Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Most épp a Gamestation-től lehetett 'előrendelni'

GTA

Nagyobb videójáték értékesítő cégeknél bevett "szokás", hogy a megjelenési dátum — vagy maga a játék — bejelentése előtt közzéteszik webshopukban az adott címet, és bár legtöbbször nem lehet hinni ezeknek, néha akad kivétel (pl. nemrég a Duke Nukem Forever). A Grand Theft Auto sorozat esetében már számtalanszor tapasztaltunk idő előtti "előrendelést", és most egy újabb ilyen eset történt.

A német GameStop és egyes amerikai áruházak után pár napja az Egyesült Királyságban bukkant fel a GTA V, mint előrendelhető játék. A bakit a szigetország legnagyobb videójáték-áruházláncához tartozó Gamestation követte el, akik a cég belső köreiben használatos kiadási listában tüntették fel a következő GTA nevét, majd megbízható forrás szerint gyorsan le is szedték azt.

Önéletrajzi megemlítések, webshopok, motion capture színészek toborzása... Ennyi véletlen nem történhet egyszerre. A Rockstar pedig mindeközben mélyen hallgat a játékról.

2011.07.17 17:34  ▪ Forrás: Gamerzines  ▪ Írta: Ben Dover

Bence (Visali)
Offline
2011. 07. 17. 18:36
Érdekes, hogy a GTA-t nem írták ki, de minden más játék nevét teljesen kiírták, pedig például a Gears of War-t is lehetett volna rövidíteni GoW-ra. A másik érdekesség, hogy az oldal jobb fele valahogy lemaradt, ott pedig nem a megjelenési dátumoknak kellene lennie?

totyak
Offline
2011. 07. 17. 20:12
Érdekes vagy sem Visali, valóban előrendelhető volt. Mert bár itt a hírben ezt nem írják, de volt, aki meg is rendelte és egy számla fotója is linkelve volt. Bár ügyes emberek azt is tudnak hamisítani.
Túl sok az információ ahhoz, hogy kamu legyen. Valami készülődik.

Hannibal
Offline
2011. 07. 18. 09:56
VISALI: A GOW lehetne a Good of War is

HUNHEKKERKE
Offline
2011. 07. 19. 06:45
Friss infók láttak napvilágot a hihetetlen teljesítményre képes következő generációs X-BOX-ról. Ha az hamarosan érkezik akkor a GTA V csakis arra készülhet. Erről mit gondoltok? Egyébként az infót itt találjátok:
http://index.hu/tech/blog...ger_az_xbox720/

wantoo
Offline
2011. 07. 19. 08:35
Ez csak pletyka szerintem Egyik oldal azt írja, hogy biztos infókat tud róla, másik meg azt, hogy csak évek múlva jönnek a következő generációs konzolok. És szerintem utóbbi az igaz.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink