Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

L.A. Noire: The Complete Edition elérhető PC-re!

2011.11.09 19:28  |  Írta: Ragnar

Hivatalosan is megjelent az L.A.Noire Complete Editon változata az Egyesült Államokban, az európai megjelenés pedig pénteken november 11-én esedékes.

A Complete Editon, a teljes játékon kívül tartalmazza az eddig megjelent összes extra (letölthető) tartalmat, amit kiadtak a játékhoz.

Ezek a következők: “Nicholson Electroplating” Arson case, a “Reefer Madness” Vice case, “The Consul’s Car” Traffic case, “The Naked City” Vice case és “A Slip of the Tongue” Traffic case. 

 A Rockstar Leeds által fejlesztett L.A. Noire PC verzió nagyobb felbontást és új, részletesebb grafikai  beállításokat kínál, ráadásként korszerű billentyűzet kezelhetőség és teljes gamepad támogatás is elérhető. (Extra featureként Nvidia 3D Vision opcíó választható, a még élvezetesebb játékélmény érdekében. — Ha valakinek támogatja a videókártyája mindenképp próbálja ki.)

A fejlesztők kiadtak egy új launch trailert is, a megjelenés alkalmából, íme:

 

A játék nálunk is kapható lesz, például itt - CDGalaxis

Rendszerkövetelmények:

  • Operációs rendszer: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
  • CPU: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
  • RAM: 2GB-tól 8GB-ig
  • Merevlemez: 16GB
  • Videókártya: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB /Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
  • Hangkártya: 100% DirectX 9 Compatible
  • DVD meghajtó  
kreestof

Offline
2011. 11. 09. 19:55
Na amíg várok a GTA V következő trailerére ki is játszom )
kidwao

Offline
2011. 11. 10. 01:42
mennyivel barátságosabb gépigénye van mint a gtaIV-nek.
DarkStar

Offline
2011. 11. 10. 15:10
Torrent oldalon már fent van, crackel, szedem is
kreestof

Offline
2011. 11. 10. 19:36
Reggel óta játszom, egérrel+billel borzasztó az irányítás, vezetésnél és kutatásnál, sőt még a noteszben való tájékozódásnál is nagyon érezni ,hogy kontrollerre tervezték
MolGabi

Offline
2011. 11. 10. 20:24
Fura ! Nálam így elsőre, minden maximumon (!) kevesebbet szaggat, mint a GTA 4, sőt ! Az is igaz, hogy rondább még így is a GTA-nál ...
30-45 percnyit játszottam eddig vele, hazudnék, ha azt mondanám, hogy tetszik. Kipróbálás céljából "szereztem be", hátha megtetszik. Érdekes, inkább így írom. Az irányítás tényleg borzalmas, a vezetés és maga az utca és a város jobban emlékeztet a San Andreas-os, kissé idétlen irányításra, mint a GTA 4-re. Bár lehet én vártam tőle sokat ... Jó, tudom, itt nem a vezetés és a többi a lényeg, mivel ez a "másik oldal", nem gengszterkedni kell. De ha már ugyanazon az alapon működik, mint a GTA, akkor hasonló, vagy legalább olyan autókat, közlekedést vártam. Szerintem az arcok sincsenek szépen kidolgozva, meg az egész grafika olyan kevésnek tűnik a mai igényekhez, szerintem ! A szinkronhangok sem túlságosan GTA szint, a mimika viszont ott van. De nagyjából ennyi, amit így hirtelen kiemelnék. Ez idővel még változhat !

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak