Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

PC-re is jön a Grand Theft Auto IV: The Complete Edition

Még október első hetében hírt adtunk arról, hogy jön a Grannd Theft Auto IV trilógia epizódjait - GTA IV alapjáték, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony - magábafoglaló pakk. Az Amazon webáruház honlapján vált előrendelhetővé a speciális kiadás PlayStation 3 atomgépezetekre és Xbox 360 konzolokra.

Ma báttorkodtam ellátogatni az áruház brit és német honlapjára is. Ezeken a fent említett két változat mellett a személyi számítógépekre írt portok is elérhetőek lesznek együtt. A megjelenési dátum szintén október 29., az ár pedig olcsóbb, mint a konzols verzióké. Minden bizonnyal a javított változatok kerülnek majd a tokba, tehát például a Grand Theft Auto IV esetében már nem kell majd azonnal a javításokat keresgetni, ugyanis remélhetőleg nem jelennek meg az akkoriban hatalmas botrányt kavaró, rendkívül idegesítő hibaüzenetek.

2010.10.22 20:09  ▪ Forrás: Amazon UK  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink