Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Take-Two - Meghosszabbították a Rockstar vezérkar szerződéseit

2011.06.14 13:54  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Take-Two

Május végén a Rockstar Games tulajdonosa, a Take-Two Interactive kiadó - amely ugyebár a Grand Theft Auto játékokért is felelős - közzétette legújabb pénzügyi sajtóértesítését a hivatalos honlapon. Az unalmas számrengeteg között azonban találunk egy megjegyzésre érdemes információt is.

A cég közleménye szerint ugyanis meghosszabbították a Rockstar Games fejeseinek, Sam és Dan Houser, valamint Leslie Benzies szerződéseit, ami arra enged következtetni, hogy munkájukra a továbbiakban is számítanak. Számunkra talán irreleváns az információ, de legalábbis szertefoszlatja a kételyeket, hogy szerződésük lejárta után esetleg már nem maradnának a cégnél és a következő GTA munkálataiban se vennének részt. A közlemény ide vonatkozó idézete:

"Cégünk meghosszabbítja a Rockstar Games és ZelnickMedia menedzsment és foglalkoztatási megállapodását

Sam Houser, Dan Houser és Leslie Benzies, a Rockstar Games alkotócsapatának kulcsszereplői megegyeztek, hogy hosszútávú megállapodásaikat megújítják a Céggel a hasonló gazdasági érdekeknek megfelelően. Ez a csapat hozzájárult a Take-Two kiterjedt portfóliójának sikeréhez és fejlődéséhez (...)"

A közlemény továbbá megemlíti, hogy a cég elnök-vezérigazgatója, Strauss Zelnick is marad a posztján, aki egyébként a 2011-es pénzügyi évet nyereségesnek és a vállalat szempontjából erős évnek értékelte.

Hannibal

Offline
2011. 06. 14. 16:16
Nélkülök ne is legyen több gta...
2011. 06. 14. 19:36
Teljesen egyetértek Hannibal!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 52 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak