Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Már folyik a fejlesztés?

A Connected Consols néven futó híroldalnak felcsillant a szeme a Videogaming247-en publikált pletyka után és kutatni kezdett a Grand Theft Auto V fejlesztését illetően. A GamaSutra oldalon találtak rá a Rockstar North álláshirdetéseire, melyből a logikus gondolkodásúak kiszűrtek valamit.

A Grand Theft Auto sorozat epizódjaiért felelőss leányvállalat meglehetősen komoly posztra keresi az alkalmas programozókat, köztük egy karakter animátort is egy külsőnézetes akciójátékhoz. Az álláshirdetések pénteken kerültek ki. Két játék jöhet szóba, amiért szükség van újabb dolgozókra. Az egyik az Agent, a másik az esetleged GTA V. Utóbbira azért nagyobb az esély, mert ha az Agent-hez kellenének dolgozók már rég meghirdette volna az állásokat a Rockstar, hiszen már jó ideje készül. Ráadásul elég nagy tapasztalatra van szükség - legalább három évesre, ráadásul egyes pozíciókhoz egy már kiadott művet kell bemutatni PlayStation 3 vagy Xbox 360 konzolon. A két platform azonban ne zavarjon meg benneteket. Ez nem azt jelenti, hogy megint várni kell a személyi számítógépeken játszóknak. A Rockstar North csupán ezzel a két platformmal foglalkozik.

2010.07.27 21:40  ▪ Forrás: ConnectedConsoles  ▪ Írta: Visali

Hannibal
Offline
2010. 07. 28. 00:55
ÓH akkor elég kezdeti stádiumban van ha még csak a karaktereket modellezik

Gaby86
Offline
2010. 07. 30. 17:17
Hannibal: Nem biztos Lehet már a város, járművek stb. kész vannak.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink