Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Módosítás - iCEnhancer

2011.07.29 13:22  |  Írta: Felhasználói hír

Lassan már három éve, hogy a Grand Theft Auto IV személyi számítógépekre is kapható, ami bizony nem kis idő. Persze nem kellett sokat várni, hogy a programozói tudással rendelkező rajongók elkészítsék az első módosításokat a játékhoz, s az elmúlt évek során egyre bonyolultabb, merészebb, látványosabb kiegészítések kerültek fel az internetre.

Ma már ott tartunk, hogy teljes konverziós módosítások is készülnek a játékhoz, melyek új játékterülettel, járművekkel és egyéb újdonságokkal vagy éppen régiségekkel próbálja tovább éltetni a játékot, mint például a GTA IV San Andreas, mely bétájának augusztusi érkezéséről pár hete számoltunk be. Most ismét egy elképesztő modról írunk nektek, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az icelaglace által fejlesztett, iCEnhancer névre keresztelt grafikai továbbfejlesztésről. Kattints a Folytatásra a hír elolvasásához

iCEnhancer 1.25

Köztudott, hogy a GTA IV futtatásához nem elég egy közönséges vasaló teljesítményével felérő, párszáz éves masina, de annak aki a legjobb grafikát szeretné kihozni a példányából egy kisebb "atomerőművel" kell rendelkeznie. Ez azonban nem riasztja vissza a moddereket attól, hogy kicsit ráncfelvarják, továbbfejlesszék a nagy rendszerigényű RAGE motort. Az iCEnhancer, melynek egyelőre 1.25-ös verziója tölthető le a világhálóról, gyakorlatilag fotorealisztikus grafikát kölcsönöz a játéknak. A módosítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, még az IGN is írt róla, pedig az angol nyelvű, videojátékokkal foglalkozó oldal nem sűrűn ír rajongói munkákról. Nem is csoda, hiszen ahogyan a hírükben is írják, sokszor nem tudják eldönteni az iCEnhancer modról készült képekről, hogy azok a GTA IV-ben készültek vagy valódi fotók. Ráadásul készül az 1.3, melyről már több lélegzetelállító kép és videó is megtekinthető.

iCEnhancer 1.3

További információkat, képeket és videókat a módosítás oldalán, Facebook oldalán, illetve a GTA4-Mods.com adatlapon találhattok.

»iCEnhancer 1.25 letöltése (101.63MB)«

MateL

Offline
2011. 07. 29. 15:25
Ez se az egyszerű halandóknak készült
MolGabi

Offline
2011. 07. 29. 18:35
A múltkor felraktam az 1.2-es modot, de nekem borzalmasan elcseszte a játékot. Irreálisan magas fények, konkrétan vakítóak napfénynél, kikapcsolásnál pedig az "alap" színek még rosszabbak voltak. Nem lenne rossz ötlet, de nekem nem igazán vált be ! Persze mindenki próbálja ki, hátha nálam volt valami gubanc ( bár frissen telepített játékra raktam )
Gege

Offline
2011. 07. 29. 21:13
MolGabi: erőteljesen configolni kell ha jól tudom, magadnak kell beállítani a gépedhez mindent. türelemjáték
bence980

Offline
2011. 08. 09. 20:15
szép csak nagyon fura meg nagyon lelassítja a játékot

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak