Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Az E3 konferencia küszöbén

2011.05.31 10:55  |  Írta: Visali

Sajnos az elmúlt hónapban nem tudtunk szolgálni semmi érdemleges hírrel. Hirtelen csend állt be pletykák terén. Néhány hamis videót leszámítva szinte semmi sem került fel a világhálóra a Grand Theft Auto következő nagy epizódjáról. Talán ez a vihar előtti csend, hiszen június 7. és 9. között Los Angeles-ben ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnagyobb videojátékokat is reklámozó konferenciája, az E3 Expo.

Az biztos, hogy a sorozat forgalmazója, a Take-Two Interactive részt vesz a konferencián, pontosan a déli csarnok 2823-as teremében. Rengetegen várják a GTA5 bejelentését. Az egyik legnagyobb videojáték-orientált oldal, az IGN is számít rá. Mi több, konkrét elvárásokkal fogadják a rendezvényt, ugyanis úgy gondolják a játék PlayStation 3 exkluzív lesz, amire van is esély, nem is kevés, de érdekesség, hogy egy NGP-re fejlesztett GTA San Andres Stories-t sem tartanak kizártnak, amennyiben a GTA V nem kerül bejelentésre.

  • Kapcsolódó linkek: IGN (angol)

A hír végén még felhívnánk a kedves látogatók figyelmét a Take-Two legújabb negyedévi értékelésére. Strauss Zelnick, a kiadó vezetője azt nyilatkozta, hogy a 2013-as üzleti évben, ami 2012. áprilisától 2013. márciusáig tart, nagyobb bevételre számítanak, ami nagy játékcímek megjelenését jelenti. Ez persze jelentheti az Agent-et, vagy más sikerjátékokat, nem feltétlenül a Rockstar Games, de akár a 2K fejlesztésében is, hiszen mindkettő az anyacég leányvállalata, de utóljára ilyen kijelentés a 2008-as évvel kapcsolatban hangzott el, amikor a GTA IV konzolos verziói kerültek a boltok polcaira.

MateL

Offline
2011. 05. 31. 21:21
Reménykedjünk... A PlayStation exkluzivitást személy szerint nem tartom valószínűnek, főleg az elmúlt pár hét történései alapján.
Visali

Offline
2011. 05. 31. 21:56
MateL: Ha a játék PlayStation 3 exkluzív, akkor a szerződést már jóval a hackelések előtt megkötötték.
Hannibal

Offline
2011. 05. 31. 23:05
Úgyse lesz PS3 exkluzív. A San Andreasig megtehették, de már bisztos nem. Ugyanúgy xbox360 és PS3-ra adják ki előbb aztán PC. CSAK JELENTSÉK MÁR BE!!!!!!!
Gege

Offline
2011. 06. 04. 20:40
A nép GTA 5-re éhezik! Hol vannak már a régi nagy GTA-s időszakok? Mikor a suliba szünetben azt beszéltétek, hogy hogyan ugrass fel CJ-vel a felszálló repülőre motorral az egyik küldiben...
Cube Head

Offline
2011. 06. 05. 08:46
holvan az az idő mikor ciki volt ha nem tudtad mi az aPCJ600, vagy ki az a Caesar...
MateL

Offline
2011. 06. 05. 10:54
Ne is mondjátok... Érdekes hogy a IV-ből nem lett ekkora kultuszjáték (értsd: nem beszéltek róla minden utcasarkon) Ez talán a magas gépigény miatt lehetett, mert egy erőművet nem mindenki engedhet meg magának. Ha viszont a következő rész nem emeli a rendszerkövetelményt, akkor talán ismét egy népszerű játék lesz.
Visali

Offline
2011. 06. 05. 13:20
Biztos nagyobb lesz a gépigénye. Az egész ott romlott el, hogy a videokártya gyártók begyorsítottak és kiadtak egy halom videokártyát, egyik nap még a 9800GT volt a menő, a másik nap meg már GTX400-asok voltak. Viszont hiába adnak ki új kártyákat, a régiek árát nem csökkentik, ezért a PCk drágák maradnak, de a fejlesztők kihasználják az új technológiákat. Én lassan már abban reménykedem, hogy inkább nem lesz PC verzió, és ránk erőszakolják a konzolt, amire úgyis több játékot adnak ki, hamarabb, és nem lesz elrontott számítógépes port, ami ront a játék és a cég hírnevén. A GTA kultusz pedig végleg kihalt, és ennél csak rosszabb lesz. A Rockstar új politikája nagyon rossz. Az egy dolog, hogy reklámot ad az új játékainak, de nemhogy háttérbe szorítja a GTAt, de abszolút nem is reklámozza. Az EFLC PS3 és PC portja botrányos volt szerintem, két héttel a megjelenés előtt kiadtak négy képet és ennyi. Szerintem ezt visszafogják még kapni, ha így folytatják tovább, akkor a rajongói oldalak is teljesen kihalnak, nem lesz értelme szerkeszteni, mint például a GTAPlace-t, és előbb-utóbb bezár. Talán vészmadárkodom, de szerintem hamarosan nem csak én fogok így gondolkodni. A PlanetGTA is régen nagy oldal volt, rengeteg hírrel, e-maileket kaptak, amire válaszolgattak, most meg egy fél évig nem volt kitéve hír, most is csak azt tudák kitenni, hogy megnyílt egy oldal a közösségükben, ami az LA Noire-ral foglalkozik, és korábban is csak kínjukban az RDR-ről írtak. Ráadásul most új címek jönnek. Az Agent új játék, biztos nagy dobra fogják verni. A Max Payne 3-at is, mert már rég megígérték és hirtelen előrukkoltak vele, a A Rockstar New England valami nagy címen dolgozik, amiről nem tudom, és nekem van egy olyan sejtésem, hogy a San Diego-i iroda a Midnight Club 5-öt kezdi fejleszteni.
MolGabi

Offline
2011. 06. 05. 14:12
Épp erre gondoltam én is, amire Visali. Nagyon elment az egész valami más irányba, ami érződik a játékon is. Az jutott eszembe, hogy a GTA eddigi részei között a San Andreas volt a csúcspont. Valahogy ezt a vadiúj motorra épülő IV fő epizód és kiegészítői sem érték el, hiába az új grafika ( amitől egyébként nem vagyok elájulva ). Mivel PC-m van, így nagyon szomorú voltam, mikor az akkori új gépemen, ami bőven a beígért gépigény felett volt, akadt a játék - akkor még patch nélkül. Az a koncepció szimpatikusabb volt nekem, hogy évente adtak ki a GTA 3 érához tartozó epizódokat. A legutóbbi DLC-k nálam legalábbis nem arattak akkora élményt, mint anno a Vice, de legfőképp a San Andreas.
Cube Head

Offline
2011. 06. 05. 18:40
GTA IV-ről a véleményem nekem se volt jó..úgy voltam vele, a csúcspont a III, és a Vice citynél volt, a San Andreas egy lehelletnyivel rosszabb volt , a gta IV meg.. hát ... nem tudnak igazából újat alkotni
MolGabi

Offline
2011. 06. 05. 23:59
Nagyon rámentek szerintem az új grafikára, hogy milyen szép lesz az elődökhöz képest, és a lényeg, a játékélmény háttérbe szorult ezáltal. Valahogy LC-t hamar meg lehet unni, főleg, hogy mindhárom sztori ugyanott megy, és a sztori is hasonló, más-más szemszögből - > bár ez a megoldás tetszett !
wantoo

Offline
2011. 06. 06. 20:55
No, kicsit javítottam a kommentrendszeren. Már minden böngészőből hibátlanul működik remélhetőleg

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak