Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elkészült a GTA IV szekciónk!

Sajnos wantoo kolléga elfelejtette említeni, hogy nem csak egyszerűen visszatért az oldal, de a Grand Theft Auto IV szekciónk is elkészült. Ezt ide, vagy a Lola ikonra kattintva megtekinthetitek, de had emeljek ki pár cikket, melyek különös gondossággal, különös részletességgel készültek.

Ilyen a galambokról, a különleges ugratórámpákról és Stevie autólopásairól szóló cikk. Továbbá figyelmetekbe ajánlunk néhány érdekes írományt is. Az egyik az Előzetesek c. cikk, melyben a játék megjelenése előtt publikált magazinelőzetesek tartalmát gyűjtöttem össze, illetve az "Ami végül kimaradt", melyben olyan játékelemekről írtunk, amelyeket terveztek és meg is valósítottak a programozók, de a végleges verzióba nem kerültek bele.

Jó olvasgatást!

2011.02.04 16:28 ▪ Írta: Visali

Stofi
Offline
2011. 02. 06. 19:44
Igényes, és érdekes írások, örülök, hogy van egy ilyen minőségű GTA fanoldala Magyarországnak is. (Pár kisebb részletbe tudnék csak belekötni, de úgy érzem, nem lenne fer kukacoskodnom...

Gaby86
Offline
2011. 02. 06. 21:53
Szerintem is igényes munka. Gratulálok hozzá! Ilyenkor látni milyen nagyszerű és összetett játékkal állunk szembe amikor minden amit a játékról tudunk egy helyen le van írva.
Végre tisztába vagyok a GTA IV bandákkal.

Emperror
Offline
2011. 02. 12. 12:40
Szép lett, köszönjük.
(Az Ami végül kimaradt cikkben vhol "orsz"-t írtatok orosz helyett, hirtelen nemtom hol, de vmerre az elején. Esetleg azt még megemlíthetitek, hogy Niko haja a második trailerig máshogy nézett ki. Amúgy nice job.)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink