan Magyarországon is

Bár a Rockstar Games és új Grand Theft Auto epizód idén nem szerepel az E3 konferencián mégis már ma, az első nap van számunkra egy fontos hír. Az Xbox LIVE ősztől elérhető lesz Magyarországon is.

Eleinte csupán az alapvető funkciók - többjátékos mód, achievement-ek, marketplace - lesznek elérhetőek, és majd fokozatosan az összes többi funkció is. Magyarországon kívül nyolc további állam részesül a LIVE szolgáltatás nyújtotta lehetőségekben: Brazília, Chile, Csehország, Dél-Afrikai Köztársaság, Görögország, Kolumbia, Lengyelország és Oroszország.

Azt egyelőre nem tudni, hogy megváltoztathatjuk-e majd az eddig használt Egyesült Királysággal, Egyesült Államokkal, stb. regisztrált profilunkat, vagy újat kell kreálnunk, de utóbbi valószínűbb.

2010.06.15 10:40  ▪ Forrás: GameStar Online  ▪ Írta: VISALI

MateL
Offline
2010. 06. 15. 11:34
remélem azért nem kell majd új profilt csinálni,gondolom ők is tudják hány magyar van más országnevekkel, ha mindenkinek újra kellene csinálni, az elég nagy ki****ás lenne.

Athlon
Offline
2010. 06. 15. 14:13
Az űrben mikor lesz már elérhető??

Markee
Offline
2010. 06. 15. 21:09
Szerintem meg biztos ,hogy újat kell csinálni, mert aki magyar és felregisztrál UK , USA , stb. címmel azt kapásból bannolásra ítélhetik ,szóval valószínű ,hogy új profilt kell csinálni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink