Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Oskari Häkkinen a Max Payne harmadik részéről

2012.01.10 12:24  |  Írta: Visali  |  Forrás: NOWGamer

Sokan félnek attól, hogy a Max Payne 3 nem hozza majd azt a színvonalat és érzést, amit az első két rész a Remedy fejlesztésében, de Oskari Häkkinen szerint ettől nem kell félnünk.

A NOWGamer készített egy interjút a Remedy sorozatfejlesztőinek fejével, mely során az Alan Wake és a cég iOS fejlesztései mellett a Max Payne harmadik része is szóba került.

"Max Payne nemsokára visszatér - nem vagytok elkeseredve, hogy egy másik fejlesztő dolgozik a ti játékotokon?"

"Nemrég volt szerencsénk betekintést nyerni a játékba, és jelezhettük az észrevételeinket. Találkoztunk a Rockstar-ral és meglestük a Max 3-at - ami egyszerűen fenomenális - és szép dolog, hogy elmondhattuk az érzéseinket a játékról, de a nap végén nem várt ránk nehéz feladat, ami jó. A Rockstar nem készít rossz játékokat, tudjátok, hogy úgyis jó lesz. A Rockstar-nak olyannyira védjegye a minőség, ahogyan mi is szeretnénk hogy ez a Remedy védjegye legyen. Nagyon jó részese lenni a folyamatnak, de nem szeretnénk lopni a reflektorfényből. Abból amit láttunk szerintünk egyszerűen fantasztikus lesz."

"Van valami, amit sajnáltok a sorozattal kapcsolatban?"

 "Nincs, egyáltalán nincs."

A Max Payne és Max Payne 2: The Fall of Max Payne a Remedy PC fejlesztései voltak, melyek kiadásáért (többnyire) a Rockstar Games felelt, illetve a Rockstar Toronto és a Rockstar Vienna stúdiók készítették el azok Xbox és PlayStation 2 portjait.

balazska2

Offline
2012. 01. 10. 15:13
Majd meglátjuk, de eddig még csak grafikai változást láttam benne.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak