Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTAPlace - Videósorozat

2010.07.26 20:06  |  Írta: GTAPlace.hu Csapata

Grand Theft Auto IV: The Talking Weapons

Oldalunk születésnapi meglepetései között szerepelt egy bejelentés, mely egy hamarosan induló videósorozatról számolt be nektek. Ahogy megígértük, az első rész augusztusban kerül majd fel a GTAPlace TV-re, de természetesen a Social Club TV-re és a YouTube-ra is feltöltjük.

A sorozat a Grand Theft Auto IV: The Talking Weapons, vagyis A Beszélő Fegyverek címmel indul, az első epizód pedig augusztus 1-étől lesz megtekinthető. A részeket a GTA: The Ballad of Gay Tony játékban vesszük fel. A cél az, hogy bemutassuk a második epizodikus tartalom újdonságait, a Free Mode és a Video Editor nyújtotta lehetőségeket, valamint szórakoztatni szeretnénk titeket a hírcsendes időszakban. A történet a következő.

Egy angol csapat azzal tölti mindennapjait, hogy kirabolják a várost. Ted és Nad Trouser testvérek, Jimmy Beck és Gregory Wood két jó barátjuk. Már korábban is ismerték egymást, de Jimmy-t elkapták a rendőrök, így feloszlott a grupp. A sorozat kedvéért azonban ismét  összeállnak, megpróbálják kiszabadítani Jimmy-t. A sorozatban ezen eseménytől követhető a banda tevékenysége. Főleg egyedi dolgokat tulajdonítanak el, de persze ha a fülükbe jut egy nagyobb pénzösszeg fellelési helye, nem beszélve a drágakövekről… nem tétováznak, megpróbálják megszerezni. A módszereik nem mindig kifinomultak, a menekülést improvizálva oldják meg és a használt fegyvereiket az ujjlenyomatok miatt elrejtik egy biztos helyen, amit csak ők ismernek, így ha egy akció közben elkapják őket nem varrhatják a nyakukba a többi bűntettet. Egy idő után azonban eltűnnek ezek a fegyverek. Vajon ki lesz az, aki ellopja? Mi lesz, ha rossz kezekbe kerül? Ki akarja az egész zsákmányt? Vagy a nagyravágyásnál többről van szó?

A sorozatban legtehetségebb videószerkesztőink, Hannibal, mátéka és Rathel segítenek regisztrált felhasználóink közül, valamint a HOC klán tagjai segítenek nekünk. Gaby86-ot is szerettük volna beszervezni, de sajnos ő nem ér rá, de természetesen ő is részesül majd hasonló lehetőségben.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak