Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

MTA SA - Kisebb helyzetjelentés

Mivel Visali kolléga kicsit a multiplayeres világba sodorta oldalunkat, úgy gondoltam, épp itt lenne a kissé háttérbe szorult Multi Theft Auto-ról írni egy-két újdonságot, mely legutóbbi hírünk óta egyaránt átesett kisebb és nagyobb fejlesztéseken, melynek köszönhetően immáron akár a legmodernebb online játékot biztosító San Andreas kiegészítőnek is nevezhetjük. Nem is húzom tovább a drága időtöket, jöjjön a lényeg…

Mióta kijött a módosítás Deathmatch verziója, már számtalan új játékosra tett szert ez a kis szépség. A dolog egyetlen hátulütője talán az volt, hogy kezdetleges verzió lévén, az első kiadott kliens és szerver nem igazán nyerte el huzamosabb ideig a San Andreas Multiplayer játékosainak szívét. Mindennek kiküszöböléséért, valamint a fejlődés érdekében, a csapat fogta magát, így a projekt szabad forráskódúvá vált, ezáltal egy száznyolcvan fokos fordulatot téve.

Azóta módosítások százai kerültek be a forráskódba, így mind a szinkronizáció, mind a program által nyújtott szolgáltatások bővültek. Többek között nagyobb támogatást nyert a LUA szkriptelők csoportja, amit bizonyít többek között az MTA Script Editor, valamint a játék ablakainak valós idejű szerkesztésére szolgáló GUI Editor megjelenése, és az úgynevezett „nightly builds” (éjszakai kiadások) bevezetése, melyek a legkisebb újítások és javítások valós időben történő, tömeges tesztelésére nyújt megoldást.

Figyelmeteket érdemes tehát az MTA San Andreas hivatalos oldalára szegezni, mert az 1.0.4-es jelenlegi verzió nem is oly soká elévült lesz. Hogy miért? Nos, az 1.1 verzió egyre közeleg. Erről a későbbiekben írunk majd.

Abból adódóan pedig, hogy még ezen kívül számos más dolog került implementálásra a multiplayerben, egyelőre csak angolul tekinthetitek meg ezen friss lehetőségek listáját. A listát hivatalos wikijükön találhatjátok.

Bátorkodtam pár videóval is készülni, amin megszemlélhetitek, mire is képes az MTA magjaként szolgáló Blue.

A többi videókat a hír további részében érhetitek el!

 

 

 

 

2011.01.11 08:06  ▪ Forrás: MTA SA Hivatalos oldal  ▪ Írta: Shotgun

MateL
Offline
2011. 01. 11. 17:25
Jó lesz, csak talán szerintem kicsit túl későn. Egyébként a projekt szerintem 360 helyett 180 fokos fordulatot vett.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink