Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto V Trailer elemzésünk

UPDATE (2012-05-31): A cikk 2011. november 2-án íródott, így nem minden dolgot vettünk még észre. Ha kíváncsi vagy mindenre, ami a videóból kihámozható, nézd meg a GTA V cikkeinket! : )

Biztosan mindenki többször végignézte a trailert és a legtöbb érdekesség feltűnt már elsőre is, de ebben a cikkben megpróbálunk összeszedni egy helyre mindent, amit a videóból ki tudunk hámozni. A teljesen nyilvánvaló dolgokat nem írjuk le, azt látja mindenki, inkább megpróbálunk a részletekbe menni.

A trailer alatt valószínűleg a főhős monológját halljuk, amint elmeséli, hogy miért jött Los Santosba / San Andreas államba.

1. jelenet

GTA GTA

Los Santos tengerpartján egy pár sétálgat, mellettük egy kutya! Ezzel a sorozatban először találkozhatunk közelebbről állatokkal (a madarakat és a tengeri herkentyűket leszámítva). A homokban keréknyomok vannak, az ég pedig nagyon élethű.

2. jelenet

 

GTA

A móló ismerős lehet a GTA: San Andreasból. Szemét van a földön, de nem fújja el a szél, középen hátul pedig egy kék távcső, ezt valószínűleg megint lehet majd használni. Pleasue Pier olvasható a korláton lévő vásznon, rajta egy hullámvasút és óriáskerék képe. Talán most használni is lehet őket? A vásznat a szél lobogtatja. Érdemes megfigyelni a mesterséges intelligenciát. A kocogó hölgyek a pasik utén néznek, majd összesúgnak.

 

3. jelenet

 

GTA

 

A kamera a város fölé emelkedik. A háttérben az épületeknél helikopter repül. Egyre többet emlékeztet a GTA: San Andreas-ra a trailer. A jelenet érdekessége, hogy egy olyan útkereszteződés látható, ahol nincsenek jelzőlámpák. Az autók előnyt adnak egymásnak.

4. jelenet

GTA GTA

Golfozókat látunk. A táblán ez olvasható: "PAR 3, 169 YARDS" ez a 3. pályát és annak nehézségét jelenti. Valószínűleg több golfpálya/lyuk van, és remélhetőleg golfozni is lehet majd. Hátul EU, mexikói és japán zászlók.

Következő képen látszik a golfoskocsi (Caddy). A golfütő fegyverként visszatérhet. Hátul az épületek magasságában Zeppelin szeli az eget.

5. jelenet

GTA

JetSkivel tép egy néger a vizen a híd alatt, mentőmellény van rajta. A JetSki-re "SPEEDOPHILE 2000" van írva, ami humorosan a "pedophile" azaz pedofil szóra hasonlít. Hátul darukat, gyári telepet látni.

6. jelenet

GTA 

Gyönyörű tájképet látunk, talán a Mount Chiliad lehet. Hatalmas hegyek és távolságok látszanak itt, kicsit a Red Dead Redemptionre hajaz a táj. Valószínűleg hatalmas vidék tartozik majd Los Santoshoz. A túrázók hátizsákja is megdöbbentően kidolgozott. (De mit csinál egy csávó két csajjal az erdőben? :P) Látványos, ahogy a szerelmesek elengedik egymás kezét, megfordulnak, majd a nő megigazítja a vállán a hátizsákot.

7. jelenet

GTA GTA

Utcai kép, egy Ford Mustanghoz hasonló autónak lecsukódik a teteje. Ezt valószínűleg mi is tudjuk majd fel/lenyitni. Háttérben útlezárás, egy táblán PIERCING felirat. Egy fehér SUV, valószínúleg egy Huntley halad el. A kopasz csávó a csajnak menőzik a kocsijával. A csaj karján tetkók. Hátul felborult egy kuka, a szemét kiesett belőle. A GTA IV reklámjai és márkái a GTA V-ben is feltűnnek: itt hátul a Pißwasser és az E-Cola (e-coli paródiája).

8. jelenet

GTA

Szélerőművek. Sok. Forognak. Hatalmas táj látható be a képen, lent egy pici terepjáró hasítja a homokot, a DIRT-öt megszégyenítően kavarja maga mögött a port. JEEP-re vagy HUMMER-re hasonlít. A szöveg mutatja, hogy a Rockstar North fejleszti a következő GTA-t. Messze a háttérben egy Skimmer hidroplán repcsi repül (vagy talán Dodo).

9. jelenet

GTA

Mulhollandi villák magasodnak a város melletti dombokon (pont mint az SA-ban). A villa nagyon kidolgozott, fent szobabicikli, távcső, lent laptop, DJ pult. Hátul lévő villánál dettó.

10. jelenet

GTA

Autók tépnek a sztrádán észak felé. Táblán DOWNTOWN (belváros), Little Seoul (koreai negyed?), Los Puerta Freeway feliratok. Az út jelét ábrázoló 5-ös szám felett INTERSTATE, azaz "államközi" felirat olvasható. Ez talán utal arra, hogy másik városba vezet a sztráda, az államon belül. Felfigyelhetünk egy fehér Landstalker-re és egy fekete Pinnacle-re.

11. jelenet

GTA

Los Santos Beach, az SA-ból ismerős lehet a tengerparti "konditerem". Itt is kondis cuccok vannak. Fekpadok, súlyzók, szobabiciklik - ismét visszajön a gyúrás minijáték? MUSCLE SANDS a pálya neve, alatta LOS SANTOS felirat. Mellette PUMP BUDDY magazine reklámja, valószínűleg valami gyúrós lap.

A kukából kibuggyan a szemét. Esetleg ürítik is majd, vagy állandóan úgy fog kinézni? A pálmafákon túl látszik a korábban említett hullámvasút, ott lehet a móló is. Úgy kell elképzelni, mint a GTA: San Andreas-beli Los Santost.

12. jelenet

GTA GTA

Hipster csávó sétál a járdán, mellette drogdíler nigga próbálja vásárlásra bírni őt, aki csak legyint egyet. A helyszín Los Santos Beach. ATM felirat a falon - talán ezúttal hasznát is vesszük az ATM-eknek?

13. jelenet

GTA

A Grand Theft Auto játékok elmaradhatatlan építkezése. Daru magasodik a házak fölé, épül a MILE HIGH CLUB, a belváros legújabb, legizgibb szórakoztató központja. Talán a játék végére felépül? Eladó lakások és üzlethelységek vannak benne.

14. jelenet

GTA

Talán a főhőst látjuk. Hogy ki ő, mi ő, nem tudjuk. Sokak szerint hasonlít Tommy Vercetti-re. A faszi a várost nézi, háttérben magasodnak Los Angeles jól ismert épületei. Többször felbukkan még a trailerben.

15. jelenet

GTA GTA

Szőlőt szüretelnek (Vinewood -> bor -> szőlők). Crop Duster repcsi permetezi a terményt és a szüretelő napszámosokat utóbbiak nagy örömére.

16. jelenet

GTA GTA

Rovarirtó kocsival érkezik rabolni néhány csávó, egyikük 14. jelenetben látott öltönyös fickó. Hangtompítók vannak az AK-47-re hajazó fegyvereken. Talán így lehet kapni, vagy utólag lehet rászerelni, nem tudjuk. LOS SANTOS felirat a kocsi oldalán, alatta a szokásos humoros szlogen. Random, hét karakterből álló rendszáma van a kocsinak, de rajta San Andreas felirat.

GTA GTA 

Faszi berúgja az üvegajtót, amin FLEECA felirat van, ami a GTA IV-ből ismert bankkártya márka. Újra lesz bankrablós küldetés? Egyesek szerint belül a falon a térkép látható, de szerintünk csak egy kép.

17. jelenet

GTA GTA

Kék autó szakít az úton, először hátul látszik a Capitol Records jellegzetes épülete. A járda mellett "Pizza This..." nevű pizzéria, Daily Globe hírügynökség irodája. Parkolóautomata is látszik - ha elütjük, kapunk belőle pénzt? Az áramszekrényeken pici graffiti firkák növelik a kidolgozottság élményét.

A kék kocsit elölről is látjuk, jól látszik a San Andreas feliratú rendszámtábla. A sofőf a 14. jelenetben látott férfi. Visszatérnek a 24/7 szupermarketek, arrébb útlezárás. Messze a távolban elég kidolgozatlan a hegység, reméljük csak a draw distance miatt, és nem azért, hogy dekoráció legyen. Az egyik épületet felújítják, fel van állványozva.

18. jelenet

GTA GTA

Kamion halad el a kamera előtt, rajta "Up-n-Atom BURGER" felirat. Valószínűleg megint fel lehet kapcsolni kocsikat a kamionokra. Ahogy elhalad, bazinagy daru szerkezetek látszanak hátul konténerekkel. Talán a kikötő lehet. Az időjárás ködös, ez San Fierro-ra jellemző.

19-20. jelenet

GTA GTA GTA

Csövesek tarhálnak az út szélén a mocsokban. Egy mini terepjáró csomagtartóján ketten ülnek. Hátul sok jó kocsi, meg egy kamion megy. Másik kameraállásból is megmutatják ezt a helyszínt. A falon LOS SANTOS graffiti. Egy feka sétál napszemüvegben a kamera előtt. A jelenet során egy Mesa-hoz hasonlító járműre és egy szürke Nissan 350Z autóra figyelhetünk fel.

21. jelenet

GTA GTA

Postai futár megy el a kamera előtt. BRUTE a kocsi márkája, mint a GTA IV-ben. Az oldalán "We aim not to lose it", azaz "Próbáljuk nem elveszíteni" a szlogen. Tipikus Rockstar szarkazmus. Miután elment, fószer kalapálja az eladó táblát a háza elé. A válság biztos őt is megviselte. Hátul a falnak van támasztva egy bicaj, talán megint lehet bicajozni.

A padkán és a Postal kocsi alvázán ez olvasható: 2405. A The Ballad of Gay Tony creditsében volt egy repülő, aminek a farkára LJK 24051972 volt írva. A 05.24. talán május 24-ét jelent. További érdekesség, hogy a GTAForums-ra korábban kitett szavazásban először elárulták a trailer megjelenésének dátumát (1102), és ha 204 napot hozzáadunk ehhez a dátumhoz, jövő év május 24-ét kapunk. Ha ez még nem lenne elég, Európában 2002. május 24-től kapható PC-re a Grand Theft Auto III. Túl sok a véletlen.

22. jelenet

GTA

Lepukkant bár és környéke, mellette két prosti kínálja szolgáltatásait egy Phoenix-re hasonlító autóban ülő kuncsaftnak. A környék úgy néz ki, mintha a város szélén lenne. Háttérben vulkánszerű hegy magasodik.

23. jelenet

GTAGTA GTA

A hídról lefele egy Audi R8-ra hasonlító járgány szakít, nyitott tetővel. Mögötte talán egy Sultan látható, illetve az ellenkező sávban egy Emperor hátsó részére is felfigyelhetünk. Jól látszik a blur effekt, ami remélhetőleg ingame is benne marad majd.

24. jelenet

GTA

Csöves kéreget egy dobozlapra írt szöveggel: "Need money for beer". Hát igen, ő sem lakhatásra gyűjt. Mögötte kamion megy el, a nap besüt a házak között. Később látszik a tábla, rajta Del Perro Freeway és East Los Santos felirat - ez a 2-es autópálya. A jelenet végén egy régi amerikai kocsi orra látszik.

25. jelenet

GTA

Még mindig csövesek. Ezúttal a híd, talán a Mulholland csomópont alatt lévő tákolmányaikat láthatjuk. A csaj valószínűleg nem szomjas már. A szél szemetet kavargat a levegőben. A háttérben mintha egy fehér Habanero haladna el.

26. jelenet

GTA

Vadászgép, talán Hydra hasít a házak között, és csíkot húz. Ezt biztosan tudjuk majd vezeti, szerintünk küldetések is kapcsolódnak majd hozzá. A legmagasabb épület a U.S. Bank Tower is látszik itt szépen.

27. jelenet

GTA

Kidobnak a Tequi-la-la nevű bárból egy nem kívánt elemet. Nagyot esik a járdán. A bejárat fölött ENEMA (magyarul: beöntés) felirat olvasható. Elöl egy sárga motor, valószínúleg egy Vader látszik, a motoroson ujjatlan kesztyű.

28. jelenet

GTA

Olajfúró szerkezet dolgozik a város melletti dombon, rajta BRUTE felirat. Úgy tűnik, a GTA-ban, ami nagy és órmótlan, arra ráírják, hogy BRUTE. Az autópályán autók száguldoznak, messze újabb Zeppelin látható.  Az égbolton sávok láthatók, melyeket talán utasszállító repülők hagytak maguk után.

29. jelenet

GTA GTA

Autós üldözés. Ford Crown Victoria rendőrautó próbálja elkapni a piros kocsiban ülő fószert, kevés sikerrel. A rendőrség szlogenje: "Obey & Survive", azaz "Engedelmeskedj, és élj túl". A rendőrautó márkája Vapid. San Andreas felirat a rendszámtáblán. Ahogy a piros autó nekimegy a kéknek, talán kicsit élethűbben pördül ki, mint a GTA IV-ben.

30-31. jelenet

GTA GTA

Ez a néger, aki a piros autót is vezette megint csintalankodott, mert 3 rendőr és egy helikopter is üldözi. CJ-re hasonlít egy kicsit, de valószínűleg nem ő az, ez csak egy poén a fejlesztők részéről. A sikátor meglepően kidolgozott. A helikopter szemszögéből nézve ez talán a gettó lehet (Grove Street?). Lepukkant házak. A heli hőjétől hullámzik a levegő.

32. jelenet

GTA

Kocsi ég a sztrádán, hátul mentőautó és a város. Érdekes, hogy az égő roncs nem teljesen fekete, mint a korábbi epizódban, még látni lehet a festést.

33-34. jelenet

GTA GTA GTA

És itt a VINEWOOD felirat, a Los Angeles-i Hollywood Grand Theft Auto megfelelője. Ezúttal kicsit szebb a környék, mint a GTA: San Andreasban. Fent egy Shamal-ra hasonlító repcsi száll, ezt is vezethetjük minden bizonnyal. Talán ez az a repülő, amelyet a The Ballad of Gay Tony végén is láthatunk. Az utolsó jelenetben látszik a repülő sugárhajtóműve. Vajon mi történik, ha mögé állunk? A végeláthatatlan várost és területet a köd, majd a Grand Theft Auto V logója töri meg.

A trailer végén sem platformot, sem megjelenési dátumot nem mellékeltek, ettől függetlenül valószínű, hogy Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jön először a játék, majd később talán PC-re is.

A napokban elkészülünk a trailer magyar feliratos változatával is!

Köszönjük a segítséget mindazoknak, akik észrevételeikkel hozzájárultak az elemzés elkészítéséhez!

2011.11.02 21:27 ▪ Írta: Visali és Ben Dover

Smoke
Offline
2011. 11. 02. 21:36
A golfos résznél a par az az, hogy hány ütésből kell belőnöd ahhoz, hogy par-od legyen. Az a 8-as lyuk max 3 ütésből lehet par-od és 168 yardra van a lyuk.

redeX
Offline
2011. 11. 03. 00:16
A 2405 és LJK 24051972 számokhoz annyit, hogy 1972 május 24-én született Sam Houser is.

asd14asd
Offline
2011. 11. 03. 00:51
"(De mit csinál egy csávó két csajjal az erdőben? )" xD
Amúgy jó lett!

kidwao
Offline
2011. 11. 03. 01:08
Frankó elemzés!
csöves tábláján még: At least I'm not bullshitting U!

Feli
Offline
2011. 11. 03. 07:58
Minden elismerésem, profi munka
Még annyit hozzáfűznék, hogy a 9. jelenetben a teraszon szerintem jógáznak. (hátha ezt is lehet majd)

smatyi
Offline
2011. 11. 03. 08:30
Jó kis elemzés lett. Amugy az a piros kabrió egy Aston Martin.

stefan13
Offline
2011. 11. 03. 09:09
Ja, jó elemzés lett. amúgy szerintem az emberke aki beszél és a 14. jelenetben van az nem Tommy, hanem a 3-ól megismert Claude Speed, elvégre 10. évforduló és még az is stimmel hogy az időjárás miatt költözik LS-ba ,plusz még azt is el tudnám képzelni, hogyha a gyerekeiről is mesélt, hogy őket is irányithatjuk, ez alátámasztaná a több karaktert is... mondjuk ez csak az én elképzelésem. De nem is lenne rossz...

Nylon
Offline
2011. 11. 03. 09:10
Nagyon jó lett szerintem is!
Annyit tennék hozzá, hogy a 8. jelenetnél, a szélerőműveknél látható egy szerintem vízen való leszállásra alkalmas repülőgép. Az ide berakott képen nagyjából kitakarja az egyik lapát, de fél másodperccel később egész jól látható!

Hannibal
Offline
2011. 11. 03. 09:27
Szerintem is jó lett. viszont a jetskis résznél kikötő van raktárakkal nem gyárak. Azt mire értitek hogy az ATM-et végre lehet hogy lehet használni? GTA IV-ben is lehetett megmutatta hogy mennyi pénzünk van vagy másra gondoltatok? és a szélmalmok között látni egy skimmer hidroplánt!

Bence (Visali)
Offline
2011. 11. 03. 09:45
stefan13: Claude Speed azért nem lehet, mert a trailer alatt beszél a férfi, Claude pedig megnémult.

Hannibal: Hannibal: Valóban megnézhetted az egyenlegedet, de nem volt bankautomata feelingje, mert nem a számládról vettél fel pénzt.

ATi0021
Offline
2011. 11. 03. 09:48
8-as jelenetnél látni egy Skimmer típusú hidroplánt.

Amúgy meg van magyar feliratos trailer itt: http://indavideo.hu/video...gyar_felirattal

Hannibal
Offline
2011. 11. 03. 10:29
Hát ha onnan kéne pénzt felvenni nem sok értelme lenne

kdavid94
Offline
2011. 11. 03. 10:42
smatyi: Igen, az egy Aston Martin Vantage Roadsterről van mintázva, ha megnézitek az emblémája is olyan mint a IV-ben a Super GT-nek, ami szintén Aston Martinről van mintázva, mégpedig egy DB9-ről.

Shotgun
Offline
2011. 11. 03. 10:58
Hannibal: Lenne, mert ha meghalsz, vagy esetleg bevezettek volna egy rendszert, hogy kirabolhatnak, akkor ott tárolhattad volna a pénzed.

Hannibal
Offline
2011. 11. 03. 11:17
Szerintem ez a túlzott realitás már tönkretenné a játékélményt. Sokkal fontosabb dolgokon kéne javítani, finomítani nem ilyen huszad rangú dolgokon

Shotgun
Offline
2011. 11. 03. 11:48
Oké, én a GTA IV-ről beszéltem, mármint arról, hogy ott jó lett volna. De amúgy nem kötelező az ilyesmi... a rablás alatt azt értem, hogy például "elájulsz" és kizsebelnek.

Bence (Visali)
Offline
2011. 11. 03. 11:53
Egyébként még megigyeltem, hogy amikor a trailer végefelé menekül a néger és a helikopter felől látjuk az eseményeket, látszik a kocsiszám a járőrkocsi tetején.

madness
Offline
2011. 11. 03. 11:54
Bence (Visali): Jaja, a 42-es. De ez vajon mit jelenthet?

Kenji
Offline
2011. 11. 03. 12:07
Visszafelé 24 xD sok már ez a 24 xD

totyak
Offline
2011. 11. 03. 12:38
Jó kis elemzés, öröm volt olvasni. Az meg külön öröm volt, hogy az Interstate 5-ös ötletem is bekerült.

Viszont találtam hibákat is, amiket rosszul írtatok, pedig ezt is felvetettem a fórumban.

A 14. jelenetnél megjelenik egy ősz férfi. Profilból látjuk és valószínűleg egy fontos szereplő lesz, talán az egyik főszereplő. Ugyan ez az emberke jelenik meg a 17. jelenetben egy kék sportkocsiban.
A 7. jelenetben felbukkanó piros sportkocsit egy kopasz latinnak tűnő srác vezeti (tetovált lány, lecsukható autó tető, stb., tudjátok). A 29. jelenet autós üldözésénél ugyan ez az ember ugyan ebben a piros autóban menekül a zsaruk elől (nem a négus menekül itt). Véleményem szerint ő a második fontos szereplő a játékban és talán ő is irányítható karakter lesz.
A 30-31. jelenetben menekülő néger csávó lesz a harmadik személy, irányítható karakter. És nem ő vezeti a 7. és 29. jelenetben felbukkanó piros sportkocsit, hanem a kopasz latin.
Végül, hogy teljes legyen a kép a 16. jelenetben mindhárman felbukkannak az ékszerrablásos jelenetnél. Jellegzetes karakterek, nem lehet összetéveszteni őket.

Gaby86
Offline
2011. 11. 03. 12:45
Nagyon jó az elemzés! Csak annyi, hogy a 7 és a 29-es jelenetnél a nigga ugyan az,de a 30-nál ahol a Gettóban (mert tuti gettó mert ott szokás a cipőt a villanyvezetékre dobni.) szalad a feka az már nem ugyan az mert látszik hogy tele van varrva. a 7-es jelenetnél nincs a karján semmi. De lehet hogy tévedek.

Szerkesztve: totyak: Nem frissítettem és nem vettem észre, hogy te is észrevetted amit én.

NERO007
Offline
2011. 11. 03. 12:49
Megint találtam egy kis érdekes hírmorzsát emberek Lehet megint csámcsogni rajta egy kicsit

A Rockstar megerősítette, hogy a GTA V nem csak Los Santos-ban, hanem egész San Andreas állam összes nagyvárosában fog játszódni, tehát: Los Santos, (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturas (Las Vegas)!!

http://www.gtahungary.hu/...any_San_Andreas

Kenji
Offline
2011. 11. 03. 12:55
Nem akarlak megbántani, de az előző hírben le volt már írva...


Offline
2011. 11. 03. 13:04

NERO007
Offline
2011. 11. 03. 13:05
Kenji: Ja Akkor elnézést

balint668
Offline
2011. 11. 03. 13:29
A nyugdijba vonúlt férfi,aki beszél,elmeséli,hogy az időjárás miatt jött ide,meg szép háza van,stb.Mesél még a fiairól is,jól kivehetően bűnözők.Na most!Van egy szerintem nagyon logikus elképzelésem a történettel kapcsolatban,de érdekes módon,ezt a verziót még sehol,semelyik fórumon nem láttam egy embertől sem.Szerintem: aki beszél a trailerben,a nyugdijas fószer,az lehet Tommy a VC-ből,vagy Claude a GTA 3-ból megöregedve,de lehet egy teljesen új alak.szerintem ez a 3 variáció van.Tegyük fel,hogy Tommy Vercetti az,és átköltözött Los Santosba,és kivételesen most nem őt(a trailerben a mesélőt) kellesz alakitani,hanem a fiát/fiait (mivel felröppent a hir is,hogy több karaktert irányitunk majd),akikről mesélt a trailerben.Ez szerintem a trailer alapján teljesen nyilvánvaló...szerintem nem valószinű,hogy egy kiöregedett veteránt fogunk irányitani,és az előzetesben folyton ez a 3 karakter volt (az idős férfi+ 2 fiatalabb srác,egy kopasz,meg egy feka,akik feltehetően a fiai) .Na szóval mit szóltok ehez? várom a véleményeiteket!

PSP
Offline
2011. 11. 03. 14:11
Az ott biztosan a Grove Street, jellegzetes, a mellette lévő utak is ott vannak. Sok-sok felfedezhető helyszín van a SA-ból, öröm ezt látni ilyen grafikával.
Tegnap még azt mondtam hogy ez nem az igazi, de most belegondolva nem lesz ez rossz. Köszi az elemzést, már vártam.

Bence (Visali)
Offline
2011. 11. 03. 14:16
NERO007: A rendszeres GTAPlace látogatók már tudják, hogy a magyar rajongói oldalak közül a GTAPlace a leggyorsabb (sokszor nemzetközi viszonylatban is!), a legtöbb, a legminőségibb és a megfelelő emberekkel ápol kapcsolatot

NERO007
Offline
2011. 11. 03. 14:34
Bence (Visali): Vágom mester Tehát ez azt jelenti, hogy ne másolgassak
De nem gáz nem azért mondom csak nem olvastam az előző hírt és a gtahungary-n láttam meg legelőször, hogy egész San Andreas lesz a terület De értem mit akarsz mondani végül is igazad van

totyak
Offline
2011. 11. 03. 16:27
Nem akarjátok javítani az elemzéseteket?

Gaby86 is meg én is leírtuk, hogy rosszul láttátok az emberkéket a videóban. Pedig szerintem egyértelmű, hogy ki kicsoda, és hol tűnik fel, meg mit csinál (meg le is írtam pontosan).

Nem minthogyha nagy jelentősége lenne, de ha már van egy elemzés, akkor legyen korrekt.

MasterP
Offline
2011. 11. 03. 22:27
Amúgy rá lehet jönni a dologra. Várom a reagálásokat!

Szóval, az idősebbik koma a 14. jelentnél beszél (ez idáig tiszta). A 16. jelentben NEM ő ugrik ki a furgonból! Nézzétek meg jobban! 3 fiatalabb srác ugrik ki. Sőt abból 2 iszonyatosan hasonlít egymásra akik szerintem testvérek ÉS valószínűnek tartom, hogy aki beszél az az apjuk... Ugyanis ő a fiaIK-ról beszél + h nem tud átlagos apa lenni a pénzszerzése miatt. És az a 2 srác vmilyen szinten hasonlít az öregre (14. jelenes) és szt rájuk értette azt, hogy ő már hiába állt le az "olyan munkával" a fiaik csinálják azt tovább
Szerintem aki berúgja az ajtót az a főszereplő is egyben.
ENNYI

Bocs ha ezt már megtárgyaltátok, nem olvastam vissza az összes kommentet

David4411
Offline
2011. 12. 28. 02:05
MasterP
Szerintem igazad lehet! Olvasgattam több oldalon is véleményeket, de eddig ezt tartom a "legelhihetőbbnek".
Persze a valóság még soká derül ki, de remélem hasonló lesz,mert ez tetszik!
A Map-ról annyit, hogy nagyon örülök San Andreasnak, mert ez a rész a kedvenc GTA-m és még most is játszom vele!) Remélem a története is legalább, olyan jó lesz, mint az elődjének volt!

GTAMan
Offline
2012. 07. 12. 16:26
Szerintem a 26. jelenetben egy Lockheed Martin F-35-ös vagyannak hasonmása van. Azért tartom valószínűnek mert ugye a San Andreas-ban is egy helyből felszálló gép volt és ez is az. És még annyit tennék hozzá, hogy az, hogy több karaktert lehetne irányítani nem a GTA-ra vall.

ScarFace
Offline
2013. 09. 06. 12:56
Michael terapeutájának a neve Dr.Friedlander.A 'Szereplők' cikkben szerkeszteni kéne!
http://www.rockstargames....able-healthcare ezen az oldalon sok minden kiderül.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink