Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.08.21 09:14  |  Írta: Ben Dover

Ahogy azt egy előbbi hírünkben is megírtuk, a Grand Theft Auto IV, személyi számítógépekre készülő verziója valóban kint volt a lipcsei Games Convention játékkiállításon. A rendezvényen nem csak 10 vadonatúj, és biztosan PC-s képet tettek közzé a fejlesztők, hanem néhány információra is fény derült.

Lássuk először az infókat:

  • A PC verzióban található multiplayer mód maximális játékosszáma valószínűleg több lesz, mint 16, ami a konzolos verzióknál van.

  • A játék maximális felbontása, melyet a grafikai beállításoknál állíthatunk majd be, 2560x1600 lesz.

  • Sokak örömére, a játék egy egyfajta replay-kezelő rendszert kap. Ez azt jelenti, hogy továbbra is fel tudunk venni (valószínűleg) 30 másodperces klipeket, viszont ezúttal különféle effektekkel és kameraállásokkal is tarkíthatjuk a visszajátszást. Ha ez nem lenne elég, több replay-t is összevonhatunk, valamint a végeredményt feltölthetjük a Rockstar Social Club-ra, hogy mások is megtekinthessék.

  • A játékosok pontosabban is rákereshetnek a multiplayer szerverekre; például bejelölheted, hogy ne csak a "deathmatch" módokat, hanem az "only-pistol deathmatch" módokat mutassa a kereső.

  • Az Xbox 360 kontrollerét támogatni fogja a játék.

  • A képek alapján elmondhatjuk, hogy kis mértékben ugyan, de fejlődött az amúgy is szép grafika.

  • A PC verzióban jelen lesz továbbá a sokak által hiányolt ujjatlan kesztyű is :).

Majd következzenek a várva várt képek:

GTA GTA GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA GTA

A képek természetesen majd bekerülnek a hamarosan elkészülő galériánkba is!

2008.08.20 17:01  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: CVG

A lipcsében megrendezésre kerülő Games Convention rendezvényen - ugyan, eddig új információkat nem kaptunk a GTA IV PC-s verziójából - az Xbox 360 rendszerek letölthető tartalmairól azonban elhintettek némi információt.

A Microsoft képviselete elmondta, hogy idén ősszel megkapjuk az első hivatalos információkat a már említett Xbox 360-exkluzív letölthető tartalmakkal [Downloadable Concent, DLC] kapcsolatban. Ez azonban, elmondásuk szerint nem foglalja magában a megjelenési dátumot, ami nem mellesleg könnyen eshet 2009 évére. Mint azt már tudjuk, a letölthető tartalmakat az Xbox Live rendszeren érhetik majd el a játékosok.

Amint napvilágot látnak azok a bizonyos infók, oldalunkon természetesen első kézből olvashatjátok őket!

2008.08.15 23:22  |  Írta: Shotgun

Már jó ideje bejelentésre került a Rockstar Games legsikeresebb üdvöskéjének PC verziója, mely a rajongók képek és információk utáni sóvárgását ismételten felszínre csalta. Nos, egy bizonyos forrásoknak köszönhetően kiderült az is, hogy a játék - habár zárt ajtók mögött, de felüti fejét a lipcsei GCDC keretein belül...

Ha minden igaz, akkor egyelőre semmilyen információ nincs arról, hogy mit fognak látni a szerencsés illetékesek. Az biztos, hogy ezek után a Rockstar ismételten szórványos levélhalmazt fog indítani a játéksorozat rajongói oldalainak, melyekben exkluzív képeket és információkat is kaphatnak az illetékesek.

Izgatottan várjuk a rendezvényt, mely augusztus 21-től 24-ig tart.

2008.08.15 14:57  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Take-Two

A Take-Two hivatalos sajtóközleménye szerint 2008. október 30-án megjelenik a Grand Theft Auto IV Japánban is, PlayStation 3, illetve Xbox 360 konzolokra. Idézet a Take-Two honlapjáról:

"New York, NY – 2008. augusztus 15. – A Rockstar Games és a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), ma bejelentette, hogy 2008. október 30-án megjelenik Japánban a Grand Theft Auto IV japán verziója Xbox 360 és PlayStation 3 konzolra."

2008.08.15 11:59  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GamePolitics

Mint azt mindannyian tudjuk, a legtöbb Grand Theft Auto játék, így a GTA IV is M-értékelést kapott az ESRB által, mely azt jelenti, hogy a játék 17 éven felülieknek ajánlott. A Nielsen Gaming jelentése szerint a játékot megvásárlók mindössze 17%-a volt az említett korhatáron aluli.

Az ilyen esetek 38%-ánál valamilyen nagykorú is jelent volt a vásárlásnál (többnyire a szülő), tehát a fiatal vásárlók pontos aránya 10%. Ez az arány jónak számít, ugyanis egy áprilisi adat szerint a fiatalkorúak 20%-a jutott hozzá M betűs videójátékokhoz. A Nielsen szerint:

"A fiatalkorúak 61 százaléka mondta azt, hogy magának vásárolta az M betűs terméket, míg 39% állítása szerint valaki más vette meg nekik a játékot. Érdekes módon a szülők felelősek leginkább abban, hogy a fiatalabbak számára ilyen könnyen elérhető a korhatárral ellátott videójáték. Míg a testvérek, barátok és egyéb rokonok (nagymama :D) csak 20, addig a szülők 80%-ban felelősek ebben."

Mindent összevetve tehát a jelenlegi adatok biztatónak bizonyulnak a felnőttek illetve szülők számára, ám még meg kell várni a PC megjelenést is, ugyanis biztosak vagyunk benne, hogy akkor sokkal több 17 év alatti játékos fogja megvenni a játékot...


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak