Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

L.A. Noire PC - Hands-on előzetesek

2011.09.30 19:23  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Games

Néhány nagyobb játékportál kipróbálhatta az L.A. Noire PC verzióját a megjelenés előtt, amiről bővebb cikket is írtak az olvasók számára. Az alábbiakban olvashattok egy idézetet a GameSpot írásából, és aki tud angolul és érdekli a játék, elolvashatja a többit is:

"A PC-s L.A. Noire felturbózott grafikával, 3D támogatással érkezik, és minden DLC illetve az előrendelőknek járó korábbi bónuszok is benne vannak. Azok számára, akik a májusi konzolos megjelenés óta várják a PC verziót, folyamatosan kerülgetve a spoileres beszélgetéseket, a várakozás véget ért.

A felbontást is növelték a konzolokéhoz képest. Amikor kipróbáltuk a játékot, a Nicholson Electroplating ügyet játszva Los Angeles utcái mutatták meg legszebben ezeket a változtatásokat. A bűneset egy hatalmas robbanással kezdődik a galvanizáló üzemben, és mikor Phelps detektívként érkezik a színhelyre, a megperzselt utca kifejezetten hatásosnak nézett ki." - GameSpot

A többi cikk itt található:

A PC verzió Magyarországon november 11-én kerül a boltok polcaira.Offline
2011. 09. 30. 20:42
(Aki nem akar Spoilerezni azt kérem ne olvassa el amit most írok) : Spoiler: Amúgy az L.A. Noire nagyon rövid játék 21 küldi van benne a Spoilerért Bocs!!!
MasterP

Offline
2011. 09. 30. 21:54
Nos ehhez tudni kell még valamit, mert nem feltétlen rövid a játék. PL: van a Company of Heroes. 12 pályás szép graffal. De (!) az a nem mindegy, hogy az pályánként van, hogy több mint 1 óra mire megcsinálod. Szóval egyes játékokban ez van:
-kevés pálya, de pályánként több órás küldik (stratégiák)
-rövid küldik, de rengeteg pálya (pl GTA)
-kevés pálya, rövid küldik (pl COD anno)
-sok pálya, hosszú küldik (ritka)
Nekem ez a tapasztalatom
Hannibal

Offline
2011. 10. 01. 00:11
Hát szerintme meg kurva hosszú én megvettem a gamet amikor megjelent és még mindig csak 16 küldinél tartok. + van már vagy 10 dlc pálya, melléküldik úgyhogy szerintem egyáltalán nem rövid. Mint egy GTA mire megcsinálsz mindent sok idő fog eltelni.
asd14asd

Offline
2011. 10. 08. 19:56
Az L.A. Noire-al az a baj, hogy aki nem tud angolul az szarra sem megy.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak