Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az E3 konferencia küszöbén

Sajnos az elmúlt hónapban nem tudtunk szolgálni semmi érdemleges hírrel. Hirtelen csend állt be pletykák terén. Néhány hamis videót leszámítva szinte semmi sem került fel a világhálóra a Grand Theft Auto következő nagy epizódjáról. Talán ez a vihar előtti csend, hiszen június 7. és 9. között Los Angeles-ben ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnagyobb videojátékokat is reklámozó konferenciája, az E3 Expo.

Az biztos, hogy a sorozat forgalmazója, a Take-Two Interactive részt vesz a konferencián, pontosan a déli csarnok 2823-as teremében. Rengetegen várják a GTA5 bejelentését. Az egyik legnagyobb videojáték-orientált oldal, az IGN is számít rá. Mi több, konkrét elvárásokkal fogadják a rendezvényt, ugyanis úgy gondolják a játék PlayStation 3 exkluzív lesz, amire van is esély, nem is kevés, de érdekesség, hogy egy NGP-re fejlesztett GTA San Andres Stories-t sem tartanak kizártnak, amennyiben a GTA V nem kerül bejelentésre.

  • Kapcsolódó linkek: IGN (angol)

A hír végén még felhívnánk a kedves látogatók figyelmét a Take-Two legújabb negyedévi értékelésére. Strauss Zelnick, a kiadó vezetője azt nyilatkozta, hogy a 2013-as üzleti évben, ami 2012. áprilisától 2013. márciusáig tart, nagyobb bevételre számítanak, ami nagy játékcímek megjelenését jelenti. Ez persze jelentheti az Agent-et, vagy más sikerjátékokat, nem feltétlenül a Rockstar Games, de akár a 2K fejlesztésében is, hiszen mindkettő az anyacég leányvállalata, de utóljára ilyen kijelentés a 2008-as évvel kapcsolatban hangzott el, amikor a GTA IV konzolos verziói kerültek a boltok polcaira.

2011.05.31 10:55 ▪ Írta: Visali

MateL
Offline
2011. 05. 31. 21:21
Reménykedjünk... A PlayStation exkluzivitást személy szerint nem tartom valószínűnek, főleg az elmúlt pár hét történései alapján.

Bence (Visali)
Offline
2011. 05. 31. 21:56
MateL: Ha a játék PlayStation 3 exkluzív, akkor a szerződést már jóval a hackelések előtt megkötötték.

Hannibal
Offline
2011. 05. 31. 23:05
Úgyse lesz PS3 exkluzív. A San Andreasig megtehették, de már bisztos nem. Ugyanúgy xbox360 és PS3-ra adják ki előbb aztán PC. CSAK JELENTSÉK MÁR BE!!!!!!!

Gege
Offline
2011. 06. 04. 20:40
A nép GTA 5-re éhezik! Hol vannak már a régi nagy GTA-s időszakok? Mikor a suliba szünetben azt beszéltétek, hogy hogyan ugrass fel CJ-vel a felszálló repülőre motorral az egyik küldiben...

Cube Head
Offline
2011. 06. 05. 08:46
holvan az az idő mikor ciki volt ha nem tudtad mi az aPCJ600, vagy ki az a Caesar...

MateL
Offline
2011. 06. 05. 10:54
Ne is mondjátok... Érdekes hogy a IV-ből nem lett ekkora kultuszjáték (értsd: nem beszéltek róla minden utcasarkon) Ez talán a magas gépigény miatt lehetett, mert egy erőművet nem mindenki engedhet meg magának. Ha viszont a következő rész nem emeli a rendszerkövetelményt, akkor talán ismét egy népszerű játék lesz.

Bence (Visali)
Offline
2011. 06. 05. 13:20
Biztos nagyobb lesz a gépigénye. Az egész ott romlott el, hogy a videokártya gyártók begyorsítottak és kiadtak egy halom videokártyát, egyik nap még a 9800GT volt a menő, a másik nap meg már GTX400-asok voltak. Viszont hiába adnak ki új kártyákat, a régiek árát nem csökkentik, ezért a PCk drágák maradnak, de a fejlesztők kihasználják az új technológiákat. Én lassan már abban reménykedem, hogy inkább nem lesz PC verzió, és ránk erőszakolják a konzolt, amire úgyis több játékot adnak ki, hamarabb, és nem lesz elrontott számítógépes port, ami ront a játék és a cég hírnevén. A GTA kultusz pedig végleg kihalt, és ennél csak rosszabb lesz. A Rockstar új politikája nagyon rossz. Az egy dolog, hogy reklámot ad az új játékainak, de nemhogy háttérbe szorítja a GTAt, de abszolút nem is reklámozza. Az EFLC PS3 és PC portja botrányos volt szerintem, két héttel a megjelenés előtt kiadtak négy képet és ennyi. Szerintem ezt visszafogják még kapni, ha így folytatják tovább, akkor a rajongói oldalak is teljesen kihalnak, nem lesz értelme szerkeszteni, mint például a GTAPlace-t, és előbb-utóbb bezár. Talán vészmadárkodom, de szerintem hamarosan nem csak én fogok így gondolkodni. A PlanetGTA is régen nagy oldal volt, rengeteg hírrel, e-maileket kaptak, amire válaszolgattak, most meg egy fél évig nem volt kitéve hír, most is csak azt tudák kitenni, hogy megnyílt egy oldal a közösségükben, ami az LA Noire-ral foglalkozik, és korábban is csak kínjukban az RDR-ről írtak. Ráadásul most új címek jönnek. Az Agent új játék, biztos nagy dobra fogják verni. A Max Payne 3-at is, mert már rég megígérték és hirtelen előrukkoltak vele, a A Rockstar New England valami nagy címen dolgozik, amiről nem tudom, és nekem van egy olyan sejtésem, hogy a San Diego-i iroda a Midnight Club 5-öt kezdi fejleszteni.

MolGabi
Offline
2011. 06. 05. 14:12
Épp erre gondoltam én is, amire Visali. Nagyon elment az egész valami más irányba, ami érződik a játékon is. Az jutott eszembe, hogy a GTA eddigi részei között a San Andreas volt a csúcspont. Valahogy ezt a vadiúj motorra épülő IV fő epizód és kiegészítői sem érték el, hiába az új grafika ( amitől egyébként nem vagyok elájulva ). Mivel PC-m van, így nagyon szomorú voltam, mikor az akkori új gépemen, ami bőven a beígért gépigény felett volt, akadt a játék - akkor még patch nélkül. Az a koncepció szimpatikusabb volt nekem, hogy évente adtak ki a GTA 3 érához tartozó epizódokat. A legutóbbi DLC-k nálam legalábbis nem arattak akkora élményt, mint anno a Vice, de legfőképp a San Andreas.

Cube Head
Offline
2011. 06. 05. 18:40
GTA IV-ről a véleményem nekem se volt jó..úgy voltam vele, a csúcspont a III, és a Vice citynél volt, a San Andreas egy lehelletnyivel rosszabb volt , a gta IV meg.. hát ... nem tudnak igazából újat alkotni

MolGabi
Offline
2011. 06. 05. 23:59
Nagyon rámentek szerintem az új grafikára, hogy milyen szép lesz az elődökhöz képest, és a lényeg, a játékélmény háttérbe szorult ezáltal. Valahogy LC-t hamar meg lehet unni, főleg, hogy mindhárom sztori ugyanott megy, és a sztori is hasonló, más-más szemszögből - > bár ez a megoldás tetszett !

wantoo
Offline
2011. 06. 06. 20:55
No, kicsit javítottam a kommentrendszeren. Már minden böngészőből hibátlanul működik remélhetőleg

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink