Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club Fight Club Video Contest

Ígéretének hűen a Rockstar Games bejelentette újabb videóversenyét. Ismét a GTA: Episodes from Liberty City-ben kell videót készíteniük a nevezőknek, ezúttal a The Ballad of Gay Tony-ban. A fejlesztők ezúttal lényegesen leredukálták a helyszínt, ugyanis a rendezvény neve, a "Social Club Fight Club Video Contest" alapján már valamennyi olvasónk rájöhetett, hogy a ketrecharc minijátékban kell látványosat alkotni.

A klipnek körülbeül 5 perc hosszúnak vagy kevesebbnek kell lennie. Csupán a téma adott, a megvalósítás a játékos fantáziáján múlik. Ismét egy speciális Shuttle számítógép a nyeremény és egy-egy Episodes from Liberty City ajándékcsomagot kap a három legsikeresebb videó készítője. A határidő, ameddig a klipet fel kell tölteni a speciális Social Club TV csatornára 2010. október 11.

Bár a fejlesztők elfelejtették közzétenni a hivatalos szabályzatot bizonyára a kelet-európai államok továbbra sem izgatják annyira a fejlesztőket, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy mi is részt vehessünk a versenyen, mindössze az Egyesült Államok (kivéve Arizónát, Connecticut-ot, Maryland-et, Észak-Dakotát és Vermontot), Ausztrália, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és az Ír Köztársaság Grand Theft Auto rajongói nevezhetnek. Bár igaz miért sírjunk, amikor Kanada és Olaszország is ignorálva van?

2010.09.20 18:32  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Leone
Offline
2010. 09. 22. 15:17
Igen, igen Kanada és Olaszország... De az mi? Nem Magyarország a világ közepe? xD

Gaby86
Offline
2010. 09. 23. 15:08
Pont elmúlt hónapban csináltam ebbe témában egy videót. Igaz, hogy majdnem 9 perc de le tudnám csökkenteni 5 perc alá ha lehetne nevezni Magyarországról. Meg persze sokkal jobban megcsinálnám. Be is linkelem a saját videókhoz.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink