Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Bejelentés, még a júniusi E3 előtt?

2011.03.26 16:18  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Planet Insane

Habár utóbbi hírünkről, hivatalos forrásnak köszönhetően is bebizonyosodott, hogy csak szóbeszéd, ismét egy igen érdekes, egyelőre csak pletykának titulálható érdekességet osztunk meg kedves olvasóinkkal…

A PlanetInsane.com egyik szerkesztője azt állítja, hogy a Rockstar Games hivatalosan közölte szerkesztőségükkel, a Grand Theft Auto V még az idei E3 előtt bejelentésre kerül. Ráadásul a bejelentés mellett még egyéb, érdekes információkat is kaphatunk.

Ez azonban azt jelentheti, hogy a fejlesztőcsapat nem csupán képviseltetni fogja magát az idei Electronic Entertainment Expo rendezvényén, és a következő nagy GTA epizód igen nagy részt vesz majd ki, a kiállításon felsorakoztatott játékok körüli felhajtásból.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a hír mennyire hivatalos, de érdemes figyelembe venni, hogy a fent említett oldal már igen rég működik és sokak szerint megbízható információforrás. Ettől eltekintve, javasoljuk olvasóinknak, hogy ne lelkesedjenek túlságosan a dolgot illetően!

Amint más információkkal is rendelkezünk ezzel a kis érdekességgel kapcsolatban, jelentkezünk!

MolGabi

Offline
2011. 03. 26. 22:19
HA idén bejelentenék, akkor nagyjából 2012 vége felé jelenhet meg leghamarabb, ugye ?
Hannibal

Offline
2011. 03. 27. 11:59
Hát, ha még a nyár elején bejelentik akkor szerintem jövő nyár elején jelenne meg konzolra és karácsonykor pc-re, mint a GTA IV esetében, vagy csúsztatják hogy konzolra jelenik meg karácsonyra és 2013 nyarán pc-re. Idővel majd kiderül

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak