Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Take-Two: Wii U-ra is fejlesztenek?

Az idei E3 számtalan bejelentése közül kiemelhetjük a Nintendo következő otthoni játékkonzolját, a Wii U-t, amely egy bizarr érintőképernyős kontrollerrel kíván újfajta szórakozási élményt nyújtani a jövő évben. A Take-Two kiadóvállalatnak talán még tervei is vannak az új Wii-vel.

Strauss Zelnick, a kiadó elnök-vezérigazgatója mostanában interjúról interjúra rohangál (vagy hozzá rohangálnak), ugyanis ezúttal a nem kis nevű Forbes magazin újságírójának kérdéseire válaszolt. Megkérdezték a Wii U-val kapcsolatos álláspontjáról is, konkrétan hogy vannak-e tervei a 2K Games vagy a Rockstar csapatának az új konzollal, amire a következőt válaszolta:

"Meglátjuk. Komolyan tekintünk a konzolra és a Nintendo-val való kapcsolatunkra." (...) "Már dolgoztunk a Wii-vel és bevált számunkra. A Carnival Games-t adtuk ki Wii-re. A Nintendo támogatja a platformot és lenyűgözte őket, amit láttak."

Kicsi az esély, hogy esetleg egy GTA jelenik meg a Wii U-ra, de fontos megemlíteni, hogy nem lenne újdonság a sorozat történetében: nemrégiben a Chinatown Wars jelent meg első epizódként Nintendo platformon, a DS-en. (Leszámítva a klasszikus részek GameBoy Color portját és a GTA Advance-t.)

A teljes interjú angol nyelvben elolvasható a Forbes oldalán.

2011.06.21 23:15  ▪ Forrás: Forbes  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2011. 06. 21. 23:55
Hát erre semilyen GTA sem való az új PSP-re viszont annál inkább

Shotgun
Offline
2011. 06. 22. 16:41
Ami azt illeti, a hírek alapján nem is olyan légből kapott dolog egy GTA fejlesztése Wii U-ra. Biztosan jó vétel lenne a Rockstarnak, mert a Nintendo konzoljai elég gyorsan terjednek, ráadásul így valószínűleg a Japánban élők is hamarabb jutnak egy GTA-hoz, mint eddig.

Hannibal
Offline
2011. 06. 22. 19:16
Kb annyit érne mint a CTW a DS-en.Ez a Nintendo konzol is inkább ilyen fiataloknak való +6-os játékokat részesít előnyben és kevés eladás lenne rajta ebből az öldöklős stílusból.

wantoo
Offline
2011. 06. 22. 19:27
A Nintendo ennél a konzolnál már a hardcore játékokra is számít a fejlesztőktől, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem lenne sikere rajta.

Hannibal
Offline
2011. 06. 22. 20:46
A CTW is siker volt DS-en csak kevesen vették meg. Estleg úgy hogy átportolják más konzolra is de erről elég macerás lehet.

Shotgun
Offline
2011. 06. 22. 23:24
Kevesen vették? Akkor hogy lehet siker?

Szvsz. azért mondjuk ott az is beleszámított az eladásokba, hogy DS-en igen nagy halált jósoltak a Grand Theft Auto-nak. Meg azért mégis egy PC-n igen könnyen emulálható kis készülékről van szó.

wantoo
Offline
2011. 06. 22. 23:51
Shotgun: Jó értékeléseket kapott, ez pedig bizonyos szempontból siker

Cube Head
Offline
2011. 06. 23. 08:52
játszanék én a CTWvel,csak nincs min

Hannibal
Offline
2011. 06. 23. 11:06
Relatív siker: azon kevesek akik megvették nekik nagyon tetszett. Nem mennyiségi siker hanem minőségi siker. Am próbáltam DS-en nekem az nagyon gatyi volt és szörnyen pixeles. PSP-n jó a grafika de az érintőképernyő nélkül elég béna és rohadt sokáig tölt. Szerintem csak az I telefonokon igazán jó mert ugye ott a grafika is szép meg érintőképernyős is.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink