Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Jön a várt Grand Theft Auto IV trilógiacsomag

2010.10.05 17:16  |  Írta: Visali  |  Forrás: Videogaming24/7

A GTA: Episodes from Liberty City megjelenése után mindenki várt egy speciális csomagot, amely tartalmazza a teljes Grand Theft Auto IV trilógiát, vagyis a GTA IV alapjátékot, valamint a The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony epizodikus tartalmakat. Ilyen csomagról nem jött hír, de várható volt, miután a Grand Theft Auto III trilógia is kijött egy különleges pakkban.

Először a Grand Theft Auto IV PlayStation 3 verziója került egy csomagba a Sony által fejlesztett atomgépezetek egy példányával, majd az Xbox 360-hoz is készült egy hasonló, ami limitált számban jelent meg és csak néhány szerencsés volt jogosult a birtokbavételére. Később Észak-Amerikában - pontosan az Egyesült Államokban és Kanadában - ismét limitálva megjelent egy csomag, mely tartalmazta a negyedik fő epizódot és az első letölthető tartalmat.

Most azonban bő két évvel a 2008. április végi GTA IV megjelenés utáni október 26-án az Amazon webáruházról rendelők megkapják az előrendelők a Grand Theft Auto IV: The Complete Edition néven futó, a teljes trilógiát tartalmazó csomagot 39.99$ ellenében. PlayStation 3 és Xbox 360 változat is van. Azt egyelőre nem tudni, hogy hány lemez lesz a tokban, de a Microsoft konzoljára írt verziók már kaptak egy speciális borítóképet, rajta a három főhőssel. Érdekes a Niko artwork háttere, ugyanis eddig nem használt sárgás árnyalatba bújtatták az Algonquin hidat ábrázoló képet. A boxart-on fel van tüntetve egy M osztályzás az ESRB-től, bár az Amazon honlapján az értékeléshez "Besorolás alatt" feliratot mellékeltek.

Egy személyi számótógépekre írt változatokból készülő hasonló pakkra nincs utalás, de a Videogaming247.com szerkesztősége elvileg utánaérdeklődik. Lehetséges, hogy ismét kicsit később jelenik majd meg valami a PC-sek számára, de nem baj csak legyen, hiszen a GTA IV javított változata kerülne a lemezre.

Itt a lehetőség, hogy nőjön az a bizonyos 17 milliós eladási szám.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak