Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megjelent a GTA Chinatown Wars HD

2010.09.09 17:33  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games mostanság lecsendesítette a Grand Theft Auto körül megszokott hírforgatagot, teret adva többi játékának is, s ezzel már-már túlzásokba esnek. A játékos már-már azt hiszi talán szégyellik a GTA-t, ami persze nem igaz, de számomra elég fájdalmasan hangzik a legutóbbi Take 2 Interactive konferencia beszámolójában amit már korábban is szóvá tettek, hogy igyekeznek multiplatform Grand Theft Auto kiadása nélkül hozni a szokásos bevételt - ami most már semmilyen platformra sem fog megjelnni egy jó darabig.

Ez már az Episodes from Liberty City személyi számítógépekre és PlayStation 3 atomgépezetekre való kiadásánál is nagyon érezhető volt. Pár héttel a megjelenés előtt kaptunk "nesztek" módon pár képet és hip-hop megjelent a két epizodikus tartalom. A GTA Chinatown Wars már korábban megérkezett az Apple két alkalmas platformjára, az iPhone-ra és az iPod Touch-ra és bizony ott is az utolsó napokban kaptunk információkat, pedig később váratlanul nagy sikert aratott.

Az új verzióról, az iPad nagyfelbontású képernyővel rendelkező új Apple találmányra készülő portról mindössze néhány interjúból tudtunk és a múlt héten kaptunk egy hivatalos dátumot. Némi vígasz a szomorú bevezetőre, hogy ma sikeresen megtörtént a GTA Chinatown Wars HD elérhetővé tétele az AppStore-on, úgyhogy az elkövetkezendő egy, sőt, talán két év egyetlen GTA megjelenéséről értesítünk titeket.

Az új változat 9.99$-ért, 5.99£-ért, illetve 7.99€-ért tölthető le innen. Várhatóan örökölte az iPhone és iPod Touch változat irányítását és az Independence Radio-t, a több, mint 50 küldetést és végtelen számú mellékküldetést, a korábbi bejelentéseknek helytadóan részletesebb, nagyobb felbontású grafikával, ami átlagban véve olyan, mint a PlayStation Portable kézikonzolokra írt verzió. Talán kicsit kevésbé kidolgozott textúrákkal, de szebb fényeffektekkel és a lángon is dolgoztak még a fejlesztők. Képeket alant, illetve a galériában láthattok.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Jó játékot kívánunk!

Most pedig jöhet egy jóval csendesebb korszak itt-ott néhány pletykával. Jöhet az Agent, az L.A. Noire és a Max Payne 3. Majd talán valamikor kapunk egy Grand Theft Auto V logót, amit bámulhatunk fél évig. Ha a Rockstar Games szervez még GTA-t érintő Social Club Multiplayer Event-eket Xbox 360-on vagy személyi számítógépeken akkor lesz miről írni hiszen pár hónapon belül Magyarországon is lesz LIVE. Addigis ha visszatértek a GTAPlace-re előbb-utóbb egy érdekes, egyedi cikkekkel fűszerezett GTA IV és Episodes from Liberty City szekciót, egy nagyon várt GTA San Andreas szekciót olvasgathattok, valamint még picit később az egész oldal új köntösbe bújik, előhúzza a láda fenekéről régi funkcióit és megtoldja újakkal, persze ha wantoo kolléga határidőnaplója is úgy akarja.

MateL

Offline
2010. 09. 09. 19:12
Mi ez az életunt írási stílus? Most ezzel a hírrel az én eletkedvemet is elvetted
PSP

Offline
2010. 09. 09. 19:25
Valamivel jobban néz ki mint iPhone-on, ahogy elnézem, PSP szintű grafika meg csak nem kell egy almás cucchoz Na, majd valahol/kinél kikellene próbálni Paden is...
Visali

Offline
2010. 09. 09. 20:52
Talán túlságosan ráerőltetem a nézeteimet az olvasókra. Én nem értek egyet a Rockstarral abban, h a GTA nélkül nem tudnák ugyanolyan példányszámban eladni pl az RDR-t. Elnémítják a GTAt. Én arra tippelek, h az Ötödik szériával lezárják, ha így megy ez tovább és tovább viszik az Agent-et, ami elvileg sorozat lesz. Én sokat köszönhetek a GTAnak, nem véletlenül az 1etlen játék, amivel még játszom, talán ezért vagyok ilyen hisztis.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak