Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Gilbert Gottfried az egyik szinkronszínész?

2011.03.22 23:19  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: GTATurk.com

Legutóbbi pár hírünkben leírtuk, ahogy bravúros módon, talán ki került az irányítás Rockstar Games-ék kezei alól és olyan érdekességek kerültek a lelkes rajongók elé, melyekről nem kellett volna még tudomást szerezniük. Most, nagy valószínűséggel ismét erről hírezhetünk nektek, mivel egy állítólagos szinkronszínészi munkát végző komikus, elszólta magát Twitter oldalán…

A fent említett komédiás nagy botrányokat kavart már, de sikereit valószínűleg ennek köszönheti, valamint azt is, hogy kedvenc játékfejlesztőnk rá tette voksát, hogy kölcsönözze hangját egy karakterüknek. Fontos ismét leszögeznem, hogy a hír nagyon kacsa szagú, ám bizonyos dolgokat szem előtt tartva, talán a leglogikusabb lehetőségnek bizonyul, hogy Gilbert Gottfried lesz az egyik szereplő hangját adományozó személy.

Gottfried még pár napja ugyanis egy olyan bejegyzést közölt az egyik, külföldön igen híres közösségi portálon, a Twitteren, melyben a következő sorok álltak:

Most jöttem rá, hogy én vagyok a Grand Theft Auto 5 főhősének szinkronhangja! Mellesleg utálom Japánt lol.

Az idézett szöveget nem sokkal publikálás után törölte Gilbert, de már elég késő volt ahhoz, hogy más oldalakra is eljusson a hír.

A dolog pikantériája egyben az is, hogy az eddigi feltevésekkel ellentétben, a Rockstar North néhány dolgos fejlesztője, ezzel a képpel reagált az összeszedetlen vicceskedőnek, ami azért elég érdekes, nagy valószínűséggel megerősíti az egész történet hitelességét, de csak részben…

Gottfried sokak szerint olyan hanggal rendelkezik, ami nem feltétlenül felel meg egy gengszter életét egyengető játék főszereplőjének, így jelenleg azt tartják valószínűnek, hogy a régebbi hírünkben megemlített FBI ügynök hangját fogja kölcsönözni, akinek leírása pont beleillik azon karakterek sorába, kiknek hangját a komikus szolgáltatta.

Annak eldöntését, hogy a hír mennyire hiteles, az olvasóinkra bízom. Az viszont biztos, hogy nem ez lenne a legelső alkalom, amikor egy komikus kapott főbb szerepet egy GTA játékban. Meg kell említenünk Michael Hollick nevét, aki szintén ilyen munkákat vállal és mégis Niko szinkronhangja, a Grand Theft Auto IV-ben.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Szerk.: Mint kiderült, a hír kacsa.

Dancsy

Offline
2011. 03. 23. 23:34
Én szívesen játszanék GTA-t Japánba, de sajnos a GTA V nem fog ott játszódni, mivel ott ez túl nagy port kavarna
Shotgun

Offline
2011. 03. 24. 17:20
Természetesen nem Japán lesz a helyszín. Nem is említette senki a hírben. Az csak a többi része volt az idézetnek.
MateL

Offline
2011. 03. 26. 08:41
Miért is nem vagyok meglepődve, hogy hápog... A hangja egyáltalán nem illett volna a játékba.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak