Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

10 éves a GTA III: Claude figura és mobil verzió!

Grand Theft Auto IV - Történet

Mintha csak tegnap lett volna, hogy csorgó nyállal olvasgattuk az aktuális PC magazinok Grand Theft Auto III-ról készült cikkeit az iskolai szünetekben, és internet hiányában egymástól gyűjtögettük az infókat az első háromdimenziós GTA-ról, ami gyakorlatilag műfajt teremtett akkoriban. A korszakalkotó epizód megjelenésének tizedik évfordulója idén októberre esik.

10 éve ebben a hónapban, október 22-én jelent meg az open-world és sandbox ("menj, amerre akarsz, csináld, amit akarsz") műfajok zászlóshajójaként is emlegetett Grand Theft Auto III a PlayStation 2-re, és ennek alkalmából a Rockstar Games is készült néhány meglepetéssel.

A játék ősz végén megjelenik a legújabb generációs iOS és Android eszközökre! A megjelenés napjától számítva a következő mobileszközök támogatják majd a GTA III-at:*

  • Apple iOS eszközök: iPad 2, iPhone 4S
  • Android telefon: Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2
  • Android tabletek: Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1
GTA 
További képek 

Ezen kívül egy limitált számban kapható Claude akciófigurát is kiadnak, amelyet a Sideshow nevű cég gyárt. Az 1:6 méretarányú figura a jól megszokott bézs nadrággal és fekete bőrdzsekivel van felöltöztetve, de a játék elejéről ismert narancsszínű börtönruha, valamint egy rakás fegyver (baseball ütő, kés, gránátok, pisztoly, sniper, géppuska) is részei a csomagnak — természetesen csak kis méretben.

A figura ajánlott fogyasztói ára sajnos igen borsos, $149.99 dollárért lehet kapni. Számunkra irreleváns, de a Social Clubra regisztrált tagok nyerhetnek is egyet, amennyiben jelentkeznek a nyereményjátékra. Erre a következő országokból érvényes a jelentkezés: Egyesült Államok, Kanada (kivéve Quebec), Németország, Egyesült Királyság, Hollandia, Belgium, Dánia, Ausztria, Ukrajna, Finnország, Svájc — tehát Magyarországról nem! Megrendelni a Rockstar Warehouse-ról lehet.

A GTA III mobilos változata megtekinthető lesz a New York-i Comic Con rendezvényen, ahol többek közt ki is lehet majd próbálni, és egyedi Rockstar Games és GTA III ajándékcsomagokat is lehet nyerni.

*Később további készülékekkel is kompatibilis lesz a játék.

2011.10.13 18:00  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

MasterP
Offline
2011. 10. 13. 18:21
nagyon atom ez a figura. Csak kicsit lehetett volna Claude-sabb . De király attól.
Bár szerintem itt magyarországon senki nem ad a figuráért 32000 Ft-t

csaba292
Offline
2011. 10. 13. 18:44
Legalább tudjuk hogy nézne ki Claude egy modern GTA-ban

MasterP
Offline
2011. 10. 13. 20:20
az is igaz

totyak
Offline
2011. 10. 13. 20:26
Klafa a figura.
Viszont amellett se menjünk el szó nélkül, hogy jön egy "újabb" GTA.
Vajon annyira erős hardver kell neki Androidon, hogy másik készülékeken el sem indul?

csaba292
Offline
2011. 10. 13. 20:27
de én azt mondom hogy ez túl Max Payne-s... http://images.wikia.com/m...ayne3_rumor.jpg

Gege
Offline
2011. 10. 13. 20:41
iPhone 4S szépen fogja vinni az tuti.

CBool
Offline
2011. 10. 13. 20:53
De ááááá, miért csak a 4S? (Persze tisztában vagyok vele hogy miért , de akkor is.. )

totyak
Offline
2011. 10. 13. 22:21
Nekem engedte, hogy nevezzek a játékra, pedig Hungary-t állítottam be. Honnan veszitek, hogy tőlünk nem lehet?
Viszont a telefonszámomat nem adtam meg, (valahogy nem szeretem kiadni senkinek), viszont elfogadott helyette email címet is.
Aztán lehet, hogy nem veszek részt így a játékban, de gondoltam hátha megpróbálna más is regelni.

Gege
Offline
2011. 10. 13. 22:35
totyak: Én sem értem hogy miért van ott felsorolva vagy 200 ország, de a hivatalos szabályzatban (http://socialclub.rocksta...eepstakes.html) ez van:

Social Club írta:
Entrants must be (i) legal residents of the 50 United States, Canada (excluding Quebec), Germany, United Kingdom, Netherlands, Belgium, Denmark, Austria, Ukraine, Finland, or Switzerland, and (ii) 18 years of age on date of entry.

Érdekes, hogy Ausztriából már lehet nevezni... Egyszer írtam a Rockstarnak hogy tőlünk illetve máshonnan miért nem, azt válaszolták hogy bonyolult folyamat az országok sajátos törvényeinek megfelelni. Ki tudja... Most megint írtam nekik Twitteren, nem tudom hogy kapok-e választ.

Hannibal
Offline
2011. 10. 14. 00:09
Persze hogy lenne ilysmikre igény nálunk, de őszintén mi mit kapunk meg? Például bemegyek a fürdőnkbe minden egyes bolti flaskára csehül meg szlovákul van írva ha(!!!) van magyar szöveg az meg egy kis felragasztott cetli amit nagyítóval látni, de sok játéknál is van hasonló szitu. Várhatjuk itéletnapig hogy valami lényegeset is kapjunk a világtól.

Bence (Visali)
Offline
2011. 10. 14. 15:30
Hannibal: Azért van ez a többnyelvűség, mert nem egy konkrét államnak, hanem egy területegységnek (Közép-Európának) készítik a terméket.

Egyébként nekem kezd gyanús lenni a Rockstar-Apple kapcsolat. Egyre többet fejlesztenek Mac-re és iKütyükre. Ráadásul az iPhone 4S és az iPad 2 elég új, vagyis ez nem feltétlenül csak a Rockstar jó szándéka, de az Apple marketing fogása is lehet. Szerintem a Rockstar hamarosan potenciális platformként kezeli majd az Apple termékeket. Az Android meg... hát kaptak is volna nem is keveset, ha iOS-re kiadják, Androidra pedig nem.

Amit elrontottak: Ezek és a figura is elképesztően drága, és szerintem a játék ára is magas lesz. Kicsit elszaladt velük a ló.

asd14asd
Offline
2011. 10. 14. 16:24
A Claude figura kb. 30 ezer forintba kerül? O.O

Deystan
Offline
2011. 10. 14. 16:40
Ez az ár csak nekünk magyaroknak tűnik irreálisnak.
Amerikai átlagkereslet havi 3-4 ezer dollár ami kb 700-840 ezer forintnak felel meg.
És ha ebből a 3-4 ezer dollárból kivonjátok azt a 149-et, az egyáltalán nem vészes. Sajnos rettentően le vagyunk maradva. De nem csak Amerikától, de Hollandia, Anglia, Németország is jóval előttünk jár. Ezek az árak csak nekünk tűnnek rémesnek. Ugyan úgy egy videójáték ára ha meglátja egy magyar a boltba hogy 15 ezer forint csak fogja a fejét és röhög. De egy ilyen videójáték ára nyugat európában és amerikában aprópénznek számít.

Shotgun
Offline
2011. 10. 14. 19:02
Egyébként ha végigolvassuk, hogy milyen figuráról van szó, egyáltalán nem irreális az ár. Főleg, hogy gyűjtői darabról van szó.

Gege
Offline
2011. 10. 14. 21:41
Egyébként ezek a cuccok megvásárolhatók itthonról, csak a nyereményjátékba nem lehet nevezni. A Rockstar Warehouseon egy rakás cucc van, mindet meg lehet rendelni.

Hannibal: Ez a globalizmus. Nincsenek hazai termékek a piacon...

Hannibal
Offline
2011. 10. 15. 00:33
Tudom én de ez a közép európai egység általában úgy van hogy lengyel,cseh,szlovák meg magyar ami ide van sorolva. És ugye a lengyel,cseh meg szlovák majdnem ugyanaz a nyelv nem egy lengyelt meg szlovákot ismerek mind megérti egymást madjnem ugyanaz de a legtöbb esetben még sem tudják alapból ráírni a termékre magyarul az infókathanem csak ráragasztanak egy cetlit amin van magyar utasítás. Ez olyan hogy mindenkinek vannak jogai meg követelései de nekünk mégsem lehet- érdekes. De ez politka nem a GTA-hoz tartozik. Visali egyetértek tényleg kezd elszaladni rockstarral a ló.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink