Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Akár 3000 hangot is hallhatunk egyszerre

A GTA IV hatalmas területe ellenére elképesztően gazdag környezettel büszkélkedhet, és ezt a játékban hallható különböző hangeffektekről is elmondhatjuk. Csak indítsátok el a játékot: mennyi hangot tudtok megkülönböztetni? 10-et? 15-öt? Valójában többről van szó, mint amiről egyáltalán tudnánk!

A játékot fejlesztő Rockstar North hangeffektekért felelős programozója, Alastair McGregor az OXM magazinnak elmondta, hogy több, mint 20 000 különböző hang szerepel a GTA IV-ben, amiből egyidőben akár 3000-ret is hallhat a játékos.

A leállított autó motorjának hűlése, egy ökörszem csiripelése a közeli fán, vagy a fegyvertűz hangjának a környezettől függő visszaverődése mind-mind a számtalan hallható hang közé tartoznak.

2011.07.29 22:56  ▪ Forrás: OXM  ▪ Írta: Ben Dover

MateL
Offline
2011. 07. 30. 13:16
"A leállított autó motorjának hűlése, egy ökörszem csiripelése a közeli fán..."
Asszem feljebb kell tekernem a hangszórót játék közben

nero007ful
Offline
2011. 07. 30. 14:41
mátéka!
Szerintem egy jó kis fejhallgatóval indulj neki mert ez nagyon komoly de tényleg! Hogyha egy hordó mellet lősz mondjuk pisztollyal akkor visszaverődik a hang és berezonál a hordó meg még hasonló ínyencségek! Pl.: ha jobb kocsikba nyitva hagyod az ajtót akkor az a biztonsági sz@rság elkezd sípolni! Nagyon kafa!

Bence (Visali)
Offline
2011. 07. 30. 14:47
MateL: Én szinte mindig hallom. Mondjuk a 3000-et sokallom, de ha azt mondják párszáz hangot lehet hallani egyszerre, azt elfogadom, hiszen a kikötőben vagy a Star Junction-ön rengeteg zajt, zörejt lehet hallani. Ahogy beszélgetnek az emberek, ha valakinek csörög a telefonja, elejti a kávés poharat, az utcai zenészek, ahogy fékez a metró, az összes autó hangja, az azokban lévő rádiók hangja, a madarak, a szél, az építkezések, ahol rengeteg féle-fajta zaj van, ha esik az eső mégtöbb az eső és a szaladó emberek miatt. Ha nagyon akarom, akkor mindezt megszorozhatom kettővel, mert a GTA IV hangjait ketté osztották a bal és a jobb hangszóróra, de mindez akkor sem ezres nagyságrendű.

MateL
Offline
2011. 07. 30. 22:29
nero007ful: Nem kell fülhallgató, elég ha bekapcsolom a gépre kötött 5.1-est

nero007ful
Offline
2011. 08. 04. 18:21
mátéka
Hát aki megteheti annak zsír lehet! Nekem csak 2.1 van de frankón szól!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink