Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Take 2 Interactive - Egyelőre nincs mondanivalójuk

A New York-i L.P. Investor Conferense-en természetesen a Take Two Interactive igazgatója, Ben Feder is felszólalt. Feder a fiáról és a konzolokról ejtett pár szót, hogy a Wii HD manapság PlayStation Move-ként van jelen. Erről részletesebben a GameStar Online-on olvashatnak azok, akiket érdekel a téma.

Mi azonban valami másra koncentrálunk. Egy kijelentésre, ami a GTA sorozatottal kapcsolatos: "Sajnos már mindent elmondtunk amit el akartunk mondani a Grand Theft Auto-ról. Nagyra értékelem mindenki törődését és érdeklődését, hogy mikor jön ki a játék." - nyilatkozta Feder - "Még nem vagyunk rá készek, hogy ma bejelentsük, de ha azok leszünk majd tudatjuk veletek (önökkel)." Ez egy előre megfontolt válasz, hiszen Feder nyilván számított a kérdésre a többéves tapasztalat után. Még csak annyit sem mondott, hogy a sorozat ötödik fő epizódjáról beszél-e.

2010.09.15 12:22  ▪ Forrás: Videogaming24/7  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink