Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újra lendületben a GTA San Andreas?

A 33. heti magyar eladási toplistákat nézve szembetűnik, hogy mostanában Magyarországon ismét felkapott játék lett a GTA San Andreas személyi számítógépekre írt változata. Hirtelen fogyni kezdett  GTA család hivatalos magyarországi forgalmazója, a CNG Hungary Kft. által Premium Games szériában kínált változat.

Az augusztus 16. és 22. közötti időszakban az eddigi legnagyobb bejárható területtel rendelkező Grand Theft Auto epizód a PC-s eladási toplistán a nyolcadik helyen feszít, de a példányszám amelyben elkelt arra is elég volt, hogy az össz-platform listán a tizedik helyre kerüljön. Talán ismét jön egy nosztalgia hullám, amikor a korábbi részekkel játszanak a rajongók?

Az epizodikus tartalmakról se feledkezzünk meg. A GTA: Episodes from Liberty City a személyi számítógépeken hódít többnyire Magyarországon. Ezúttal a 35. helyen van az összesítésben.

2010.08.27 11:34  ▪ Forrás: Slágerlisták.hu  ▪ Írta: Visali

PSP
Offline
2010. 08. 27. 17:58
Üdv!

Na igen, lehet a IV hatására megvették, azok is akik lewarezolták, vagy ilyesmi...

Egyébként ennyire siettek cikk íráskor, hogy most már a címben sincs rendben valami? Szóval na, ne támadásnak vegyétek!

Bence (Visali)
Offline
2010. 08. 27. 18:22
Sajnos mostanában csak én foglalkozom a hírírással és néha Shotgun, Gege és Kovics inaktív, de eddig a tanulás foglalt le (nyelvvizsga) és most a GTA IV szekció, de azzal is csak szeptemberben leszünk kész vele.

Dancsy
Offline
2010. 08. 30. 12:48
bejárható területtel rendelkező Grand Theft Audo ...AUDO?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink