Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Akciók az Xbox LIVE rendszeren is!

2011.07.13 12:03  |  Írta: Felhasználói hír  |  Forrás: Joystiq

Leárazásokban gazdag nyár indult az idén, hiszen több játék ára csökkent le ideiglenesen vagy tartósan a PlayStation Store és a Steam rendszereken, és az akcióhullámnak még nincs vége.

Most az Xbox LIVE piacterén is olcsóbban juthatunk hozzá ehhez-ahhoz, például a Red Dead Redemption kiegészítőihez vagy a Grand Theft Auto IV epizodikus tartalmaihoz is. A Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection, amely három különböző DLC-t foglal magában július 18-ig 1000MS pontért vásárolható meg a korábbi 1600 pont helyett. Hasonló kaliberű árcsökkentésben részesül néhány a piactéren elérhető GTA részekből is július 19. és 25. között. Az első GTA IV: The Lost and Damned letölthető tartalom mindössze 400MS pont, a GTA: The Ballad of Gay Tony pedig 800MS pont ellenében tölthető majd le Xbox 360 konzoljainkra.

Továbbá az Xbox Originals akción belül elérhetővé vált a GTA San Andreas Xbox 360 verzió az eredeti ár kétharmadáért, 800MS pontért lesz megvásárolható. Utóbbi sajnos a magyarországi játékosokat nem érinti, mivel a Kárpát-medence szívében fekvő államocskában egyelőre nem elérhető az Xbox Originals akció.

Maccs

Offline
2011. 07. 13. 17:17
Figyu már! Nekem magyar Live-os regem van, de nincs fent a kiegészítő, csak a szimpla Gta IV! Vagy rossz helyen kerestem!? Írja már meg valaki, hogy hol lehet megtalálni!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak