Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

70%-os Chinatown Wars akció az App Store-ban

A nagy hírcsendet sajnos megint csak lényegtelen infóval tudjuk megtörni. A Grand Theft Auto Chinatown Wars mobilos kiadása, amely csak az Apple iOS rendszert használó termékein érhető el, most 70 százalékkal olcsóbban vásárolható meg az online alkalmazásboltból.

Az eddigi tíz dolláros árról így $2,99 dollárra, illetve a magyar Store-ban €2,39 euróra csökkent a Huang Lee történetét bemutató handheld GTA epizód. Aki a vétel előtt ki szeretné próbálni a játékot, ingyenesen leszedheti a lite verziót is.

  • GTA: Chinatown Wars for iPhone/iPod touch (US | HU)
  • GTA: Chinatown Wars HD for iPad (US | HU)

Ne feledjük, iOS-re és több Androidos eszközre is érkezik majd a Grand Theft Auto III is, valamint a Max Payne első részéről is javában készül a mobilos port.

2011.11.26 22:12 ▪ Írta: Ben Dover

Benyo98
Offline
2011. 11. 27. 11:03
Elöb töltsétek free verziot csak azutám a töltsétek le nekem anyira nem jönn be..Grafikával nincs gond csak a felülnézetel de nagy a játék tér én most Brothers in arms 2 ajánlom most free.

Visali
Offline
2011. 11. 27. 22:06
Szerintem viszont megéri a pénzét. A grafika persze nem a legjobb, de szerintem legalább annyi tevékenység van benne, mint a GTA San Andreas-ban, és a történet is elképesztő. A küldetések is nagyon jók, mégha némelyek nehezek is. Az érintőképernyőre tervezett egyedi technológiák nagyon élvezetessé teszik a játékot. Számomra az izometrikus nézet sem olyan vészes. Ha lenne iPhone-om, akkor megvenném. 2,39€ egy ilyen jó játékért nem pénz.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink