Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az internetet böngészve érdekes dolgokra lehet bukkani, a Grand Theft Auto világából is. A mindenre elhivatott GTA IV rajongók már számos videóval és képpel kedveskedtek a játékosoknak, melyek elkészítéséhez sem a szabadidejüket, sem a türelmüket nem sajnálják. Most is egy ilyen remekművet mutathatunk be oldalunkon.

Egy pixeloo nevű ember, aki illusztrációk és grafikák elkészítésével foglalkozik, ezúttal a Grand Theft Auto IV-et, annak is főszereplőjét, Niko Bellic-et vette górcső alá. Az egyik artwork-öt alapul véve elkészítette Niko Bellic élethű mását, melyet az Official Playstation Magazine számára ajánlott fel.

GTA
A teljes mérethez katt ide!

Érdemes egy pillantást vetni pixeloo többi munkájára is, hiszen többek között olyan játékok és filmek főhőseit készítette el, mint a Super Mario Brothers vagy a Simpsons Család.

2008.06.20 21:27  ▪ Forrás: pixeloo.blogspot.com  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 2

Akik rendszeres látogatói oldalunknak, bizonyára tudják, hogy olyan másfél hete egy kisebb meglepetést ígértem nektek. Nos, megkésve bár, de törve nem, a mai napon úgy döntöttünk, hogy publikálásra kerül az általunk már jó ideje fejlesztés alatt álló GTAPlace projekt. Ez a kis cucc nem más, mint az AsWa által fejlesztett San Andreas in Vice City névre hallgató modifikáció...

Aki eddig nem tudta volna, ez a kis módosítás már jó ideje a fejlesztési stádiumban volt, de most elérkeztünk a végleges, "Final Beta" státuszhoz, melyben már a fontosabb dolgok is szikla szilárd stabilitással rendelkeznek. Egyidejűleg a mod kiadásával, CBool és wantoo kollégák voltak olyan kedvesek és összedobtak egy kisebb weboldalt, ahol részletes információkat olvashattok a kiegészítővel kapcsolatban.

Az SAiVC oldala jelenleg még angol nyelven fut, ugyanis bátorkodunk kicsit nemzetközi vizekre evezni a moddervilágban. Aggodalomra semmi ok, mert ha minden jól megy, a magyar nyelvű oldal is elérhető lesz egy-két héten belül.

Nem is húzom tovább a szót, az érdeklődők haladjanak a következő irányba! (A magyar játékosok pedig fórumunk ezen szekciójában kérhetnek segítséget, illetve olvashatnak részletesebb infókat a projektünkkel kapcsolatban.)

A későbbiekben még kaptok frissítéseket, az oldallal kapcsolatban, szóval érdemes minket böngésznetek!

2008.06.19 14:09 ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 23

Rég hallhattunk már támadásokról a Grand Theft Auto IV irányában – mely valamelyest azért szerencsés dolog is, de most ismét megtört a sajtó oldaláról észlelhető csend. Ezúttal ugyanis a játék egyik olyan lehetőségét támadja egy mérges szülő, ami nem is „létezik” abban a formában, ahogy azt ő leírja…

Akik játszottak már a GTA IV-gyel, nagy valószínűséggel tudnak a játék beépített internetes oldalai között szereplő LacySurprisePageant.com címmel rendelkező weboldalról. Ez a kamu oldal az, melynek meglátogatásával automatikusan maximális körözési szintet érhetünk el, alig pár másodperc alatt.

Hogy mi a probléma ezzel? Nos, a Rockstar Games fejlesztői azt az indokot adták meg a körözési szint elérésének, hogy az oldal, állítólagos gyerekpornót tartalmazott, amit persze a Liberty City-ben aktívan munkálkodó bűnüldözők azonnal leállítottak, valamint folyamatos megfigyelés alatt tartanak… a csavar viszont most jön.

Egy dél-walesi, 23 éves fiatalember ugyanis a következő panasszal fordult az Egyesült Királyságban igen elterjedt „The Sun” névre hallgató hírlaphoz:

„Épp az interneten kerestem csalásokat a játékhoz, amikor megakadt a szemem ezen a hivatkozáson, mivel az én lányom neve is Lacey. Ez túllép minden határt. A készítők valószínűleg összeültek és megbeszélték, hogy ezt a játékba bele tegyék-e, ez pedig egyszerűen nem helyes. Mi lesz a következő húzásuk?

Ez undorító. Akár rá is vehet embereket arra, hogy ilyen dolgokban vegyenek részt. Ez teljesen beteges, soha többet nem játszok vele.”

- Jason Deschoolmeester

Nos, egy idióta játékossal kevesebb, viszont egy botránnyal több… gratulálunk!

2008.06.16 18:23  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 32

A német Horneds Dungeon blog szerkesztője azon megtiszteltetésben részesült, hogy ő lehetett az első német személy aki meginterjúvolta a Niko Bellic hangját kölcsönző Michael Hollick-ot.

Az interjú során érdekesebbnél érdekesebb témákat feszegetnek, többek közt megtudhatjuk, hogy milyen hangulatban zajlott a felvétel, hogy is kapta meg Hollick a GTA IV főszerepét, de szóba kerül az Xbox360-ra érkező speciális tartalmak, a Niko Bellic nevére San Andreas-ba szóló repjegy, valamint egy esetleges ötödik rész is. A teljes interjú időtartama kicsivel kevesebb mint fél óra és angol nyelven meghallgatható ide kattintva. Jó szórakozást!

2008.06.15 17:04  ▪ Forrás: Horneds Dungeon blog  ▪ Írta: Rider Elolvasom 5

Minden emberben van egy bizonyos szintű bárgyúság, de ami most történt, az egyszerűen csak bizonyítja az emberek tökéletlenségét. Ezúttal nem egy GTA anti-szimpatizáns... sőt nem is egy dilis ügyvéd próbál keresztbe tenni a Grand Theft Auto IV-nek és fejlesztőinek, hanem maga az egyik játékos...

A Kotaku.com internetes játékmagazin szerkesztősége ugyanis azt állítja, hogy egy igencsak - az Osama bin Laden által vezetett - Al-Qaeda szimpatizáns úgy próbálja feltüntetni a játékban található "erőszakos" jeleneteket, mintha a fejlesztők csak és kizárólag a terroristák által kaptak volna inspirációt, ezen elemek játékba való beépítésébe...

Ezt méghozzá úgy próbálja terjeszteni a világhálón, hogy a napjainkban használt legismertebb médiamegosztó portálokra tölti fel videóit, melyben buszok, emberek és egy rosszul időzített gránát segítségével gyilkol le ártatlan járókelőket. Azt nem tudjuk, hogy mi lesz még ebből, de sejtem valamelyest, hogy a következő pár napban már Obama szenátorról fogunk hírt adni, amiért a játékot támadja.

Az említett, észben gazdag személy youtube adatlapját itt tekinthetitek meg.

2008.06.15 15:54  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 4

A Grand Theft Auto sorozat legújabb része már több, mint másfél hónapja látott napvilágot, egyelőre csak Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon. A fejlesztők még semmiféle információt nem szolgáltattak a GTA IV esetleges PC verziójáról. Már többen spekuláltak, hogy a jelenlegi konzol-exkluzivitás kedvezően hathat a next-gen játékkonzolok eladásaira.

Néhány csoport és elemző szerint azonban a Grand Theft Auto IV nem növelte meg a Microsoft X-dobozának, és a Sony erőművének eladásait. A most következő sorok a forrásoldalról származnak:

"A játék kudarcot vallott a két konzol eladásait illetően. A Microsoft Xbox 360 és Sony PlayStation 3 eladásai ugyanis nem mutattak különösebb növekedést a májusi hónap alatt."

Colin Sebastian, a Lazard Capital Markets munkatársa elmondta: "Úgy gondoljuk, hogy a nemrég megjelent GTA IV nem okozott nagyobb keresletnövekedést a next-gen konzolok iránt."

Szerény véleményem szerint, ha eredetileg a két konzol eladásainak növelése lett volna a cél, és az elemzők által írt vélemények igaznak bizonyulnak, akkor a Rockstar Games erősen gondolkodhatna egy PC porton...

2008.06.13 15:00  ▪ Forrás: TechWhack  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 14
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink