Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Valós információk?

Még csupán pár nap telt el az első nagyobbnak vélhető kiszivárgott információk feltűnése után, de már most bizton állíthatjuk, hogy megvannak a következő nagy GTA szereplőinek leírásai, ugyanis egy frissen az internetre kikerült szereplőválogatás rávilágított arra a tényre, hogy a játék, mely jelenleg lepel alatt, de fejlesztési stádiumban van, legalább egy visszatérő karakterrel rendelkezik…

A múltkori fejlemények által felállított teóriák tehát nem csak hogy közeli következtetéseknek, de már-már biztosnak látszanak, a játék helyszínét illetően. A szereplők leírását ezúttal egy másik ügynökség internetes oldalán publikálták, ám ezúttal nem csak lehetséges, hogy egy Grand Theft Auto sorozatbeli játékról van szó, hanem teljességgel biztosan kikövetkeztethető.

Nem is húzom tovább az időt, jöjjön hát a lista, mely talán az első igazán nagy áttörés az információáradat megindításához.

MATTHEW (18-25 Férfi Egyesült Államok) Egy liberalista fiatalember, aki egy olyan összeesküvésben hisz, melyet a republikánusok állítottak fel Amerika ellen.

JOSE  (30-40 Férfi Egyesült Államok)
Egy hátborzongató fehér férfi, aki szerint a technológia méreg, a természet ellen.

JAMES PEDEASTON (40-45 Férfi Egyesült Államok)
Egy férfi-fiú szerelmet pártoló aktivista, aki frissen szabadult egy indonéziai börtönből.

SAMANTHA (20-25 Nő Egyesült Államok)
Egy fiatal nő, aki egyszerűen függ az orgiáktól, egyben legfőbb vágyálma, hogy hollywoodi sztár legyen.

ANTHONY (10-15 Férfi Egyesült Államok)
Egy fiatal, gyorsbeszédű srác, aki azért küzd, hogy a fiatal srácok is ihassanak alkoholt és szexelhessenek.

A lista több szempontból is érdekes. Az egyik ilyen dolog Samantha leírásánál található, ahol ugyanis Hollywood is megemlítésre kerül, így utalva a Los Santosban található Vinewoodra. Ezzel tehát talán bebizonyosodott, hogy San Andreas, vagy Los Santos lesz a helyszín.

A második, sokkal fontosabb észrevétel pedig az, hogy James Pedeaston a Grand Theft Auto IV egyik mellékszereplője volt. Pedofil mivoltának köszönhetően letartóztatták Baliban. Később néhány aktivista létrehozta a freejames.com címen elérhető GTA IV-en belüli internetes oldalt, ahol arra kérik az embereket, hogy legális bevételeikből adományozzanak azon célért, hogy James börtönbüntetését szűntessék meg.

Emellett még az is kiderült, hogy Pedeaston egy volt DJ, a San Andreas államban fogható rádiók egyikénél.

Az angolul beszélő olvasóinknak itt egy hivatkozás, melyen elolvashatnak minden adatot a szereplővel kapcsolatban. Szerintem több magyarázatot nem igényel a dolog, mert már most megbizonyosodhatunk róla, hogy a GTA V, nagy valószínűséggel az elkövetkezendő pár hónapon belül nem csak új információkat hoz, hanem egy hivatalos megjelenési dátumot is kaphatunk a fejlesztőktől.

2011.03.28 19:07  ▪ Forrás: ActorsPages  ▪ Írta: Shotgun

lucky77s
Offline
2011. 03. 28. 22:57
Érdekes, hogy mind a GTA III mind a GTA IV érában feltűnik. Talán az NGP-re fejlesztett San Andreas Stories-ról lehet szó. A nagy GTA-kat ugyebár a R* North fejleszti, de ők most az Agent-en dolgoznak amiről a bejelentése óta még semmi info nem jelent meg, így még kicsit korainak érzek egy új bejelentést tőlük. Ellenben a Leeds-nek most tudtommal nincs ismert fejlesztése. De lehet, hogy butaságot írtam, majd minden kiderül!

Shotgun
Offline
2011. 03. 28. 23:29
Én igazából azt nem értem, mi lenne az alapja annak, hogy egy újabb stories részt adjanak ki, amikor a San Andreas kerettörténetét, hogy mi vezetett ide, egy még a játék előtt kiadott bevezető videóval tisztázták. Egyszerűen nem lenne értelme. Ráadásul erősen kétlem, hogy a San Andreas Stories-ról lenne szó egy olyan játékban, ami 2003 után játszódik, ugyanis James Pedeaston 2003 októberében került börtönbe. Ezt azért tartottam lényegtelennek, mert úgy gondolom, egyértelmű, hogy nem egy NGP-s játékról van szó. Bár lehet, hogy lesz San Andreas Stories, de ez elég erősen megcáfolja ezt.

Dancsy
Offline
2011. 03. 29. 00:44
,,A lista több szempontból is érdekes. Az egyik ilyen dolog Samantha leírásánál található, ahol ugyanis Hollywood is megemlítésre kerül, így utalva a Los Santosban található Vinewoodra. Ezzel tehát talán bebizonyosodott, hogy San Andreas, vagy Los Santos lesz a helyszín.' Hát szerintem meg ezt azért ne vegyük olyan biztosra...attól ,hogy sztár akar lenni , még abszolúte nem biztos ,hogy san andresben lesz a GTA V. Ez marhaság...a "bebizonyosodott" szót , pedig én addig nem használnám, amíg nincs a kezemben a GTA V

Shotgun
Offline
2011. 03. 29. 07:37
Persze, jogosan mindenki azt feltételez amit akar. Én az elmúlt nap híreire építkezem, mivel az előző karakterlista is ugyanúgy egy San Andreas, vagy Los Santosbeli GTA-t indikál. Addig igaz, hogy semmi sem biztos, míg nem játszunk a játékkal, de ez már félhivatalos információnak is vélhető.

lucky77s
Offline
2011. 03. 29. 09:34
Én is annak örülnék a legjobban, ha egy teljesen új, nagy részt kapnánk. Az viszont kérdéses, hogy csak Los Santos(és környéke), vagy egész SA lenne a helyszín. Egy egész államot nem tudom hogy az Xbox elbírna e, de csak Los Angelesben viszont nem tudom, hogy oldanák meg azt, hogy bizonyos részeket csak később érhetünk el mint eddig minden GTA-ban. Bár ha valaki akkor a R* megoldja.

MolGabi
Offline
2011. 03. 29. 10:49
Nekem még az is eszembejutott, ha esetleg egy új generációs San Andreas lenne, viszont csak Los Santos várost kapnánk az alapjátékban, később DLC-k formájában játszhatóvá tehetik a többi városrészt is, így alkotva egy egészet. Tekintve a IV méretét is, gondolom egy akkora terület mint a GTA 3 era idején, nem férne bele lehet 4 dupla DVD-be sem.

Cube Head
Offline
2011. 03. 29. 19:25
remélem lesz ps3-ra
egyépként mikor lesz kész a SA menüpont?

Shotgun
Offline
2011. 03. 29. 22:07
Nos, ez egy jó kérdés. Jelenleg hajtok ugyebár más szempontokból, úgyhogy egyelőre csak a hírezést tudom beiktatni a napirendembe. Majd ha nem éjszaka kell tanulnom, a délutáni teendőim miatt, talán neki fogok állni cikkírásnak is. De az oldal most épp uborkaszezont él át, attól eltekintve, hogy én hírezek. wantoo pedig egy projektünkön dolgozgat, amiről még nem tudtok sokat, de majd ámultok, ha megtudjátok. Csak ugye neki is sok dolga van.

Bence (Visali)
Offline
2011. 04. 01. 20:25
Már én is itt vagyok, júniustól leszek elvileg igazán aktív. Egyébként szerintem ez igen merész epizód lesz és még sokat fog változni. Pedifolok, szex? Még a meztelenség tűrhető, de ez így már számomra nem igazán arról szól, ami a GTA. Ha ilyenekkel lesz tele én meg nem veszem, mi több, nemfok meglepődni, ha betiltják.

SpeedlPN
Offline
2012. 01. 24. 14:54
vagy csak én látom de a trailerben 3 állat van?
Biztos hogy láttam kb.3 hete de már nem emlékszem mikor volt...
OHNO!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink