Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Social Club Fight Club Video Contest

2010.09.20 18:32  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ígéretének hűen a Rockstar Games bejelentette újabb videóversenyét. Ismét a GTA: Episodes from Liberty City-ben kell videót készíteniük a nevezőknek, ezúttal a The Ballad of Gay Tony-ban. A fejlesztők ezúttal lényegesen leredukálták a helyszínt, ugyanis a rendezvény neve, a "Social Club Fight Club Video Contest" alapján már valamennyi olvasónk rájöhetett, hogy a ketrecharc minijátékban kell látványosat alkotni.

A klipnek körülbeül 5 perc hosszúnak vagy kevesebbnek kell lennie. Csupán a téma adott, a megvalósítás a játékos fantáziáján múlik. Ismét egy speciális Shuttle számítógép a nyeremény és egy-egy Episodes from Liberty City ajándékcsomagot kap a három legsikeresebb videó készítője. A határidő, ameddig a klipet fel kell tölteni a speciális Social Club TV csatornára 2010. október 11.

Bár a fejlesztők elfelejtették közzétenni a hivatalos szabályzatot bizonyára a kelet-európai államok továbbra sem izgatják annyira a fejlesztőket, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy mi is részt vehessünk a versenyen, mindössze az Egyesült Államok (kivéve Arizónát, Connecticut-ot, Maryland-et, Észak-Dakotát és Vermontot), Ausztrália, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és az Ír Köztársaság Grand Theft Auto rajongói nevezhetnek. Bár igaz miért sírjunk, amikor Kanada és Olaszország is ignorálva van?

Leone

Offline
2010. 09. 22. 15:17
Igen, igen Kanada és Olaszország... De az mi? Nem Magyarország a világ közepe? xD
Gaby86

Offline
2010. 09. 23. 15:08
Pont elmúlt hónapban csináltam ebbe témában egy videót. Igaz, hogy majdnem 9 perc de le tudnám csökkenteni 5 perc alá ha lehetne nevezni Magyarországról. Meg persze sokkal jobban megcsinálnám. Be is linkelem a saját videókhoz.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak