Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA: Episodes from Liberty City PlayStation 3 Multiplayer Event ma

2010.08.12 10:53  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ma elérkezett a nap, amikor a fejlesztők ismét egy Grand Theft Auto epizódban rendeznek egy online harcot a játékosokkal. Eddig a Red Dead Redemption volt reflektorfényben, de ma visszatér a Rockstar Games az Episodes from Liberty City áprilisban PlayStation 3 atomgépezetekre megjelent változatához. A tegnaptól Európában is elérhető új RDR letölthető tartalomhoz is rögtönöznek egy hasonló eseményt, de ezután azonnal indul a tervezett Multiplayer Event este 22:00-kor és holnap hajnal 1:00-ig tart.

Csatlakozni a már jól ismert módon lehet, vagyis a The Lost and Damned-ben a mobiltelefonról a Multiplayer menüben. Ismét Team Deathamtch-ben játszanak majd a játék készítői, így mikor belépsz a Party Mode-ba és miután behívtad oda társadat, akivel játszol majd - kétfős csapatok játszanak majd egymás ellen - vedd elő a telefont és ott a Multiplayer › Ranked Match › Team Deathmatch útvonalon azonnal a lobbi képernyőre kerültök, ahol találkoztok a többi játékossal. Ezután indul a mérkőzés.

A Rockstar Games a következő PlayStation Network ID nevekkel játszik majd: PlayRockstar1, PlayRockstar2, PlayRockstar3, PlayRockstar4. Ezen nevek csupán egyikét vedd fel barátnak a játékhoz.

Akik nem tudnak részt venni az eseményen azok nyomon követhetik a játékot a Social Club erre kialakított oldalán, melyet ide kattintva érhettek el.

PSP

Offline
2010. 08. 12. 22:30
"áprilisbanPlayStation 3 atomgépezetekre"

Egyébként köszi, megyek is, megnézem őket!
Rongyos

Offline
2010. 08. 13. 11:28
A GTA V nem lesz bejelentve a közeljövőben? Egyébként, úgy tudom, hogy csak a következő generációs konzolokra érkezik majd.
Visali

Offline
2010. 08. 13. 12:04
A GTA V bejelentésére még várni kell. Annyit tudunk, hogy valószínűleg egy May Payne 3 esemény keretén belül, ami valószínűleg egy bemutató lesz, talán valamelyik rendezvényen. Most, h kijött a Ded Dead Redemption már csak a Max Payne 3, az L.A. Noire és az Agent marad. A platformok pedig valószínűleg PS3, X360 és PC. Egyhamar nem lesz új generációs konzol és a személyi számítógépekre írt verzió mégha később, de meg fog jelenni, mert a GTA IV bejelentésekor megígérték, h nem fogják elhanyagolni a PC-t. A szóbeszédnek ne higyj, hiszen még semmit sem tudunk az ötödik fő GTA epizódról, csupán tények vannak, amiket más dolgokkal kapcsolatban tudunk. Ezekből következtethetünk.
Rongyos

Offline
2010. 08. 13. 13:22
Amúgy szerintem a GTA V körülbelül 2012-ben fog megjelenni, addigra meg már minden bizonnyal lesz következő generációs konzol, ezért gondoltam, úgy, hogy arra fog jönni a GTA V. A mosatni konzolok már kezdenek egy kicsit elavulni. Körülbelül mikorra várható az a May Payne 3 esemény?
Hannibal

Offline
2010. 08. 13. 22:29
GTA V sztem 2011-ben jelenik meg boxra,ps,re meg pc.re. de nem tuti várni kell egy bejelentésig hogy ez mikor lesz senkise tudja. a mostani konzolok meg még nincsenek elfelejtve most jelent meg egy új xbox360 slim meg 1-2 slim variáns is megfog jelenni.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak