Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace.hu - Nyereményjáték!

Ma végre megjelent a Grand Theft Auto IV: The Complete Edition személyi számítógépekre már Magyarországon is. A pakk a GTA IV alapjátékot és a két epizodikus tartalmat, a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony kiegészítőket is magában foglalja. Ez egy hasznos csomag, főleg azok számára, akiknek mindeddig nem sikerült beszerezniük a trilógia részeit.

Akik pedig úgy érzik, hogy most sem tudják majd megszerezni őket anyagi vagy egyéb hiányosságok miatt ne búsuljanak. A megjelenés apropóján a GTAPlace.hu elindítja történetének negyedik (természetesen ingyenes) nyereményjátékát. Egy szerencsés nyertes a magáénak tudhat majd egy példányt a 2011-es évben.

Ismét egy kérdést tettünk fel, és a helyes válasz betűjelét kell elküldenetek nekünk e-mailben december 30-ig. A választ természetesen megtaláljátok a cikkeinkben. A pontos részleteket megtaláljátok a nyereményjáték-oldalon a hír alján lévő linkre kattintva.

A nyereményt ezúttal is a Grand Theft Auto epizódok hivatalos magyarországi forgalmazója, a CNG.HU kft. biztosítja. Köszönjük a GameStar-nak a támogatást.

Sok sikert!

A NYEREMÉNYJÁTÉK-OLDAL MEGTEKINTÉSE

2010.12.17 19:00 ▪ Írta: Visali

MateL
Offline
2010. 12. 17. 20:43
hmm, ersősen gondolkodom a benevezésen, de már megvan, nem akarom senkitől elvenni, akinek szüksége lenne rá.

Steve777
Offline
2010. 12. 18. 12:22
Ilyenkor gondolkozok mindig el azon, hogy miért kellett ebbe a rohadt Szerbiába születnem

Bence (Visali)
Offline
2010. 12. 18. 16:53
Steve777: Az államokkal az volt a gond, hogy nem mertük megkockáztatni csak azokat, ahol mi élünk, ahol fel tudjuk adni a helyi postán. Ezért van csak Magyarország és Szlovákia. Biztosnak kell lennünk abban, hogy a nyerteshez megérkezik a csomag.

Dancsy
Offline
2010. 12. 25. 22:29
MateL: Ha van akkor meg minek neveznél????

Bence (Visali)
Offline
2010. 12. 26. 12:42
Talán a három játék ugyanaz, de a tokban lévő térkép, poszter és kézikönyv teljesen új. Aki igazán GTA rajongó ezek miatt is képes beszerezni egy új kiadást.

Dragonbox
Offline
2011. 01. 04. 18:13
na figyu én csak annyit szeretnék kérdezni hogy a sa-mp az mikor jött ki? köszi a válaszokat

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink