Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Take-Two: Wii U-ra is fejlesztenek?

2011.06.21 23:15  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Forbes

Az idei E3 számtalan bejelentése közül kiemelhetjük a Nintendo következő otthoni játékkonzolját, a Wii U-t, amely egy bizarr érintőképernyős kontrollerrel kíván újfajta szórakozási élményt nyújtani a jövő évben. A Take-Two kiadóvállalatnak talán még tervei is vannak az új Wii-vel.

Strauss Zelnick, a kiadó elnök-vezérigazgatója mostanában interjúról interjúra rohangál (vagy hozzá rohangálnak), ugyanis ezúttal a nem kis nevű Forbes magazin újságírójának kérdéseire válaszolt. Megkérdezték a Wii U-val kapcsolatos álláspontjáról is, konkrétan hogy vannak-e tervei a 2K Games vagy a Rockstar csapatának az új konzollal, amire a következőt válaszolta:

"Meglátjuk. Komolyan tekintünk a konzolra és a Nintendo-val való kapcsolatunkra." (...) "Már dolgoztunk a Wii-vel és bevált számunkra. A Carnival Games-t adtuk ki Wii-re. A Nintendo támogatja a platformot és lenyűgözte őket, amit láttak."

Kicsi az esély, hogy esetleg egy GTA jelenik meg a Wii U-ra, de fontos megemlíteni, hogy nem lenne újdonság a sorozat történetében: nemrégiben a Chinatown Wars jelent meg első epizódként Nintendo platformon, a DS-en. (Leszámítva a klasszikus részek GameBoy Color portját és a GTA Advance-t.)

A teljes interjú angol nyelvben elolvasható a Forbes oldalán.

Hannibal

Offline
2011. 06. 21. 23:55
Hát erre semilyen GTA sem való az új PSP-re viszont annál inkább
Shotgun

Offline
2011. 06. 22. 16:41
Ami azt illeti, a hírek alapján nem is olyan légből kapott dolog egy GTA fejlesztése Wii U-ra. Biztosan jó vétel lenne a Rockstarnak, mert a Nintendo konzoljai elég gyorsan terjednek, ráadásul így valószínűleg a Japánban élők is hamarabb jutnak egy GTA-hoz, mint eddig.
Hannibal

Offline
2011. 06. 22. 19:16
Kb annyit érne mint a CTW a DS-en.Ez a Nintendo konzol is inkább ilyen fiataloknak való +6-os játékokat részesít előnyben és kevés eladás lenne rajta ebből az öldöklős stílusból.
wantoo

Offline
2011. 06. 22. 19:27
A Nintendo ennél a konzolnál már a hardcore játékokra is számít a fejlesztőktől, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem lenne sikere rajta.
Hannibal

Offline
2011. 06. 22. 20:46
A CTW is siker volt DS-en csak kevesen vették meg. Estleg úgy hogy átportolják más konzolra is de erről elég macerás lehet.
Shotgun

Offline
2011. 06. 22. 23:24
Kevesen vették? Akkor hogy lehet siker?

Szvsz. azért mondjuk ott az is beleszámított az eladásokba, hogy DS-en igen nagy halált jósoltak a Grand Theft Auto-nak. Meg azért mégis egy PC-n igen könnyen emulálható kis készülékről van szó.
wantoo

Offline
2011. 06. 22. 23:51
Shotgun: Jó értékeléseket kapott, ez pedig bizonyos szempontból siker
Cube Head

Offline
2011. 06. 23. 08:52
játszanék én a CTWvel,csak nincs min
Hannibal

Offline
2011. 06. 23. 11:06
Relatív siker: azon kevesek akik megvették nekik nagyon tetszett. Nem mennyiségi siker hanem minőségi siker. Am próbáltam DS-en nekem az nagyon gatyi volt és szörnyen pixeles. PSP-n jó a grafika de az érintőképernyő nélkül elég béna és rohadt sokáig tölt. Szerintem csak az I telefonokon igazán jó mert ugye ott a grafika is szép meg érintőképernyős is.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak