Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mi kell a tökéletes trailer élményhez?

Ketyeg az óra, az egész Grand Theft Auto közösség által évek óta várt új részről végre lehull a lepel. Szerdán délután — ha minden igaz és jól számoltam — 17:00 órára ne csináljatok magatoknak programot, ugyanis akkor rajtol a GTA V első, és egyben leleplező trailere!

Az alábbiakban humorosan összefoglaltuk, hogy hogyan érdemes várni, illetve megtekinteni a trailert a legjobb élmény elérése érdekében.

Előkészületek

  • Először is tegyünk rendet a szobánkban!

Adjuk meg a módját ennek az alkalomnak, hiszen nem minden nap adódik ilyesmi. Az íróasztalon napok óta érintetlenül heverő száradt kifli, esetleg a kanapén hanyagul szétdobált szennyes elvonhatja a figyelmünket a trailer nézése elől. Arról nem is beszélve, hogy így szüleink, barátunk/barátnőnk véletlen sem fog azzal piszkálni, hogy miért van rendetlenség a szobában.

  • Vásároljunk be ételt, italt!

Az energiaital jó választás (főleg kiskorúaknak), hiszen így éberek maradhatunk az este további részére, amikorra már sokadszorra néztük végig a trailert és a fórumok tucatnyi hozzászólását olvasgatjuk. Alkoholos ital is beszerezhető, de ezt semmiképp ne fogyasszuk a trailer megtekintése előtt, mivel elvonhatja józan ítélőképességünket! Az italt érdemes behűteni.

Étel tekintetében a lustábbak rendelhetnek gyorskaját, vagy szólhatnak a barátnőnek/anyunak, hogy dobjon össze valami finomat. Semmiképp ne várjuk a trailert korgó gyomorral, mert elvonja a figyelmünket! Természetesen nem az egy-két perces trailer miatt fontos az étel, hanem arra a néhány órára, amit utána a fórumok olvasgatásával töltünk.

  • Hívjuk át egy-két barátunkat!

Nincs jobb annál, mint közösen megnézni egy GTA V trailert! Előtte viszont bizonyosodjunk meg, hogy barátaink szintén nagy GTA rajongók, és nem csak az ingyen kaja miatt jöttek át. Fontos továbbá, hogy a trailer lejátszása alatt ne beszéljenek feleslegesen, mert ezzel is az első megtekintés élményét ronthatják.

A trailer

A visszaszámlálás vége előtt legalább fél-háromnegyed órával legyünk gépközelben! A böngészőben legyen megnyitva a rockstargames.com, a Rockstar Games YouTube csatornájának megfelelő oldala, és természetesen a GTAPlace.hu! Feleslegesen sávszélességet foglaló alkalmazásokat semmiképp se futtassunk (MSN, torrent, stb)! A számláló utolsó másodperceiben nem érdemes frissíteni a Rockstar Games oldalát, nehogy pont nálunk legyen gond.

  • Tipp:  Az alkalomra szellőztessük ki a szobánkat, hogy a trailer által okozott esetleges légzéskimaradáshoz legyen elég friss levegőnk! 

A gép mellé készítsük oda a korábban behűtött italt és valamilyen rágcsálnivalót. Az italhoz érdemes szívószálat használni, mert így nem kell a fejet hátrabillenteni az iváshoz, és ezáltal jobban koncentrálhatunk a videóra.

  • Tipp: Ne legyen zavaró tényező a szobában! Zárjuk be az ajtót, dobjuk ki a macskát, vagy küldjük el a szülőket bevásárolni. (A barátnő talán megértőbb lesz)

A trailert a legjobb minőségben nézzük, sötétített szobában és megfelelő hangrendszerrel — tehát ne fülbedugós fülhallgatóval vagy 10 éves, besárgult hangszórókkal. A profibbak esetleg tévére is köthetik a képernyőt.

Ha nem bírnák a szerverek

Arra az esetre, ha a Rockstar Games szerverei nem bírnák a hatalmas látogatószámot, és emiatt a pontos időben nem tudjuk megnézni a trailert, ne csüggedjünk! Nézzünk meg más oldalakat, a YouTube-ot, illetve a GTAPlace.hu-t, mert mi amilyen hamar csak tudjuk, kitesszük a videót (feltéve, ha nekünk sem krepál be).

Ha követjük a fentieket, felejthetetlen GTA V trailer élményben lesz részünk. Ha további ötleteitek vannak, írjátok meg kommentben!

(A posztot Vormek ihlette)

2011.10.30 15:51 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2011. 10. 30. 16:11
Bírom ezt a cikket Nagyon vicces lett és mi lesz akkor ha egy semmit mondó trailer lesz és akkor mindenki ideges lesz! És fölöslegesen csináltuk meg ezeket a dolgokat amiket leírtál!

Gaby86
Offline
2011. 10. 30. 17:02
: Semmit mondó biztos nem lesz a trailer. Az biztos kiderül melyik városban játszódik az új rész, és szerintem a főhőst is láthatjuk majd. Elhangzik 1-2 mondat, az már lehet semmitmondó lesz a story-ra nézve.

asd14asd
Offline
2011. 10. 30. 17:04
Nagyon jóó!!

smatyi
Offline
2011. 10. 30. 17:07
Jó kis megmosolyogtató cikk.

csaba292
Offline
2011. 10. 30. 17:09
Zsíír ) a cikk is 5 körül pont nem leszek gépközelben...

Cube Head
Offline
2011. 10. 30. 17:16
én már 16:50-kor előkészűlve a Free Youtube Downloaderrel fogok várni

MolGabi
Offline
2011. 10. 30. 17:30
Arra szerintem nyugodtan számíthat mindenki, hogy a főhőst és a helyszínt pár képkockában bemutatják, de nagyon nagy dolgok nem lesznek, így majd jól húzzák az agyunkat a következő videóig vagy infókig ... jó kis logika ez így ! Emlékszem, anno a IV-nél is ez volt ...

Hannibal
Offline
2011. 10. 30. 17:34
Nagyon jó lett bár kaja pia felesleg esette előte utána, én ha ilyen nagy trailert nézek meg először akkor köpni nyelni nem tudok sem másra figyelni akárhány zavaró tényező van körülöttem
Mert ha nem mutatnák meg a helyszínt meg a főhőst akkor mi lenne a trailerben? XD

Gaby86
Offline
2011. 10. 30. 17:39
Hannibal: "Mert ha nem mutatnák meg a helyszínt meg a főhőst akkor mi lenne a trailerben? "
Egy ház belsejében mutogatnák a mellékszereplőket.

Hannibal
Offline
2011. 10. 30. 17:50
Megnézném melyik stúdió annyira hülye hogy egy-másfél perces trailerben csak egy ház belsejét mutattnák xD

MateL
Offline
2011. 10. 30. 18:28
Azt kifelejtettétek, hogy a biztonság kedvéért maradjunk a mellékhelység közelében

Benes
Offline
2011. 10. 30. 18:51
A trailer után pedig húzzuk meg a barátnőnket! (a szülőt nem ajánlom)

ATi0021
Offline
2011. 10. 30. 19:30
Azért az se lenne semmi, ha RickRoll lenne vagy csak egy sima http://www.bayerrv.com/co...s/mak1268_4.jpg

Cube Head
Offline
2011. 10. 30. 19:56
benes csupa olyan kommenteket ír, amik sértik a szabályzatot.de vissza a témához.MEGHALOK A VÁRAKOZÁSBAN!!!

Gege
Offline
2011. 10. 30. 20:12
Cube Head: Én nem látom, hogy miben sértené a szabályzatot.

Visali
Offline
2011. 10. 30. 20:34
MateL: Nekem erről az a South Park epizód jutott az eszembe, amikor WOWoznak. Majd szólunk és valaki hoz ágytálat.

A cikk jó lett Gege, tetszik, bár a női és homoszexuális látogatóink nem nagyon csíphetik. Kellett ez a kis humor, hogy oldja az izgalmat.

kokain2000
Offline
2011. 10. 30. 22:26
A trailer-ből az is kiderül milyen időben járunk. Múlt vagy jelen, aminek és nagyon örülnék az a jövő.

madness
Offline
2011. 10. 30. 22:30
kokain2000: Nem is örülnél mondjuk Londonnak 1969-ben? Mert én veszettül!


Offline
2011. 10. 30. 22:43
madness: Hát én nem mert a 60-as években mit tudnál csinálni kb. van egy átfestő, meg pár bár ennyi! Meg akkor tuningolni sem lehetett .

GTAfan
Offline
2011. 10. 31. 06:30
: Házak már voltak akkor is

Rathel
Offline
2011. 10. 31. 08:16
MateL: Inkább intézzük el ilyen jellegű problémáinkat a trailer indulása előtt 10 perccel.

NERO007
Offline
2011. 10. 31. 09:41
Itt van egy kis infó meg nem erősített forrásból, de vigyázzatok mert eléggé SPOILER veszélyes!

A meg nem nevezett informátor szerint a főszereplő spanyol lesz, és a neve Adrian, a sztori pedig San Andreas-ban fog játszódni, méghozzá 2012-ben, amivel egy kis fricskát kívánnak a világvége hívők orra alá nyomni. A játék elején Los Santos-ból indulunk, ahol a Varrios Los Aztecas banda által éppen ki lettünk rabolva és el lettünk verve. A fősztori a pénz körül fog forogni, de többet nem akart elárulni az ismeretlen (ezt pedig talán magunktól is kitaláltuk volna). Ismét lehetőségünk lesz a multiplayer mókázásra, méghozzá konzolon 32 fővel, PC-n pedig 64-en. Ez utóbbi platformon a multi a dedikált szerverek lehetőségét is tartalmazni fogja.
A PC-s verziót a Leeds fogja portolni, és az eddig látottak alapján (ismétlem: az infó elvileg valós személytől van, ezért ilyen a megfogalmazás) jobb optimalizálásra lehet számítani, mint a Grand Theft Auto IV esetében. A térkép ugyanazon területeket fogja tartalmazni, mint a GTA: San Andreas esetében, de nagyobb és részletesebb kivitelben. Visszatérnek a bandaháborúk, de nem csak egy nagyobb galerivel, hanem számos másik bandával is, mint amilyen az 57th Ballas, vagy az Eastside Azteca. Mindegyiküknek meg lesznek a saját graffitijeik, melyeket lefújhatunk a magunkéval.

FIGYELEM! INNENTŐL KŐKEMÉNY SPOILER KÖVETKEZIK!

Főszereplőnk halála után a szerepét a testvére veszi át, aki örökli a lóvét, mely a komoly kábítószer kereskedelemből származik, melyben a családunk nyakig benne van. A történet idősíkja ott folytatódik, ahol a Grand Theft Auto 4 abbahagyta, és elképzelhető, hogy Niko halála is szerepel benne, ami nem biztos, de voltak rá utalások. Visszatér az autós moddolás lehetősége, így a stílushoz illően majd low rider-ekkel is száguldhatunk, miközben 9 rádióállomás fogja szolgáltatni a zenét, újakat és régebbieket vegyesen. Visszatér a hatcsillagos körözési állapot, melynek csúcsán a Nemzeti Gárda ered a nyomunkba, hogy véget vessen ámokfutásunknak. Állítólag továbbfejlesztett fedezékrendszerrel is fogunk találkozni, ami pedig a befejezést illeti, összesen négy alternatíva lehetséges, két rossz és két jó. Végül pedig még annyit, hogy több megszerezhető hölgy fog szerepelni az ötödik részben, és ejtőernyőzésre is lesz lehetőségünk.A forrás szerint a holnap megjelenő debute trailer egy perc és négy másodperc hosszú lesz, relatíve békés hangulatú, a városra koncentráló tartalommal. Amennyiben ez igaz, akkor elmondhatjuk, hogy nem kevés információ van a birtokunkban.

madness
Offline
2011. 10. 31. 09:52
NERO007: Király vagy, de honnan van ez a sok infó?

DarkStar
Offline
2011. 10. 31. 10:17
"Az energiaital jó választás (főleg kiskorúaknak)"

Nehogy szívbajt kapjon xD

Shotgun
Offline
2011. 10. 31. 10:52
NERO007: Fake információkat ne terjesszünk, ha lehet. Egyelőre senkinek sincs extra információja a játékkal kapcsolatban, a Rockstar zárt üzletpolitikájának köszönhetően.

Visali
Offline
2011. 10. 31. 10:56
NERO007: A trailer holnapután, szerdán jelenik meg. Az infó nekem ott kezdett el sántítani, hogy csak 9 rádióállomás lenne.

Hannibal
Offline
2011. 10. 31. 11:28
Érdekes módon sosem volt igaz az ilyen "meg nem erősített forrásból" érkező hírek a GTA-ról. Meg már ott sántít, hogy mivel új játék mit keresne benne a régi San Andreas bandái?

madness
Offline
2011. 10. 31. 11:30
Visali: Hát igen, ez nekem is fura volt... Minden esetre káprázatos lenne újra San Andreas utcáit róni! Remélem, hogy a helyszín legalább nem FAKE, mert az csalódás lenne


Offline
2011. 10. 31. 11:39
Akkor ez most Fake? Mindegy majd holnap után kiderül, de Niko meghal?

NERO007
Offline
2011. 10. 31. 11:45
madness Innen! http://www.gamestar.hu/gr...andreas-ba.html

Shotgun! Uram isten látom mennyire figyelsz! De utálom az ilyen embereket már bocs...leírtam az elején hogy meg nem erősített forrásból! És valószínű hogy olyan lesz a trailer mint a leírtakba mert a GTA IV első trailere is csak a várost mutogatta 1 percbe

madness
Offline
2011. 10. 31. 11:49
NERO007: THX

ATi0021
Offline
2011. 10. 31. 12:10
NERO007: Ez egy hatalmas KAMU hír. Szimplán csak olvasó növelésre jó.

Persze a North nagyban csinálja a V-t, aztán odaadják Leedsnek, majd megvárják míg elkészül a PC-s port. Persze megjelenés napján jön a PC-s verzió. Ja igen maradnak a régi SA kerületei csak részletesebbek lesznek, mert a Rockstarnak kb 0 ötlete volt arra miként lehetne jobban megcsinálni. Hiába Liberty city továbbra is messze a legnagyobb marad. Persze még semmit nem tudni a játékról, de már tudjuk kik a szereplők, mi a történet és persze a befejezéseket is. Mindez nagyon reális, erről ismert a Rockstar, nem tudnak titkot tartani. Akárcsak a Kotaku ezek is csak a GTAF-ről loptak néhány feltételezést amit eladtak igaznak.

Aki elhiszi, hogy ez igaz, hát meg is érdemli, hogy így átvágják. XD

Visali
Offline
2011. 10. 31. 12:16
NERO007: Shotgun csak megkért, hogy ne írj bizonytalan információkat, főleg a hírek alá ne, mert rengeteg off kommentár születik miatta, és sokan ezeket is készpénznek veszik, ami félreértéseket szül.

Hannibal
Offline
2011. 10. 31. 12:19
Ez csak hírverés meg a megvezethető emberek befolyásolása.

NERO007
Offline
2011. 10. 31. 12:25
Visali: Jó jó elismerem, hogy goromba voltam Shotgunal és ez most nem neki szól, hanem ahhoz szólok hozzá amit írtál... Szóval aki nem bírja felfogni, hogy mit jelent az hogy meg nem erősített forrásból az így járt. Amúgy azért linkeltem be, hogy tárgyaljuk ki normálisan emberi intelligenciának megfelelő szinten nem pedig hogy kakaskodjunk.

ATi0021: Igazat adok neked lehet a felesem igaz, de biztos van benne pár infómorzsa ami valóságos.

Gege
Offline
2011. 10. 31. 13:07
Nem illik a támogatót kritizálni, de a Gamestar és általában a magyar gaming lapok szenzációhajhászásáról megvan a véleményem. Remélem, nem vagyok ezzel egyedül.

Hannibal
Offline
2011. 10. 31. 13:31
Én utoljára a GTA IV megjelenése előtt voltam hajlandó ezeket olvasni de semmi nem volt igaz amit benne írtak... Kezdve hogy Niko pókember képességeivel fel tud mászni a házak oldalán illetve villanypóznára felmászni, egy nap 48 órából fog állni hogy egy nap több mindent lehessen csinálni lehet autót tuningolni stb... Nálam elvesztették a gaming lapok a szavahihetőségüket.

MolGabi
Offline
2011. 10. 31. 13:32
Nekem ebből a cikkből egy kézzel fogható hasznos infó van, még pedig az, hogy GTA V lesz a címe ... Nagyjából ennyi hihető, a többi kamu szerintem !

Hannibal
Offline
2011. 10. 31. 14:07
Egyértelmű

madness
Offline
2011. 10. 31. 14:13
Hannibal írta:
"egy nap 48 órából fog állni hogy egy nap több mindent lehessen csinálni"

A sok kamu mellett viszont ez bejött! Ha megfigyeled, akkor 1 perc a játékban 2 másodperc alatt telik el. Ha jól tudom, akkor a többi GTA-ban mindenhol 1 perc 1 másodpercnek felel meg... Ergó a GTA IV-ben 48 percnek felel meg egy nap.

Rathel
Offline
2011. 10. 31. 14:45
Több sebből vérzik az amit Nero írt, nem részletezem, de lényeg az, hogy az olyanok akik kevésbé jártasak a GTA világában (bár itt nem sok olyan ember van szerintem) ne higgyenek neki, hanem várják meg míg kijön a trailer.

Shotgun
Offline
2011. 10. 31. 15:00
NERO007: NO! Azért nyugi van. Egyáltalán nem azért kértelek meg, mert azt hittem volna, hogy tényként közlöd, hanem a fent leírtak miatt.

Hannibal: Nos, azért némelyik információ igaz volt. Például Niko fel TUDOTT mászni a villanypóznákra, de ezt feleslegesnek tartották a fejlesztők - épp úgy, mint a buszozást, és a végleges verzióból kivágták.

ATi0021
Offline
2011. 10. 31. 15:20
Gege: Gege ezt ne vedd támadásnak, de mindig is érdekelt valami. Milyen támogató az aki még arra se veszi a fáradságot, hogy kitegye a GTAPlace logóját vagy legalább egy említést és linket a "Partnereink" részben? Nem azért de itt a GS kint van jól látható formában, addig ők magasról letolják a dolgot. Szerintem ez sértő.

NERO007
Offline
2011. 10. 31. 16:01
Shotgun: Már elnézést kértem a megnyilvánulásom miatt szóval remélem, hogy elfogadod bocsánat kérésemet!
Azért a buszozás maradhatott volna benne mint úgymond "pénzkereső missió"
Bár a végén annyi pénzünk lett, hogy azt se tudtuk mit vegyünk már!

CBool
Offline
2011. 10. 31. 16:29
ATi0021: A GameStar-os kapcsolat annyi, hogy a GSTV-nél ( http://tv.gamestar.hu/gtaplacehu) a csatornák közt van a GTAPlace is. Meg volt egyszer régen egy "közös" nyereményjáték.

Shotgun
Offline
2011. 10. 31. 18:31
Semmi baj Nero, csak tisztáztam magam.

Benes
Offline
2011. 10. 31. 18:43
Cube Head: Kockafej, nem látom én sem, hogy miért lenne sértő. Akinek nem tetszik, ne nézze, humor szinten írtam, látom valakinek nem esett le.

A trailerhez hozzászólva, szerintem is egy laza hangulatú, várost bemutató videót fogunk kapni, mint ahogy azt a GTA IV-nél is. Szóval ez a fake cikk ennyiben talán igaz lehet, de ez is csak valakinek a találgatásából, nem pedig R* kézből.

kidwao
Offline
2011. 10. 31. 19:50
ez a sok rosszindulatú leugatás után komolyan várom hogy Nero által belinkelt forgatókönyv legyen a trailerben

madness
Offline
2011. 10. 31. 20:18
Úgy tűnik nem csak minket érint nehezen a trailer utáni sóvárgás...

http://www.youtube.com/wa...h?v=h20hpPZB8kE

Roni
Offline
2011. 10. 31. 20:20
Amit Nero írt az olyan, mintha SA-ba mennénk vissza, aminek nem sok értelmét látom.
A RockStar tudja, hogy a SA még mai napig népszerű(Lásd: http://sa-mp.com), ezért nem hiszem kizártnak, hogy ne San Andreas 2 legyen belőle.

ATi0021
Offline
2011. 11. 01. 17:01
17 óra van most. Akkor már csak 24 óra és sok mindenre fény derül.


Offline
2011. 11. 01. 17:17
ATi0021: Akkor holnap reggel 9 vagy 8 órakor mutatják be igaz?

Hannibal
Offline
2011. 11. 01. 17:24
Kedd délután 5 órakkor hazai idő szerint.

Gege
Offline
2011. 11. 01. 17:36
: Tényleg nem akarok kötözködni, de erre hogy jöttél rá?


Offline
2011. 11. 01. 18:16
Gege: Hát lehet, hogy ki fogsz nevetni. Hát úgy jöttem rá, hogy 5 óra után 23 órát számoltam és ki jött 2 óra és abból elvontam 6-ot és kijött 9 óra azért vontam el 6-ot mert az Amerikaiak 6 órával később vannak, hülyeség amit számoltam igaz? Elmagyaráznád, hogy hogyan kell kiszámolni? kösz

Hannibal
Offline
2011. 11. 01. 18:25
Megnézed, hogy mennyi az aktuális idő és hozzáadod ami még a visszaszámláló óra mutat.


Offline
2011. 11. 01. 18:33
Hannibal: Igen az 3 óra és ki kell belőle vonni 6-ot mert Amerikában 6 órával később vannak és akkor 10 órakor lesz a Trailer! Igaz?

ATi0021
Offline
2011. 11. 01. 18:35
: Hát ez "zseniális". Most nem kell az időzónával számolni. Visszaszámoló van nem pedig adott amerikai időpont. Tehát az amcsiknak, japóknak, stb és nekünk is ennyi van vissza, csak annyi az eltérés, hogy lesz akinél a megjelenés hajnalban lesz vagy reggel lesz stb. Nekünk például késő délután.

Visali
Offline
2011. 11. 01. 18:45
: Nem lenne értelme a visszaszámlálónknak, ha nem a ránk érvényes időpontra számolna vissza.

Hannibal
Offline
2011. 11. 01. 19:24
Ha kéne időzónát számolni odaírnák, hogy Amcsi idő szerint mennyi idő kell.

MolGabi
Offline
2011. 11. 01. 20:00
:

Minden bántás és egyéb kötözködést kizárva: pihenj le szerintem, lazíts kicsit. Rá vagy görcsölve erre az egész GTA témára, mintha ez lenne az életed (?) Nyugi, holnap minden kiderül !

Deystan
Offline
2011. 11. 01. 20:09
Jah nagyon aktív a csávó, de lehet hogy tényleg a GTA az élete.

Nagyon várom már a holnapot, végre lehull a lepel.

MateL
Offline
2011. 11. 01. 20:32
Csak aztán nehogy pofáraesés legyen a vége

MolGabi
Offline
2011. 11. 01. 20:35
MateL:

Jaja !


Offline
2011. 11. 01. 20:37
Deystan: Jól tudod, hogy a GTA az életem, de nem vagyok egy GTA függő más játékokkal is szoktam játszani, de a GTA egy különleges játék ha nincs GTA akkor unatkozok GTA az életem meg Amerika remélem egyszer tényleg kijutok Amerikába. Amerikáért csináltam mindent na mindegy lepihennek mert bele fáradtam, hogy mindig a Trailer számlálóját nézzem legalább holnap mindent kiderül! üdv nektek .

DOGG
Offline
2011. 11. 01. 21:04
Nekem is a GTA volt az életem ... amig el nem mentem bulizni


Offline
2011. 11. 01. 21:19
DOGG: Mi a jó a buliban? Én nem szeretek bulikba járni sok a rossz ember drogosok, cigiznek meg minden fúj én ezt nem szeretem, de vissza a GTA-hoz!

Gege
Offline
2011. 11. 01. 21:40
: Nem szereted a drogot, meg a cigit mert fúj, de a GTA-ban kurvázni lehet, drogozni meg gyilkolni, az meg az életed. 13 évesen nem fontos azzal játszani és egy rakás felesleges hülyeséget írogatni oldalakra, legalább addig, amíg meg nem jön az eszed vagy ilyesmi.

EDIT: Ja, és a korhatár nem hülyeség ám a játékokon sem!

madness
Offline
2011. 11. 01. 21:42
Rockstar69:

Csak attól félek, hogy ugyan ez a képernyő fog fogadni, mikor ténylegesen megjelenik a trailer...

Benes
Offline
2011. 11. 01. 23:35
Gege: Ugyan ezt írtam egy másik hírhez, amit ti sértésnek vettetek Nem elég, hogy hülyeséget ír, még hibásan is teszi azt. 12 évesen pedig az normális, hogy nem jár bulizni, az viszont nem, hogy GTA-val játszik. 12 évesen otthon tanultam, majd a kisautóimmal játszottam, esetleg kimentem a játszótérre, bringáztam, este pedig tv-t néztem 5 éve voltam 12, de úgy látszik, hogy ez a világ már elmúlt.

Részemről OFF vége, számomra a téma le van zárva!

Hannibal
Offline
2011. 11. 02. 09:04
Az sem normális már hogy a 7 évesek egésznap facebookoznak meg hasonló. GTAking tényleg lazíts kicsit, tudod nálunk 12 évesen az volt a buli hogy hívtam 5-6 embert sütöttünk szalonnát nagy tűz dumálunk nézzük az eget. Manapság csak annyira változott meg hogy hozunk csajokat is meg piát de ennyi már kell.

Rockstar69
Offline
2011. 11. 02. 09:12
madness: :

Remélem nem ez fog fogadni.


Offline
2011. 11. 02. 09:48
Hannibal: Jó nem kell ezért bántani a GTA az csak egy játék az csak azért volt nekem, hogy ne unatkozzak nem vagyok egy függő, de szeretek játszani ki nem szeret játszani? Akkor is nem szeretem ha az emberek cigiznek meg drogoznak mert tönkre teszik az életüket! Ez az ő bajuk! Tegyék tönkre az életüket mert hülyék! Én soha sem fogok cigizni még nem is cigiztem, de nem is fogok! És az mindegy, hogy hogyan ír egy ember. Az számít, hogy el lehet olvasni vagy nem, nem értem, hogy mi a bajotok a helyesírásommal mint ha azok a rohadt GK-n lennék ott olyan hülyék az emberek azért piszkáltak ott mert rossz volt a helyesírásom, de azóta már jobb lett a helyesírásom, de még mindig basztatnak szó szerint! Ott fontosabb téma voltam mint a GTA!! Csak ti ne legyetek ilyenek ti normálisak vagytok! Ti ne basztasatok engem mint azon a szar másik oldalon ha valakit érdekel elküldöm neki PÜ-ben, hogy miket írtak nekem azok a szemét, beképzelt hülyék volt pár ember akik velem voltak mondták, hogy ne menyek el, de elmentem a GK-tól engem nem fognak basztatni ti ne legyetek ilyenek! Amióta ide regeltem észre vettem, hogy ti normálisak vagytok és, hogy ti elfogadtatok engem! Ennek nagyon örültem köszönöm, hogy elfogadtatok engem köszönöm! Ti igazi emberek vagytok kösz GTAPlace ! Kösz . Akkor ennyi lezárom ezt a témát! Vissza a GTA 5-höz!

Cube Head
Offline
2011. 11. 02. 10:57
Na, most megyek bevásárolni.Energiaital, és chips.

DereX
Offline
2012. 11. 14. 14:50
és most a 2. trailer ideje is eljött

padzsi
Offline
2012. 11. 14. 16:06
A mikulást nem vártam igy gyerek koromban, komolyan. Amúgy kiskorúnak se energiaital, se GTA, egyik sem nekik készül!!! A tippek amúgy tutira jók. A macskát én nem dobom ki( a feleségem ki is húzná a tápkábelt a gépből) így valószínű velem együtt nézi majd.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink