Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Tesztelőket keres a Rockstar North (FRISSÍTVE)

2012.01.08 13:12  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Scotsman.com

Játszani mindig jó, de ha még fizetnek is érte, az külön kiváltság. A Grand Theft Auto játékokért felelős skót Rockstar North újabban játéktesztelőket keres, akik valószínűleg a GTA V kiadás előtti változatának alapos próbálgatásával lesznek megbízva.

A Scotsman.com szerint nincs kétség afelől, hogy a Grand Theft Auto V már közel van a tesztelési fázishoz, és szerintük év végére meg fog jelenni. Egy Tristan Donovan nevű szakértő szerint az új GTA lesz 2012 legnagyobb címe, és kétségkívül hatalmas sikernek örvend majd.

"Egy nagy világváros replikája lesz, tehát a játéktér óriási, hidakkal, felhőkarcolókkal, sikátorokkal, egyszóval mindennel. Ekkora világot nem csak létrehozni nagy munka, de tesztelni is." — tette hozzá.

A hivatalos álláshirdetésben a következőt írják:

"A Rockstar North lelkes és motivált egyéneket keres az Edinburgh-i QA (minőségbiztosítási) csapatba. Elvárásaink között szerepel, hogy a játékainkat játszva hibákat keress bennük, majd ezeket pontosan jelentsd az adatbázisunkba annak érdekében, hogy kifogástalan állapotú játékot adhassunk ki."

Tekintve, hogy az Agentről évek óta hallgatnak és a GTA V már több, mint félkész állapotban van, valószínűleg ez utóbbihoz keresnek embereket.

UPDATE: A hivatalos oldalon közzétett álláshirdetés alapján a tesztelőknek az alábbi kritériumoknak kell megfelelniük:

Képzettség

"Azok lesznek a sikeres jelentkezők, akik remek írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel rendelkeznek, és képesek megfigyelni a részleteket is. Mindazok, akik jó általános számítógépes ismeretekkel rendelkeznek, magabiztosak a szöveg-, adatbázis- és táblázatszerkesztésben."

További információk

"A jelentkezőknek 18 év felettieknek kell lenniük, valamint két referenciát kell szerezniük. A pozíció teljes munkaidős, fix idejű szerződéssel. A pályázók lehetőleg legyenek tovább- vagy magasan képzettek..."

balazska2

Offline
2012. 01. 08. 14:40
Ha már Magyarországról nem lehet nyereményjátékon részt venni, akkor gondolom tesztelő se lehet magyar
Visali

Offline
2012. 01. 08. 14:51
balazska2: Hozzáírtam a hírhez, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni az álláshoz. Persze lehet jelentkezni Magyarországról is, ha vannak referenciáid, de folyékonyan kell beszélned angolul, illetve ki kell költöznöd Edinburgh-ba.
balazska2

Offline
2012. 01. 08. 15:03
Hm... Egyedül az a kiköltözés bibis
Norbeee

Offline
2012. 01. 09. 13:02
Egyik ismerősöm mondta nemrég hogy ő is teszter a rockstarnàl,és hogy a GTA V öt is fogja tesztelni, de nem hittem neki xD a kritériumoknak pedig teljesen megfelel, anyanyelvi angol, 4.8as érettségi,stb és 20 éves akk lehet mégis igaz
Danny

Offline
2012. 01. 09. 13:58
Edinburghben lakik? Ha igen akkor simán
gyuszaa

Offline
2012. 01. 09. 18:49
Norbeee:
Persze, sokra megy az érettségivel, azt is megemlítette mi?
Nem hiszem 20 évesen két referenciája is lenne, amit ráadásul el is ismer a R*, arról nem is beszélve ha megfelel minden kritériumnak akkor még ott van az, hogy remek kommunikációs készsége legyen. Nem csak egyoldalúan fogják megvizsgálni egy állisinterjún. Hiába meg van minden papiron...
( amit jelen esetben nagyon is kétlek)
balazska2

Offline
2012. 01. 10. 06:58
Angolul már tudni illik, hozzáteszem...
Danny

Offline
2012. 01. 12. 17:27
gyuszaa:Nem olyan nehéz 20 évesen Mo.-n pl elment dolgozni akár 16 évesen vmeik iPhone-ra fejlesztő garázs cégbe(van több ismertebb is) és mondjuk 18 évesen érettségi után elment a DR-hez ami világszinten ismert és 2 év után lelép oda igaz erre kevés a lehetőség de nem lehetetlen !

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak