Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rövid hír: Akciók az Xbox LIVE-on

Major Nelson, az Xbox LIVE vezetője blogján közzétette a jövő hétre vonatkozó akciókat, amik között most ismét találunk GTA címeket is.

A jövő héten akár feleannyi MS pontért juthatnak hozzá mindkét DLC-hez a vásárlók, de csökkent az alapjáték és a San Andreas ára is.

  • GTA IV: 25% akció
  • GTA IV – The Ballad of Gay Tony: 800 MS (50% akció)
  • GTA IV – The Lost and Damned: 400 MS (50% akció)
  • GTA San Andreas: 800 MS (33% akció)

Az ajánlat január 17-től 23-ig tart.

UPDATE: Új cikk: GTA V - Állatok :)

2012.01.11 08:48  ▪ Forrás: Major Nelson  ▪ Írta: Ben Dover

Bence (Visali)
Offline
2012. 01. 11. 10:20
Na ez most komoly dilemma. Mindig arra várok, hogy a GTA San Andreas 800MS pont legyen, hogy megvehessem. A probléma ott van, hogy (még) nincs Xbox 360-am, bármennyire is tervezem, de ott van az is, hogy szívem szerint inkább egy (akár használt) PlayStation 3-at vennék. Valószínűleg ismét kihagyom az ajánlatot.

Maccs
Offline
2012. 01. 11. 12:22
1 kérdés!:Ha a San Andreas-t le akarom tölteni, de mivel Magyar Live-on nem elérhető. De letöltöm az Amerikai profillal, el tudom indítani a Magyarral?Köszi a válasz(oka)t.!Gta Forever!

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 11. 21:23
Bence (Visali): SA hajszárítón is elfut. Szerintem legyen PS3, az Xbox360 már egyre több megszorításokkal szembesül és igazi húzócíme sincs. Nem, a gagyi Halo sem az. A PS3 ellenben él és virul, ami 360-ra megjelenik az általában PS3-ra is, eltekintve a húzócímnek szánt másolatoktól, amikből PS3-mon találni jobbat. továbbá olyan címek jellennek meg rá, mint a The Last of Us, Resistance, Uncharted, Agent, Gran Turismo, Little Big Planet, Heavy Rain stb. A Kinect pedig egy katasztrófa játékokra, ellenben a http://www.eclecticelectr...nchuk.jpg]PS Move[/url]-al [url=http://www.konzolvilag.hu...-move-1.jpg-al.

NikitaDragovich
Offline
2012. 01. 11. 21:41
A GTA SAN Andreas van XBOX 360-ra is?

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 11. 21:46
NikitaDragovich: Szoftveres emuláció.

Bence (Visali)
Offline
2012. 01. 11. 21:58
Toni Cipriani: A migrálásból kapott 800MS pontomat szántam rá. Köszi a megerősítést a PlayStation 3-mal kapcsolatban. Az Agent tényleg érdkel, bár már nem hiszem, hogy exkluzív lesz. Igazából nálam nem mérvadó, hogy mire mi jelenik meg, csak GTA-val játszom, esetleg más Rockstar játék, aminek utána nézek. AZ LA Noire-t tartom érdekesnek még, mert eredeti bűntények alapján kreálta meg a Team Bondi, a Max Payne 3-ban pedig tetszik a dél-amerikai helyszín, magáról a sorozatról csak a legfontosabbakat tudom, viszont a stílusa érdekel. Az Agnet-et azért tartom még érdekesnek, mert a hidegháború épp a fejünk felett zajlott, kíváncsi vagyok, hogy Közép- és Kelet-Európa mennyire kap majd benne szerepet.

TheGTAKING: http://gtaplace.hu/cikkek...an-andreas/]GTA San Andreas Ismertető[/url], [url=http://gtaplace.hu/cikkek...605/hirarchivum

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 11. 22:19
Bence (Visali): Szívesen.
Én abból gondolom, hogy exklúzív lesz, hogy a Sunyi bérjátéka. Ugye a Stories-ok sem jöttek ki Xbox-ra, Windows-ra, csak Sony konzolokra.
Az LA Noire-nál is szembeötlik az Xbox 360 egyik korlátozottsága: a bukott HD-DVD, összesen 3 darabból áll a játék, tehát ajánlatos kéznél tartani a dobozt. A Max Payne 3 gyanítom, hogy méggázabb lesz ilyen szempontból.
A hidegháború pedig azóta is tart, csak most éppenséggel kreált magának új ellenséget az USA, remélem ezt is számításba veszik. Nade tovább nem megyek ebben, mivel gyanítom, hogy szabályt sértenék.

Egyébként ennek a Live-os SAndreas-nak van legalább multiplayere? Mert, ha nincs akkor ugyanannyi, mint az Xboxos verziót berakni.

Bence (Visali)
Offline
2012. 01. 11. 23:29
Mivel az Xbox verzióban elvileg van kétszemélyes kooperatív mód, az Xbox 360 verzióban is lennie kell.

Az Agent exkluzivitással kapcsolatban van egy hír, ami ezek szerint elkerülte a figyelmedet. A SCEA vezérigazgatója, Jack Tretton egy GameTrailers TV interjúban már bizonytalanul fogalmazott ezzel kapcsolatban, és kitérő választ adott, a Rockstarra hárította a kérdést.

Hannibal
Offline
2012. 01. 11. 23:49
Ezzel az Agentel van valami bibi, az biztos, engem is érdekelne a világa, tényleg nem változott semmi kiévéve, hogy a gengszterváltás óta vörös csillagos zázsló helyett most kék az alapszín

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 11. 23:52
Bence (Visali): Multiplayer alatt nem kooperációra gondoltam, hanem Live-ra.

Érdekes, hogy egy Sony-s mókus kételyekre buzdítja az emberkéket.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink