Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Gilbert Gottfried az egyik szinkronszínész?

Legutóbbi pár hírünkben leírtuk, ahogy bravúros módon, talán ki került az irányítás Rockstar Games-ék kezei alól és olyan érdekességek kerültek a lelkes rajongók elé, melyekről nem kellett volna még tudomást szerezniük. Most, nagy valószínűséggel ismét erről hírezhetünk nektek, mivel egy állítólagos szinkronszínészi munkát végző komikus, elszólta magát Twitter oldalán…

A fent említett komédiás nagy botrányokat kavart már, de sikereit valószínűleg ennek köszönheti, valamint azt is, hogy kedvenc játékfejlesztőnk rá tette voksát, hogy kölcsönözze hangját egy karakterüknek. Fontos ismét leszögeznem, hogy a hír nagyon kacsa szagú, ám bizonyos dolgokat szem előtt tartva, talán a leglogikusabb lehetőségnek bizonyul, hogy Gilbert Gottfried lesz az egyik szereplő hangját adományozó személy.

Gottfried még pár napja ugyanis egy olyan bejegyzést közölt az egyik, külföldön igen híres közösségi portálon, a Twitteren, melyben a következő sorok álltak:

Most jöttem rá, hogy én vagyok a Grand Theft Auto 5 főhősének szinkronhangja! Mellesleg utálom Japánt lol.

Az idézett szöveget nem sokkal publikálás után törölte Gilbert, de már elég késő volt ahhoz, hogy más oldalakra is eljusson a hír.

A dolog pikantériája egyben az is, hogy az eddigi feltevésekkel ellentétben, a Rockstar North néhány dolgos fejlesztője, ezzel a képpel reagált az összeszedetlen vicceskedőnek, ami azért elég érdekes, nagy valószínűséggel megerősíti az egész történet hitelességét, de csak részben…

Gottfried sokak szerint olyan hanggal rendelkezik, ami nem feltétlenül felel meg egy gengszter életét egyengető játék főszereplőjének, így jelenleg azt tartják valószínűnek, hogy a régebbi hírünkben megemlített FBI ügynök hangját fogja kölcsönözni, akinek leírása pont beleillik azon karakterek sorába, kiknek hangját a komikus szolgáltatta.

Annak eldöntését, hogy a hír mennyire hiteles, az olvasóinkra bízom. Az viszont biztos, hogy nem ez lenne a legelső alkalom, amikor egy komikus kapott főbb szerepet egy GTA játékban. Meg kell említenünk Michael Hollick nevét, aki szintén ilyen munkákat vállal és mégis Niko szinkronhangja, a Grand Theft Auto IV-ben.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Szerk.: Mint kiderült, a hír kacsa.

2011.03.22 23:19  ▪ Forrás: GTATurk.com  ▪ Írta: Shotgun

Dancsy
Offline
2011. 03. 23. 23:34
Én szívesen játszanék GTA-t Japánba, de sajnos a GTA V nem fog ott játszódni, mivel ott ez túl nagy port kavarna

Shotgun
Offline
2011. 03. 24. 17:20
Természetesen nem Japán lesz a helyszín. Nem is említette senki a hírben. Az csak a többi része volt az idézetnek.

MateL
Offline
2011. 03. 26. 08:41
Miért is nem vagyok meglepődve, hogy hápog... A hangja egyáltalán nem illett volna a játékba.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink