Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

B.ú.é.k.

2011.01.01 21:08  |  Írta: GTAPlace.hu csapata

Eltelt egy újabb év, már mindenki valamilyen módon megünnepelte az új esztendő eljövetelét, most mi is megemlékezünk róla röviden. Először is szeretnénk minden látogatónknak sikerekben, békében, szeretetben, GTA-ban és sok hasonló jóban gazdag boldog új évet kívánni!  Reméljük, hogy idén is velünk tartotok, és ezzel hozzájárultok a munkánkhoz!

Már több, mint öt éve, hogy oldalunk létezik, és igyekszünk titeket tájékoztatni a Grand Theft Auto világában történt eseményekről. Ezen idő alatt sok minden történt velünk és az oldallal is, köztük sok jó és sok rossz is. A sok rossz ellenére még mindig úgy érezzük, hogy van miért dolgozni, és igyekszünk nektek, a látogatóinknak, minél minőségibb oldalt fenntartani. A 2010-ben a tartalom bővítésén fáradoztunk, az alatta futó motor pedig kicsit háttérbe szorult. Sok beígért újítás nem valósult meg, ezért elnézéseteket kérjük, és igyekszünk a következő évben ezen változtatni. Jelenleg is gőzerővel folynak a munkálatok, rengeteg tervünk van, amiket idővel szeretnénk megvalósítani, és használhatóbbá tenni nektek az oldalt. Ezek közé tartozik weblapunk megújulása, a GTA IV szekció megújulása. Bízunk benne, hogy ezeket legkésőbb márciusig elétek tudjuk tárni.

A terveinken kívül még a nyereményjáték eredményének kihírdetésével tartozunk nektek. A CNG.HU Kft. által felajánlott játékot János nyerte (akivel már felvettük a kapcsolatot). Neki gratulálunk, és reméljük tudja majd hasznosítani a nyereményt, a többieknek pedig köszönjük a részvételt. Az új évben még számíthattok hasonló eseményekre nálunk, így tartsatok velünk továbbra is.

MateL

Offline
2011. 01. 02. 12:18
A nyertesnek gratulálok, én pedig a munkálatokhoz sok szerencsét és nektek is boldog új évet kívánok!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!



Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 38 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak