Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV: Complete Edition - Xbox Live Multiplayer Event

A mai nappal megkezdődnek a Rockstar Games nyári eseménynaptárában szereplő event sorozat, amelynek keretén belül többször is alkalmunk nyílik egy 3 órás multiplayer játékra a fejlesztők társaságában. Ezalatt a három hónap alatt hat ilyen esemény lesz, Red Dead Redemption + Undead Nightmare, valamint Grand Theft Auto IV és Episodes from Liberty City játékokkal.

A Rockstar négy játékosa ma (csütörtökön) magyar idő szerint 23:00 órától 02:00 óráig lesz online az Xbox Live-on. Az eseményt szokás szerint élőben lehet követni a Social Club-on, valamint chatelhetünk is a többiekkel. Előszört GTA IV-gyel kezdenek, az epizódok utána következnek.

NÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez és nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.
HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged itt a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni a játékban:

GwRockstar3 (Streaming)
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Grand Theft Auto IV beépített Party Módja segítségével könnyedén szervezhetsz csapatot, és találhatsz meccseket. Három gyors és egyszerű lépésben neki is kezdhetsz ennek:

  1. Mentsd el a jelenlegi állásodat! Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, a D-Padon található "Fel" gomb megnyomásával! Ezután válaszd a Multiplayer > Party Mode > Yes menüpontokat!
  2. Ezt követően ismét vedd elő a mobiltelefont és válaszd a Friends opciót barátaid meghívásához! (Legalább egy haverra lesz szükséged ahhoz, hogy a Rockstarral játssz)
  3. Ha csapatod készen áll a küzdelemre, a mobiltelefonban navigálj a Games > Ranked > Team Deathmatch menükre, és hajrá!

Mindenkinek jó játékot kívánunk!

2011.07.07 00:03  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink