Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

A Rockstar Leeds újabb DS játékon dolgozik?

2011.07.17 14:43  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: SystemLink

Köztudott, hogy a Rockstar Games számos fejlesztőcsapata közül nagyrészt a Leeds-i gárda felelős a cég handheld játékainak fejlesztési és portolási munkálataiért, de legutóbbi bejelentés szerint az L.A. Noire PC portja is az ő nevükhöz fűződik. Grand Theft Auto vonatkozásban a PSP-s Stories sorozat és a Nintendo DS-en debütált Chinatown Wars köthető a Rockstar Leedshez.

Ezúttal egy érdekes információ szivárgott ki, méghozzá egyenesen egy volt Rockstar Leeds dolgozótól. A magát AI Programmer-ként aposztrofáló úriember egy önéletrajzi írásban említette meg, hogy a Leedsnél többek között egy eddig be nem jelentett NDS címen is dolgozott:

"A R* Leedsnél kezdtem dolgozni AI programozóként, ahol részt vehettem egy környező világ, célzási rendszer és járókelő/jármű interakció lenyűgöző mesterséges intelligenciájának kidolgozásában. A design csapatunk által használt C++ szkriptelési rendszer parancsainak nagy részét én írtam. Dolgoztam a GTA: Chinatown Wars DS, PSP és iPhone verzióján. Később egy teljes 3D világban játszódó, be nem jelentett DS címen munkálkodtam. Ebben többféle AI rendszeren dolgoztam, többek között az összetett közelharci rendszeren. A Rockstart az L.A. Noire PS3-as fejlesztésekor hagytam el."

Ha figyelembe vesszük a Chinatown Wars DS eladásainak nem túl fényes alakulását, érdekes, hogy ismét a Nintendo kézikonzoljára akarnak fejleszteni. Megjegyzendő azonban, hogy a pár hónapja megjelent 3DS-t egyre nagyobb érdeklődés veszi körül a fejlesztők körében is, de azt sem felejthetjük el, hogy a PlayStation Vitára is szemet vetett a Rockstar Games.

CBool

Offline
2011. 07. 17. 15:35
Inkább igazán kiadhatnának a Chinatown Wars iPhone/iPad verziójához frissítést (pl. multitastking hiánya eléggé zavaró). De hogy még mindig képesek 9.99$-ért adni így, az egy vicc.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak