Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Új Social Club Multiplayer Event naptár

2011.12.16 16:37  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Folytatódhat a fejlesztőkkel vívott online csaták sorozata, hiszen a Rockstar Games ma publikálta az új Social Club Multiplayer Event naptárat, mely most csak két hónap - január és a február eseményeit tartalmazza.

Ez annak tudható be, hogy márciusban megjelenik a Max Payne 3, amely szintén rendelkezik majd többjátékos funkcióval, de a kiadás pontos dátuma nem ismert. Nyilván nem szeretnék lelőni a poént., de ebből akár arra is következtethetünk, hogy az új játék a tervek szerint talán a hónap elején vagy közepén jelenik majd meg.

Jöjjön a lista:

 • Január 13. Péntek (22:00-tól 01:00-ig)
  Red Dead Redemption: Game of the Year Edition (Tirple XP!)
  PlayStation 3 (PSN)
  A 2012-es év első multiplayer eseménye, csatázás a PSN-en veled és a társaiddal valamennyi Red Dead Redemption többjátékos módban - beleértve az Undead Nightmare Undead Overrun-ját is. (Fontos, hogy nem szükséges külön a Game of the Year kiadás egyik Red Dead eseményhez sem. Bármelyik verzió megfelel, amelyen játszható a mód.)
 • Január 26. Csütörtök (23:00-tól 02:00-ig)
  Grand Theft Auto IV: Complete Edition
  Xbox 360 (XBL)
  Miután a legutolsó GTA konzolos esemény a PSN-en lett megtartva, az Xbox LIVE-on is eleget teszünk a rajongók helyénvaló követeléseinek a Cops n´ Crooks, GTA Race, Witness Protection és az összes többi online többjátékos módban a Grand Theft Auto IV alapjátékban és az epizodikus tartalmakban - a Lost and Damned-ben és a Ballad of Gay Tony-ban egyaránt.
 • Február 10. Péntek (22:00-tól 01:00-ig)
  Red Dead Redemption: Game of the Year Edition (Tirple XP!)
  Xbox 360 (Xbox LIVE)
  Red Dead csaták a Grand Pix Horse Racing-tőla Gold Rush-on és a Stronghold-on át az Undead Overrun-ig. Mint a legtöbb eseményen, ezúttal is lesz 20 második díjunk és egy nagy díjunk. Sok sikert...
 • Február 24. Péntek (22:00-tól 01:00-ig)
  Grand Theft Auto IV & Episodes from Liberty City
  PC (Games for Windows LIVE)
  Igen, 32 játékos zúzhatja majd egymást Race módban, vadulhat kicsit a Free Mode-ban, és néhány klasszikusabb Deathmatch csatában - mindezek pedig csak részei az teljes eseménynek.

Azt időpontokat a GMT+1 (Budapest) időzónának megfelelően adtuk meg.

Természetesen a fent felsorolt eseményeken kívül is játszanak majd a fejlesztők, kövessétek őket a Twitteren és a Facebookon, hogy értesülj a további időpontokról.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak