Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Elkészült a magyarítás

A HUNosítókTeam egy év és pár hónap munka után befejezte a Grand Theft Auto IV játék személyi számítógépekre írt verziójához a magyarítást azok számára, akik az angol beszédet, valamint az angol, német, francia, spanyol és olasz feliratot nem igazán értik.

Ezen nyelvek megértése néhány helyen fontos a játék története során, főleg a Weekend at Florian´s c. küldetésnél, ahol egy fickó instrukcióit kell követni. A csapat nem csupán a feliratokat fordította le, de még honlapokat is, melyeket a Tw@ Café internetkávézóban böngészhetünk.

A projekten Ardea, Ballard, Killborn, Konyak, Itriver, Owen_eX, Xenovas és Zeneger dolgozott. A tisztelet mindenképp kijár nekik.

Két változat tölthető le. Az 1.0.4.0 verziószámú - negyedik - javítást használók kattintsanak ide a letöltéshez, akik 1.0.6.0 vagy 1.0.7.0 verziószámmal ellátott - hatodik és hetedik - patch-csel játszanak kattintsanak az alanti linkre.

›› Grand Theft Auto IV magyarítás letöltése ‹‹

2010.07.19 14:20  ▪ Forrás: HUNositokTeam  ▪ Írta: Visali

ComAndor
Offline
2010. 07. 19. 21:37
Nagyon király csak sajna egy kicsit késő már egy párszor végtoltam és most már nem érdekel annyira.
Jah és most gta3-at tolom egy kis nosztalgia.
DE IGY TOVÁBB

DT-boy
Offline
2010. 07. 20. 07:27
A magyarosítások ****ok és tönkreteszik a játékélményt.

MolGabi
Offline
2010. 07. 20. 08:57
Magyarosítás a kajában van ...

A magyarítások hasznos dolgok, akik kevésbé értik az idegen nyelvet. Tudva azt, hogy mennyi meló volt vele, épp emiatt nem kéne már kapásból leszarozni. Dicséretes meló volt, örüljünk, hogy most már ilyenünk is van !

Bence (Visali)
Offline
2010. 07. 20. 15:30
DT-boy: A nyelvi fájlok módosítása szerintem az egyetlen olyan mod, aminek értelme is van.

Benes
Offline
2010. 07. 20. 19:29
Szerintem nagyon jó, hogy le lett fordítva. Régota vártam már. Énis párszor végigjátszottam már, de azért nem mindent értettem. Így már jó és mindent megértek

ComAndor
Offline
2010. 07. 20. 20:08
Bocsi mindenkitől én NEM NEGATÍV kritikaként értettem jó dolog hogy van csak egy kicsit késve érkezett

Dancsy
Offline
2010. 07. 20. 23:10
Nekem fent van a GTAIV- már lehetne is playelnem, ha elfutna...DE NEM FUT--->Mindenesetre felraktam a magyarítást, mert szerintem ez nagyszerű dolog, akárki akármit mond, és ha egyszer elfut a játék a PLAY gomb lenyomása után akkor nagy örömmel fog eltölteni ,hogy le van írva magyarul a szöveg...Mindamellett angol faktos vagyok, és hál istennek nincsen baj az angol tudásommal, de azért mindent mégse tudhatok, főleg nem olyan gyorsan amilyen rövid ideig kint van egy adott felirat (magyarul gyorsan dumálnak és a szöveg is gyorsan változik alatta)...TEHÁT ÖSSZEFOGLALVA A MAGYARÍTÁS HASZNOS DOLOG!

ComAndor
Offline
2010. 07. 21. 16:56
Egyet értek akkor kiprobálom énis

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink