Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Rockstar Leeds újabb DS játékon dolgozik?

Köztudott, hogy a Rockstar Games számos fejlesztőcsapata közül nagyrészt a Leeds-i gárda felelős a cég handheld játékainak fejlesztési és portolási munkálataiért, de legutóbbi bejelentés szerint az L.A. Noire PC portja is az ő nevükhöz fűződik. Grand Theft Auto vonatkozásban a PSP-s Stories sorozat és a Nintendo DS-en debütált Chinatown Wars köthető a Rockstar Leedshez.

Ezúttal egy érdekes információ szivárgott ki, méghozzá egyenesen egy volt Rockstar Leeds dolgozótól. A magát AI Programmer-ként aposztrofáló úriember egy önéletrajzi írásban említette meg, hogy a Leedsnél többek között egy eddig be nem jelentett NDS címen is dolgozott:

"A R* Leedsnél kezdtem dolgozni AI programozóként, ahol részt vehettem egy környező világ, célzási rendszer és járókelő/jármű interakció lenyűgöző mesterséges intelligenciájának kidolgozásában. A design csapatunk által használt C++ szkriptelési rendszer parancsainak nagy részét én írtam. Dolgoztam a GTA: Chinatown Wars DS, PSP és iPhone verzióján. Később egy teljes 3D világban játszódó, be nem jelentett DS címen munkálkodtam. Ebben többféle AI rendszeren dolgoztam, többek között az összetett közelharci rendszeren. A Rockstart az L.A. Noire PS3-as fejlesztésekor hagytam el."

Ha figyelembe vesszük a Chinatown Wars DS eladásainak nem túl fényes alakulását, érdekes, hogy ismét a Nintendo kézikonzoljára akarnak fejleszteni. Megjegyzendő azonban, hogy a pár hónapja megjelent 3DS-t egyre nagyobb érdeklődés veszi körül a fejlesztők körében is, de azt sem felejthetjük el, hogy a PlayStation Vitára is szemet vetett a Rockstar Games.

2011.07.17 14:43  ▪ Forrás: SystemLink  ▪ Írta: Ben Dover

CBool
Offline
2011. 07. 17. 15:35
Inkább igazán kiadhatnának a Chinatown Wars iPhone/iPad verziójához frissítést (pl. multitastking hiánya eléggé zavaró). De hogy még mindig képesek 9.99$-ért adni így, az egy vicc.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink