Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Akciók az Xbox LIVE rendszeren is!

Leárazásokban gazdag nyár indult az idén, hiszen több játék ára csökkent le ideiglenesen vagy tartósan a PlayStation Store és a Steam rendszereken, és az akcióhullámnak még nincs vége.

Most az Xbox LIVE piacterén is olcsóbban juthatunk hozzá ehhez-ahhoz, például a Red Dead Redemption kiegészítőihez vagy a Grand Theft Auto IV epizodikus tartalmaihoz is. A Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection, amely három különböző DLC-t foglal magában július 18-ig 1000MS pontért vásárolható meg a korábbi 1600 pont helyett. Hasonló kaliberű árcsökkentésben részesül néhány a piactéren elérhető GTA részekből is július 19. és 25. között. Az első GTA IV: The Lost and Damned letölthető tartalom mindössze 400MS pont, a GTA: The Ballad of Gay Tony pedig 800MS pont ellenében tölthető majd le Xbox 360 konzoljainkra.

Továbbá az Xbox Originals akción belül elérhetővé vált a GTA San Andreas Xbox 360 verzió az eredeti ár kétharmadáért, 800MS pontért lesz megvásárolható. Utóbbi sajnos a magyarországi játékosokat nem érinti, mivel a Kárpát-medence szívében fekvő államocskában egyelőre nem elérhető az Xbox Originals akció.

2011.07.13 12:03  ▪ Forrás: Joystiq  ▪ Írta: Felhasználói hír

Maccs
Offline
2011. 07. 13. 17:17
Figyu már! Nekem magyar Live-os regem van, de nincs fent a kiegészítő, csak a szimpla Gta IV! Vagy rossz helyen kerestem!? Írja már meg valaki, hogy hol lehet megtalálni!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink