Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Tesztelőket keres a Rockstar North (FRISSÍTVE)

Játszani mindig jó, de ha még fizetnek is érte, az külön kiváltság. A Grand Theft Auto játékokért felelős skót Rockstar North újabban játéktesztelőket keres, akik valószínűleg a GTA V kiadás előtti változatának alapos próbálgatásával lesznek megbízva.

A Scotsman.com szerint nincs kétség afelől, hogy a Grand Theft Auto V már közel van a tesztelési fázishoz, és szerintük év végére meg fog jelenni. Egy Tristan Donovan nevű szakértő szerint az új GTA lesz 2012 legnagyobb címe, és kétségkívül hatalmas sikernek örvend majd.

"Egy nagy világváros replikája lesz, tehát a játéktér óriási, hidakkal, felhőkarcolókkal, sikátorokkal, egyszóval mindennel. Ekkora világot nem csak létrehozni nagy munka, de tesztelni is." — tette hozzá.

A hivatalos álláshirdetésben a következőt írják:

"A Rockstar North lelkes és motivált egyéneket keres az Edinburgh-i QA (minőségbiztosítási) csapatba. Elvárásaink között szerepel, hogy a játékainkat játszva hibákat keress bennük, majd ezeket pontosan jelentsd az adatbázisunkba annak érdekében, hogy kifogástalan állapotú játékot adhassunk ki."

Tekintve, hogy az Agentről évek óta hallgatnak és a GTA V már több, mint félkész állapotban van, valószínűleg ez utóbbihoz keresnek embereket.

UPDATE: A hivatalos oldalon közzétett álláshirdetés alapján a tesztelőknek az alábbi kritériumoknak kell megfelelniük:

Képzettség

"Azok lesznek a sikeres jelentkezők, akik remek írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel rendelkeznek, és képesek megfigyelni a részleteket is. Mindazok, akik jó általános számítógépes ismeretekkel rendelkeznek, magabiztosak a szöveg-, adatbázis- és táblázatszerkesztésben."

További információk

"A jelentkezőknek 18 év felettieknek kell lenniük, valamint két referenciát kell szerezniük. A pozíció teljes munkaidős, fix idejű szerződéssel. A pályázók lehetőleg legyenek tovább- vagy magasan képzettek..."

2012.01.08 13:12  ▪ Forrás: Scotsman.com  ▪ Írta: Ben Dover

balazska2
Offline
2012. 01. 08. 14:40
Ha már Magyarországról nem lehet nyereményjátékon részt venni, akkor gondolom tesztelő se lehet magyar

Bence (Visali)
Offline
2012. 01. 08. 14:51
balazska2: Hozzáírtam a hírhez, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni az álláshoz. Persze lehet jelentkezni Magyarországról is, ha vannak referenciáid, de folyékonyan kell beszélned angolul, illetve ki kell költöznöd Edinburgh-ba.

balazska2
Offline
2012. 01. 08. 15:03
Hm... Egyedül az a kiköltözés bibis

Norbeee
Offline
2012. 01. 09. 13:02
Egyik ismerősöm mondta nemrég hogy ő is teszter a rockstarnàl,és hogy a GTA V öt is fogja tesztelni, de nem hittem neki xD a kritériumoknak pedig teljesen megfelel, anyanyelvi angol, 4.8as érettségi,stb és 20 éves akk lehet mégis igaz

Danny
Offline
2012. 01. 09. 13:58
Edinburghben lakik? Ha igen akkor simán

gyuszaa
Offline
2012. 01. 09. 18:49
Norbeee:
Persze, sokra megy az érettségivel, azt is megemlítette mi?
Nem hiszem 20 évesen két referenciája is lenne, amit ráadásul el is ismer a R*, arról nem is beszélve ha megfelel minden kritériumnak akkor még ott van az, hogy remek kommunikációs készsége legyen. Nem csak egyoldalúan fogják megvizsgálni egy állisinterjún. Hiába meg van minden papiron...
( amit jelen esetben nagyon is kétlek)

balazska2
Offline
2012. 01. 10. 06:58
Angolul már tudni illik, hozzáteszem...

Danny
Offline
2012. 01. 12. 17:27
gyuszaa:Nem olyan nehéz 20 évesen Mo.-n pl elment dolgozni akár 16 évesen vmeik iPhone-ra fejlesztő garázs cégbe(van több ismertebb is) és mondjuk 18 évesen érettségi után elment a DR-hez ami világszinten ismert és 2 év után lelép oda igaz erre kevés a lehetőség de nem lehetetlen !

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink