Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.06.22 00:19  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku

Már sokszor hallhattunk idegesítőbbnél idegesítőbb pletykákat a Grand Theft Auto játéksorozat megfilmesítésével kapcsolatban, de a mostani „szerencsére” sokkal több, egy egyszerű pletykánál. Egy bizonyos szerződésnek köszönhetően ugyanis kiderült, hogy a Rockstar Games nem vághat bele egy olyan filmbe sem, mely a GTA címét viseli…

Az idősebb játékosok valószínűleg tisztában vannak vele, hogy annak idején – pontosabban 1977-ben – kiadtak egy „Grand Theft Auto” címet viselő filmet, mely a Fox média tulajdonában áll. Ez önmagában nem jelentene problémát a játékfejlesztő cégnek abban, hogy megvalósítsa sokunk (rém)álmát, de az LA Weekly-nek dolgozó, Nikkie FInke által napvilágra hozott információk már sokkal inkább.

Finke ugyanis azzal az indokkal állt elő, hogy a Fox társasága rendelkezik egy kisebb szerződéssel, mely megakadályozza a Rockstar-t abban, hogy a GTA sorozatot alapul véve készítsenek egy mozifilmet… a dolog egyetlen pozitív oldala talán az, hogy míg a határozat inkább a médiaóriásnak kedvez, ők sem készíthetnek olyan videojátékot, mely a Grand Theft Auto nevet viseli.

Tehát meg lehet nyugodni… nem lesz kedvenc játéksorozatunk a Hollywood-ban szorgoskodó filmgyárosok áldozata.

2008.06.20 22:24  |  Írta: Ben Dover

Grand Theft Auto IV - Liberty City

Elérkeztünk videóösszeállításunk harmadik részéhez. Ezúttal ismét sok érdekes videó gyűlt össze a világhálón, melyeket úgy gondoltuk érdemes megosztani veletek. Ezek a videóösszeállítások főként a PC-s társadalomnak szólnak, hiszen valamivel ki kell bírni egy esetleges PC verzió bejelentésig [ami reméljük, hamarosan bekövetkezik]. Lássuk tehát az újabb három videót, egyet itt, a további kettőt pedig a lent látható "folytatás" feliratra kattintva.

Az első videó a már korábban is leközölt, Liberty City Obituaries névre hallgató sorozat harmadik része. Az első kettőt már publikáltuk, így a harmadik epizódot sem hagyhattuk ki - a videóban először szebbnél szebb ugratásokat láthatunk, majd néhány öngyilkosságnak is szemtanúi lehetünk. Íme:

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.06.20 21:27  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: pixeloo.blogspot.com

Az internetet böngészve érdekes dolgokra lehet bukkani, a Grand Theft Auto világából is. A mindenre elhivatott GTA IV rajongók már számos videóval és képpel kedveskedtek a játékosoknak, melyek elkészítéséhez sem a szabadidejüket, sem a türelmüket nem sajnálják. Most is egy ilyen remekművet mutathatunk be oldalunkon.

Egy pixeloo nevű ember, aki illusztrációk és grafikák elkészítésével foglalkozik, ezúttal a Grand Theft Auto IV-et, annak is főszereplőjét, Niko Bellic-et vette górcső alá. Az egyik artwork-öt alapul véve elkészítette Niko Bellic élethű mását, melyet az Official Playstation Magazine számára ajánlott fel.

GTA
A teljes mérethez katt ide!

Érdemes egy pillantást vetni pixeloo többi munkájára is, hiszen többek között olyan játékok és filmek főhőseit készítette el, mint a Super Mario Brothers vagy a Simpsons Család.

2008.06.19 14:09  |  Írta: Shotgun

Akik rendszeres látogatói oldalunknak, bizonyára tudják, hogy olyan másfél hete egy kisebb meglepetést ígértem nektek. Nos, megkésve bár, de törve nem, a mai napon úgy döntöttünk, hogy publikálásra kerül az általunk már jó ideje fejlesztés alatt álló GTAPlace projekt. Ez a kis cucc nem más, mint az AsWa által fejlesztett San Andreas in Vice City névre hallgató modifikáció...

Aki eddig nem tudta volna, ez a kis módosítás már jó ideje a fejlesztési stádiumban volt, de most elérkeztünk a végleges, "Final Beta" státuszhoz, melyben már a fontosabb dolgok is szikla szilárd stabilitással rendelkeznek. Egyidejűleg a mod kiadásával, CBool és wantoo kollégák voltak olyan kedvesek és összedobtak egy kisebb weboldalt, ahol részletes információkat olvashattok a kiegészítővel kapcsolatban.

Az SAiVC oldala jelenleg még angol nyelven fut, ugyanis bátorkodunk kicsit nemzetközi vizekre evezni a moddervilágban. Aggodalomra semmi ok, mert ha minden jól megy, a magyar nyelvű oldal is elérhető lesz egy-két héten belül.

Nem is húzom tovább a szót, az érdeklődők haladjanak a következő irányba! (A magyar játékosok pedig fórumunk ezen szekciójában kérhetnek segítséget, illetve olvashatnak részletesebb infókat a projektünkkel kapcsolatban.)

A későbbiekben még kaptok frissítéseket, az oldallal kapcsolatban, szóval érdemes minket böngésznetek!

2008.06.16 18:23  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku

Rég hallhattunk már támadásokról a Grand Theft Auto IV irányában – mely valamelyest azért szerencsés dolog is, de most ismét megtört a sajtó oldaláról észlelhető csend. Ezúttal ugyanis a játék egyik olyan lehetőségét támadja egy mérges szülő, ami nem is „létezik” abban a formában, ahogy azt ő leírja…

Akik játszottak már a GTA IV-gyel, nagy valószínűséggel tudnak a játék beépített internetes oldalai között szereplő LacySurprisePageant.com címmel rendelkező weboldalról. Ez a kamu oldal az, melynek meglátogatásával automatikusan maximális körözési szintet érhetünk el, alig pár másodperc alatt.

Hogy mi a probléma ezzel? Nos, a Rockstar Games fejlesztői azt az indokot adták meg a körözési szint elérésének, hogy az oldal, állítólagos gyerekpornót tartalmazott, amit persze a Liberty City-ben aktívan munkálkodó bűnüldözők azonnal leállítottak, valamint folyamatos megfigyelés alatt tartanak… a csavar viszont most jön.

Egy dél-walesi, 23 éves fiatalember ugyanis a következő panasszal fordult az Egyesült Királyságban igen elterjedt „The Sun” névre hallgató hírlaphoz:

„Épp az interneten kerestem csalásokat a játékhoz, amikor megakadt a szemem ezen a hivatkozáson, mivel az én lányom neve is Lacey. Ez túllép minden határt. A készítők valószínűleg összeültek és megbeszélték, hogy ezt a játékba bele tegyék-e, ez pedig egyszerűen nem helyes. Mi lesz a következő húzásuk?

Ez undorító. Akár rá is vehet embereket arra, hogy ilyen dolgokban vegyenek részt. Ez teljesen beteges, soha többet nem játszok vele.”

- Jason Deschoolmeester

Nos, egy idióta játékossal kevesebb, viszont egy botránnyal több… gratulálunk!


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak