Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

OFF - Többen szeretik a lemezes kiadásokat

2010.07.06 19:30  |  Írta: VISALI  |  Forrás: MCV UK

Igen, sajnos ez a "hírtelenség" arra kényszerít minket, az oldal szerkesztőit, hogy nyilvánosan egy hírben "offoljunk", vagyis az oldal tartalmához nem kapcsolódó eseményről számoljunk be. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem érdekes adatokat osztunk meg veletek. Sőt, még pofátlanul hozzá is kapcsoltuk a Grand Theft Auto sorozatot.

Manapság azt hinné azt hinné az ember, hogy mindenki az új, egyszerűbb, olcsóbb megoldásokat keresi, de az Ipsos MediaCT legújabb felmérése szerint a vásárlók sokkal jobban szeretnék a kezükben tartani a megvásárolt terméket - legyen az szoftver, film vagy zene. Kerek 1000 embert szólíttak meg és a válaszok alapján a következő adatokat publikálták:

Csupán a zenék esetében fordult elő, hogy a megkérdezettek 55 százaléka inkább az online vásárlást választja. Ez még talán érthető is, hiszen sokan csak néhány számot szeretnének beszerezni egy lemezről. Így a nagy múlt után - CD lemez, kazetta, bakelit lemez, stb. - pont az albumok lesznek majd az elsők, amikre csökken majd a kereslet.

A filmek esetén megoszlik a vélemény, hiszen 51 százalék szereti DVD lemezen beszerezni kedvenceit. Az újságnak megmaradhat a maga varázsa, az ezer 63 százaléka szereti jobban a papír újságokat, mint az internetes hírközlést. A legnagyobb egyetértés a videojátékok terén volt. Itt 64 százalék szereti valamilyen adathordozón megvenni a kiszemelt szoftvert.

Bármennyire is környezetbarát megoldás az internetről való letöltés, többen mégis jobbszeretik a kezükben tartani ami az övék. Ez érvényes a GTA franchise-ra is. A két Grand Theft Auto IV letölthető tartalom, a The Lost and Damned  és a The Ballad of Gay Tony nem feltétlenül aratott kiemelkedő sikert a LIVE Marketplace és PlayStation Store rendszereken, sokkal inkább a mindkét epizodikus tartalmazó, GTA Episodes from Liberty City néven kiadott lemezes verzió keltette fel az érdeklődést. A németeknél például sokáig szerepelt a tízes eladási toplistákon.

Leone

Offline
2010. 07. 06. 20:26
Igen, ez így van..
MateL

Offline
2010. 07. 06. 22:46
speciel én is jobban szeretem a hard copyt, mert több gépre is lehet telepíteni, és jár hozzá kézikönyv. Viszont ha a lemezt sérülés éri, az bukta.
Hannibal

Offline
2010. 07. 07. 12:03
Én is. ki nem szereti a posztert,kézikönyvet meg a bdobozt...
Hála istennek szerencsésnek mondhatom magam hogy az összes gta eredeti dobozában foglal helyet a polcomon
Steve777

Offline
2010. 07. 07. 15:47
Én is jobban szeretem a dobozos játékokat, de a pofátlanul drága játékokra nem szivesen költök.
Meg arra, hogy a játékok nagy része PC-re kb. 3x olcsóbb, mint konzolra, és annyira vicces, amikor csak konzolra adnak ki egy játékot (igen gyakori jelenség)
smatyi

Offline
2010. 07. 11. 09:06
Én is jobban szeretem a kezemben tartani!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak