Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Elkészült a GTA IV szekciónk!

2011.02.04 16:28  |  Írta: Visali

Sajnos wantoo kolléga elfelejtette említeni, hogy nem csak egyszerűen visszatért az oldal, de a Grand Theft Auto IV szekciónk is elkészült. Ezt ide, vagy a Lola ikonra kattintva megtekinthetitek, de had emeljek ki pár cikket, melyek különös gondossággal, különös részletességgel készültek.

Ilyen a galambokról, a különleges ugratórámpákról és Stevie autólopásairól szóló cikk. Továbbá figyelmetekbe ajánlunk néhány érdekes írományt is. Az egyik az Előzetesek c. cikk, melyben a játék megjelenése előtt publikált magazinelőzetesek tartalmát gyűjtöttem össze, illetve az "Ami végül kimaradt", melyben olyan játékelemekről írtunk, amelyeket terveztek és meg is valósítottak a programozók, de a végleges verzióba nem kerültek bele.

Jó olvasgatást!

Stofi

Offline
2011. 02. 06. 19:44
Igényes, és érdekes írások, örülök, hogy van egy ilyen minőségű GTA fanoldala Magyarországnak is. (Pár kisebb részletbe tudnék csak belekötni, de úgy érzem, nem lenne fer kukacoskodnom...
Gaby86

Offline
2011. 02. 06. 21:53
Szerintem is igényes munka. Gratulálok hozzá! Ilyenkor látni milyen nagyszerű és összetett játékkal állunk szembe amikor minden amit a játékról tudunk egy helyen le van írva.
Végre tisztába vagyok a GTA IV bandákkal.
Emperror

Offline
2011. 02. 12. 12:40
Szép lett, köszönjük.
(Az Ami végül kimaradt cikkben vhol "orsz"-t írtatok orosz helyett, hirtelen nemtom hol, de vmerre az elején. Esetleg azt még megemlíthetitek, hogy Niko haja a második trailerig máshogy nézett ki. Amúgy nice job.)

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak