Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Szeptemberben jön iPad-re

Ma a Rockstar Games a hivatalos híroldalán bejelentette a már hosszú ideje fejlesztés alatt álló GTA Chinatown Wars iPad verziójának megjelenési dátumát. Bár egy korábbi interjúból úgy tudtuk júniusban jelenik meg, úgy tűnik ez a port is csúszott picit. A megjelenési dátum szeptember 9., vagyis már jövőhét csütörtökön tölthető lesz az új változat az AppStore-ról.

Hogy miért is új? A kézikonzolokra írt Grand Theft Auto epizódból már egy hivatalos demó is készült, amely a Chinatown Wars Lite nevet viselte, az új port pedig Chinatown Wars HD néven fut. A platform felbontásának köszönhetően egy továbbfejlesztett grafikával találkozunk majd, természetesen nagyobb felbontásban. Az Independence Radio ismét megtalálható lesz, illetve egy intuitív Multi Touch felület irányítást kap a játék és beállítható nehézségi szinteket. Az ára 9.99$ lesz.

2010.09.01 19:18  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink