Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Videóösszeállítás

Ha az ember YouTube-on keresgél bizony érdekes vidókat találhat. Egyre távolodunk a GTA IV megjelenésétől, és ez azzal jár, hogy egyre minőségibb rajongói videók jönnek ki róla. Most BenBuja profilján akadt meg a szemünk, aki véleményünk szerint igen jó munkát végzett. De akkor nézzük a videóit, egyet itt a főoldalon, a többit pedig a folytatásra kattinva nézhettek meg.

Múltkor már mutattunk nektek egy stuntvideót, melyet DeathCobra készített. Kezdésnek most még egy hasonló alkotást hoznék el. BenBuja ezen videójában autós és motoros mutatványokkal kápráztat el minket, melyhez a zene tökéletes hangulatot ad (mint az összes többi videójában).

A következő egy kicsit rövidebb és "kissé" véresebb videó. A 30. és a 40. másodperc között figyeljétek a járőkelők kiáltozásait, mi igen érdekes hangokra lettünk figyelmesek. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezt csak mi képzeljük-e be magunknak, így egyelőre nem áruljuk el mire gondoltunk. Komment formájában várjuk a ti véleményeiteket.

Végül pedig jöjjön egy kis városnézés. A készítő egy helikopter segítésével a Szabadságszobor játékbeli hasonmása felé tartva végigvezet minket Liberty City gyönyörű városán.

2008.05.25 13:14 ▪ Írta: wantoo

Athlon
Offline
2008. 05. 25. 14:29
Na neee. A 2. videóban amit írtatok. Tényleg ott ordibálja a csaj. Besz*rok. 34. mp.

Leone
Offline
2008. 05. 25. 14:39
Nagyon komoly...

alexander1995
Offline
2008. 05. 25. 15:12
Mikor végre megértettem a dolgot hála Gegenek, kaka, pisi egybement XD

sadam5
Offline
2008. 05. 25. 15:15
Hat az elso videoban a zene nagyon idegesito volt es a stuntjai sem jottek be.Az tetszett amikor a helibol kiugrott es beleploccsant a medencebe az ugyes.A masodik szinten uncsi, a harmadiknal mar horkoltam...

alexander1995
Offline
2008. 05. 25. 15:18
A 2. 1általán nem uncsi, csak hallgasd meg lelassítva ott, ahol mondva volt, h figyelni kell, mert megéri

walczviktor
Offline
2008. 05. 25. 21:40
srácok ezek télleg nem a legjobbak, de itt van egy nagyon jó: lassan indul de begyorsul:
http://www.youtube.com/wa...uto2Lmokcg&NR=1
engem olyan érdekelne ami elérhető hd felbontásba. bármilyen montázs. aki tud, dobja már össze légyszi egy cikkbe
kössze, sziasztok

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink