Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újra itt!

Ahogy látjátok újra elérhető az oldalunk, körülbelül egyhetes pihenés után. Reméljük, hogy a közeljövőben nem lesz több ilyen problémánk, és szünet nélkül a rendelkezésetekre állhatunk. Sok dolgot nem szeretnék írni, így rövidke hírről van szó.

Először is, mivel miattatok vagyunk, illik közölnünk, hogy pontosan mi is történt. A korábbi drágalátós szolgáltatónk minden előzetes figyelmeztetés nélkül felmondás alá helyezte a domain címünket... Tudtuk, hogy mostanában esedékes az ezévi díj befizetése, de ők erről nem voltak hajlandóak minket tájékoztatni, és e-mailben megkeresés esetén sem törődtek velünk. A problémát sikerült megoldani, egy sokkal segítőkészebb csapathoz kerültünk, akik percek alatt elintézték nekünk a költözést. Köszönjük nekik! A régebbi céget pedig feketelistára tenném, és ha valamelyikőtök a közeljövőben tárhely- vagy egyéb webes szolgáltatást szeretne igényelni ne az MGJ Systems Kft-t válasszátok! Helyettük a következő két, lelkes csapatot ajánlanánk:

u.i.: Holnap várhattok egy kis frissítést az oldalon remélhetőleg, ahogy időm engedi, így érdemes lesz visszatérni!

    2011.01.26 20:29 ▪ Írta: wantoo

    Hozzászólok

    Szekciók
    Kiemelt YouTube Listák
    Más Rockstar játékok
    Hivatalos oldalak
    Partnereink