Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

L.A. Noire PC - Hands-on előzetesek

Néhány nagyobb játékportál kipróbálhatta az L.A. Noire PC verzióját a megjelenés előtt, amiről bővebb cikket is írtak az olvasók számára. Az alábbiakban olvashattok egy idézetet a GameSpot írásából, és aki tud angolul és érdekli a játék, elolvashatja a többit is:

"A PC-s L.A. Noire felturbózott grafikával, 3D támogatással érkezik, és minden DLC illetve az előrendelőknek járó korábbi bónuszok is benne vannak. Azok számára, akik a májusi konzolos megjelenés óta várják a PC verziót, folyamatosan kerülgetve a spoileres beszélgetéseket, a várakozás véget ért.

A felbontást is növelték a konzolokéhoz képest. Amikor kipróbáltuk a játékot, a Nicholson Electroplating ügyet játszva Los Angeles utcái mutatták meg legszebben ezeket a változtatásokat. A bűneset egy hatalmas robbanással kezdődik a galvanizáló üzemben, és mikor Phelps detektívként érkezik a színhelyre, a megperzselt utca kifejezetten hatásosnak nézett ki." - GameSpot

A többi cikk itt található:

A PC verzió Magyarországon november 11-én kerül a boltok polcaira.

2011.09.30 19:23  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2011. 09. 30. 20:42
(Aki nem akar Spoilerezni azt kérem ne olvassa el amit most írok) : Spoiler: Amúgy az L.A. Noire nagyon rövid játék 21 küldi van benne a Spoilerért Bocs!!!

MasterP
Offline
2011. 09. 30. 21:54
Nos ehhez tudni kell még valamit, mert nem feltétlen rövid a játék. PL: van a Company of Heroes. 12 pályás szép graffal. De (!) az a nem mindegy, hogy az pályánként van, hogy több mint 1 óra mire megcsinálod. Szóval egyes játékokban ez van:
-kevés pálya, de pályánként több órás küldik (stratégiák)
-rövid küldik, de rengeteg pálya (pl GTA)
-kevés pálya, rövid küldik (pl COD anno)
-sok pálya, hosszú küldik (ritka)
Nekem ez a tapasztalatom

Hannibal
Offline
2011. 10. 01. 00:11
Hát szerintme meg kurva hosszú én megvettem a gamet amikor megjelent és még mindig csak 16 küldinél tartok. + van már vagy 10 dlc pálya, melléküldik úgyhogy szerintem egyáltalán nem rövid. Mint egy GTA mire megcsinálsz mindent sok idő fog eltelni.

asd14asd
Offline
2011. 10. 08. 19:56
Az L.A. Noire-al az a baj, hogy aki nem tud angolul az szarra sem megy.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink