Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Episodes from Liberty City PlayStation 3 Multiplayer Event ma

Ma elérkezett a nap, amikor a fejlesztők ismét egy Grand Theft Auto epizódban rendeznek egy online harcot a játékosokkal. Eddig a Red Dead Redemption volt reflektorfényben, de ma visszatér a Rockstar Games az Episodes from Liberty City áprilisban PlayStation 3 atomgépezetekre megjelent változatához. A tegnaptól Európában is elérhető új RDR letölthető tartalomhoz is rögtönöznek egy hasonló eseményt, de ezután azonnal indul a tervezett Multiplayer Event este 22:00-kor és holnap hajnal 1:00-ig tart.

Csatlakozni a már jól ismert módon lehet, vagyis a The Lost and Damned-ben a mobiltelefonról a Multiplayer menüben. Ismét Team Deathamtch-ben játszanak majd a játék készítői, így mikor belépsz a Party Mode-ba és miután behívtad oda társadat, akivel játszol majd - kétfős csapatok játszanak majd egymás ellen - vedd elő a telefont és ott a Multiplayer › Ranked Match › Team Deathmatch útvonalon azonnal a lobbi képernyőre kerültök, ahol találkoztok a többi játékossal. Ezután indul a mérkőzés.

A Rockstar Games a következő PlayStation Network ID nevekkel játszik majd: PlayRockstar1, PlayRockstar2, PlayRockstar3, PlayRockstar4. Ezen nevek csupán egyikét vedd fel barátnak a játékhoz.

Akik nem tudnak részt venni az eseményen azok nyomon követhetik a játékot a Social Club erre kialakított oldalán, melyet ide kattintva érhettek el.

2010.08.12 10:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

PSP
Offline
2010. 08. 12. 22:30
"áprilisbanPlayStation 3 atomgépezetekre"

Egyébként köszi, megyek is, megnézem őket!

Rongyos
Offline
2010. 08. 13. 11:28
A GTA V nem lesz bejelentve a közeljövőben? Egyébként, úgy tudom, hogy csak a következő generációs konzolokra érkezik majd.

Bence (Visali)
Offline
2010. 08. 13. 12:04
A GTA V bejelentésére még várni kell. Annyit tudunk, hogy valószínűleg egy May Payne 3 esemény keretén belül, ami valószínűleg egy bemutató lesz, talán valamelyik rendezvényen. Most, h kijött a Ded Dead Redemption már csak a Max Payne 3, az L.A. Noire és az Agent marad. A platformok pedig valószínűleg PS3, X360 és PC. Egyhamar nem lesz új generációs konzol és a személyi számítógépekre írt verzió mégha később, de meg fog jelenni, mert a GTA IV bejelentésekor megígérték, h nem fogják elhanyagolni a PC-t. A szóbeszédnek ne higyj, hiszen még semmit sem tudunk az ötödik fő GTA epizódról, csupán tények vannak, amiket más dolgokkal kapcsolatban tudunk. Ezekből következtethetünk.

Rongyos
Offline
2010. 08. 13. 13:22
Amúgy szerintem a GTA V körülbelül 2012-ben fog megjelenni, addigra meg már minden bizonnyal lesz következő generációs konzol, ezért gondoltam, úgy, hogy arra fog jönni a GTA V. A mosatni konzolok már kezdenek egy kicsit elavulni. Körülbelül mikorra várható az a May Payne 3 esemény?

Hannibal
Offline
2010. 08. 13. 22:29
GTA V sztem 2011-ben jelenik meg boxra,ps,re meg pc.re. de nem tuti várni kell egy bejelentésig hogy ez mikor lesz senkise tudja. a mostani konzolok meg még nincsenek elfelejtve most jelent meg egy új xbox360 slim meg 1-2 slim variáns is megfog jelenni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink