Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Jön a Red Dead Redemption: Game of the Year Edition

2011.10.11 17:38  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Games

Mától kapható Észak-Amerikában a hatalmas sikerű Red Dead Redemption újabb kiadása, a Game of the Year Edition, amely az összes eddigi ingyenes és fizetős DLC-t tartalmazza. Az európai megjelenésre péntekig kell várni, onnantól nálunk is kapható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az év játéka kiadás magában foglalja a teljes eredeti Red Dead Redemption játékot - amely több, mint 160 cím közül nyerte el az év játéka címet - egy vadonatúj Hardcore single-player nehézségi fokozattal, továbbá a szintén népszerű Undead Nightmare single és multiplayer játékot, a letölthető tartalmakat, beleértve az eredetileg előrendelőknek járó DLC csomagokat is, és a Solomon's Folly nevű single player banda küldetéseit is, amely először debütál Xbox 360-on.

Még több információ található a Game of the Year Editionről a játék hivatalos oldalán, illetve megrendelhető az online webshopokban: Rockstar WarehouseGameStopBest Buy és Amazon. Aki eddig még nem szerezte be a játékot, annak érdemes ezt a csomagot megvenni!Offline
2011. 10. 11. 18:23
Ez a játék nagyon jó nekem csak az Undead Nightmare van meg Ps3-ra és Xboxon a sima én ezt a játékot mindenkinek ajánlom!!
Hannibal

Offline
2011. 10. 11. 18:47
Egyetértek (y) én minden Rockstar Games játékot ajánlok!
csaba292

Offline
2011. 10. 11. 18:57
Most megbántam picit hogy 2 hónapja megvettem sima kiadást...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 41 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak