Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

B.ú.é.k.

Eltelt egy újabb év, már mindenki valamilyen módon megünnepelte az új esztendő eljövetelét, most mi is megemlékezünk róla röviden. Először is szeretnénk minden látogatónknak sikerekben, békében, szeretetben, GTA-ban és sok hasonló jóban gazdag boldog új évet kívánni!  Reméljük, hogy idén is velünk tartotok, és ezzel hozzájárultok a munkánkhoz!

Már több, mint öt éve, hogy oldalunk létezik, és igyekszünk titeket tájékoztatni a Grand Theft Auto világában történt eseményekről. Ezen idő alatt sok minden történt velünk és az oldallal is, köztük sok jó és sok rossz is. A sok rossz ellenére még mindig úgy érezzük, hogy van miért dolgozni, és igyekszünk nektek, a látogatóinknak, minél minőségibb oldalt fenntartani. A 2010-ben a tartalom bővítésén fáradoztunk, az alatta futó motor pedig kicsit háttérbe szorult. Sok beígért újítás nem valósult meg, ezért elnézéseteket kérjük, és igyekszünk a következő évben ezen változtatni. Jelenleg is gőzerővel folynak a munkálatok, rengeteg tervünk van, amiket idővel szeretnénk megvalósítani, és használhatóbbá tenni nektek az oldalt. Ezek közé tartozik weblapunk megújulása, a GTA IV szekció megújulása. Bízunk benne, hogy ezeket legkésőbb márciusig elétek tudjuk tárni.

A terveinken kívül még a nyereményjáték eredményének kihírdetésével tartozunk nektek. A CNG.HU Kft. által felajánlott játékot János nyerte (akivel már felvettük a kapcsolatot). Neki gratulálunk, és reméljük tudja majd hasznosítani a nyereményt, a többieknek pedig köszönjük a részvételt. Az új évben még számíthattok hasonló eseményekre nálunk, így tartsatok velünk továbbra is.

2011.01.01 21:08 ▪ Írta: GTAPlace.hu csapata

MateL
Offline
2011. 01. 02. 12:18
A nyertesnek gratulálok, én pedig a munkálatokhoz sok szerencsét és nektek is boldog új évet kívánok!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink