Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace videósorozat 4. rész

Elkészült a sorozat negyedik, utolsó előtti része is, mely összekapcsolja a csapatot a Grand Theft Auto IV érával. Hogy  hogyan is kerül egy kalapba Luis és egy négytagú, a fejlesztők által nem megálmodott rablóbanda? Talán valami véletlen folytán kifelejtették őket a trilógiából. Nincs olyan bűnszervezet, akit ne érdekelne az a bizonyos gyémánt. Természetesen a Trouser testvérek, Jimmy és Gregory is szeretnék a magukénak tudni a drágakövet. A rész címe Diamond from The Hell, azaz Gyémánt a pokolból.

A csapat megtudja, hogy a nemrég hajóval érkezett gyémánt nem került annak tulajdonosához és információjuk szerint a Majestic-ben lehet, ezért odarepülnek. Cselesen mindjárt a felső lakosztályba mennek, ejtőernyővel landolnak a tetőn. Gregory elviszi a helikoptert, addig Ted, Nad és Jimmy elintézik az akciót, vagyis elintéznék, merthogy a bőröndben nincs semmi drágakőnek nevezhető csillogó kavics. A lenti őrtől megtudják, hogy a gyémánt Luis Lopez-nél és Tony Prince-nél van a Maisonettre 9 nevű éjszakai klubba, ezért odamennek és berekesztik a bulit. Luis persze fogja a gyémántot és hátul kiszalad. A csapat még időben észreveszi és utána megy. Luis cselesen néhány táskabombával megpróbálja lekapcsolni üldözőit, de végül egy teherautó menti meg, ami épp utána hajt ki az útra, a csapat pedig képtelen megállni. A kudarctól szégyenkezve mennek a régi kaszinóhoz, ahol Gregory várja őket, csak épp nem úgy, ahogy azt bárki is várta volna. Pezsgő helyett egy rakétavető van nála, mellyel a bandára támad. Senkinek sem esik baja, de Gregory eltűnik. A csapat hajóval menekül el Bohan-be a kiérkező rendőrök elől.

Tekintsd meg HD felbontásban

2010.10.18 16:31 ▪ Írta: Visali

MateL
Offline
2010. 10. 18. 18:16
Rekordgyorsan kész lett! Grat Gil/Hannibal! (am láttam azért jól meg sikerült oldani a nem tervezett részt)

Hannibal
Offline
2010. 10. 18. 18:47
thx megint közös munka volt

MateL
Offline
2010. 10. 18. 19:30
4:26 mekkora rendőr fail észre se vettem

smatyi
Offline
2010. 10. 19. 14:35
Jó lett megint.Gratulálok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink