Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace videósorozat 3. rész

Egy nagyobb szünet után elkészült a GTAPlace.hu videósorozatának harmadik epizódja, melynek címe: Need for Money? Visit Mr. Schyster - Pénzre van szüksége? Látogassa meg Mr. Schyster-t.

A csapatnak a fülébe jutott, hogy miután a város egyik nagysikerű ügyvédjét, Tom Goldberg-et tragikusan meggyilkolták irodájában egyik kollégája, Shyster igencsak meggazdagodott, hiszen a GLS-nek már csupán egy tulajdonosa maradt. Goldberg mindenét - még az irodáját is - Shyster társára hagyta, Ligner pedig ezután kiszállt és elzüllött. Shyster így már a leggazdagabb ember a városban. Bár már régóta saját autómárkája is van (lásd Schyster PMP600, a "ch" csupán marketing fogás, a német márkák jobban kelnek, így Shyster egy ideje módosított családnevén) most szúrt igazán szemet a hatalmas tulajdon. A banda meglátogatja az irodájában és sajnos erőszakkal veszik el a bankkártyáját. Persze autóval elmenekülni lehetetlenség a helyszínről, ezért Gregory még az akció előtt szerez egy helikopter, viszont így sem sikerül valami fényesen a menekülés. A hatósági Buzzard annyira tönkreteszi a Maverick-et, hogy ki kellett ugraniuk és Nad-nek rossz volt az ejtőernyője így a vízbe esett. A csapat Alderney partjánál várja őt a Buffalo-val. Bár a többiek keresésével már felhagytak a rendőrök - nem tudni hol landoltak, csupán azt, hogy Alderney felé ereszkedtek - úgytűnik látták Nad-et a folyóba esni, ezért neki osonnia kell a Buffalo-ig.

Tekintsd meg HD felbontásban

2010.09.02 11:27 ▪ Írta: Visali

smatyi
Offline
2010. 09. 02. 14:20
Nagyon jó lett mint ahogy az eddigi részek.

MateL
Offline
2010. 09. 02. 19:06
Nagyon jó lett, és Visali örömmel látom hogy sikerült megoldani a problémát. Most akkor már átváltottátok a tárhelyet?

Bence (Visali)
Offline
2010. 09. 02. 19:23
A tárhelyet még az év elején átváltottuk. A domain maradt a réginél és azzal volt a gond.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink