Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Zelnick: 'Szeretnénk függetlenek maradni'

Biztosan emlékeztek rá, hogy a Take-Two kiadót többször is megpróbálták felvásárolni, ám ezek a kísérletek rendszerint kudarccal végződtek. Beszéltek az Activisionről is, mint vevő, de kétség kívül az Electronic Arts kiadó-óriás próbálkozásai voltak a legelszántabbak. A cég vezérigazgatója, Strauss Zelnick ezúttal egy interjúban erősítette meg korábbi álláspontját a felvásárlásokkal kapcsolatban.

"Büszke vagyok arra, amit elértünk" - mondta Zelnick a Gamasutra nevű lapnak adott interjújában. "Büszke vagyok az elmúlt évek sikereire és a részvényeseink megelégedettségére, valamint arra, hogy a csapat ilyen elenyésző hibát vétett. A részvényeseinknek tartozunk, és minden új lehetőséget alaposan mérlegeltünk. Mégis, szeretnénk függetlenek maradni."

Annak ellenére, hogy elemzők tucatjai jósolták meg az esetleges felvásárlást, a Take-Two kiadóvállalat pozitívan tekint vissza az elért eredményekre és nyereségre, amihez többek közt olyan címek járultak hozzá, mint a Grand Theft Auto IV vagy a Red Dead Redemption.

2011.06.14 14:21  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2011. 06. 14. 16:17
Nem hiányzik nekik hogy felvásárolják őket, megálnak a lábukon és mi is jobban járunk így.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink