Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Sam és Dan Houser a 27. legbefolyásosabb médiaszereplők

A brit illetőségű Guardian évente állít össze egy százas listát a világ legerősebb és legnagyobb hatással bíró médiaszemélyeiről. Idén a Rockstar Games társalapító testvérpárja a tavalyi huszonnyolcadik helyről egyel feljebb került.

Sam Houser
Sam Houser

A MediaGuardian szerint a Rockstar Games (korábban DMA Design) alapítói, Sam és Dan Houser a világ 27. legbefolyásosabb médiaszereplője. Nevük a Grand Theft Auto-val egyidőben vált ismertté, amihez a sorozat közismerten hatalmas sikere és azzal járó számtalan botrány is hozzájárult.

A rivaldafénytől meglehetősen elzárkózott fivérek — akik a Rockstar névtől függetlenül eredetileg tényleg rocksztárok akartak volna lenni — olyan eredményeket értek el a videójáték-iparban, amekkorát nem sokan mondhatnak el magukról.

"A Rockstar magasra tette a mércét a Grand Theft Auto sorozattal és a Red Dead Redemptionnel, meghatározva a kiterjedt open-world kalandjátékok új korszakát. A Raymond Chandler és LA Confidential ihlette L.A. Noire-ral ezt megismételték."

A teljes cikk és a TOP 100-as lista megtekinthető a Guardian oldalán.

2011.07.28 20:27  ▪ Forrás: Guardian  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink