Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.07.21 12:51  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: SarcasticGamer

Már szinte megszámolhatatlan mennyiségben érkeztek jobbnál-jobb Grand Theft Auto paródiák, a sorozat fennállása óta, de a SarcasticGamer blogján egy igazi kis remekmű került reflektorfénybe. A játékportál szerkesztői ugyanis nem kímélve a megjelenési stádiumban sem lévő GTA – Chinatown Wars-t, már most egy igen poénos kis történettel álltak elő…

Kezdjük ott, hogy a játék még ez év téli időszakában fog megjelenni, csak és kizárólag a Nintendo DS névre keresztelt hand-held játékgépekre. A SarcasticGamer szerkesztői valószínűleg pont az exkluzivitás miatt támadják már egyből a játékot, melyet „állításuk szerint” a megszokott M(Mature) értékelés helyett, az ESRB AO(Adults Only)-ra fogja osztályozni.

Már itt sejteni lehet, hogy a hír kacsa – attól függetlenül, hogy egy okosabb embernek szembetűnő eleve a hírben kirakott „hivatalos borító”, de az Adults Only osztályzás végképp betesz az információ hitelességének, ugyanis a Rockstar Games nem fog AO játékokat publikálni, mivel a jelenlegi Nintendo DS tulajokhoz viszonyítva is igen nagy pénzügyi érvágás lenne számukra.

De akkor most térjünk a lényegre… íme a kitalált történet:

"A játék története 2 évvel a Grand Theft Auto IV történései után zajlik, a város kínai negyedében. Főszereplőnk nem más, mint a Liberty City Triad fejese, Lik Tang, ki nemrégiben menekült el a városból, ahol egy egész raktárnyi prostituáltat ölt meg, melyek egy másik Triad tag gondoskodó kezei alá tartoztak. Miután az eset körül kicsit lecsendesedtek a kedélyek, Pun Tang – aki Lik Tang unokatestvére, megkéri Lik-et, hogy segítsen neki a családi üzlet futtatásában, mely a prostitúcióban nyilvánul meg."

A történet mellé pedig kaptunk egy kacsa dátumot is, mely 2009. február 14-ét jelöli megjelenésként.

2008.07.18 20:37  |  Írta: wantoo

Igaz a Grand Theft Auto IV lassan már három hónapja megjelent, de ennek ellenére a játék hivatalos oldalán még mindig vannak kisebb-nagyobb frissítések. Így történt ez a tegnapi napon is. Az első változást a videók szekcióban találhatjuk meg, ahová felkerültek a Gamestop TV és az XBOX 360 TV kereskedelmi reklámjainak a HD minőségű letölthető verziói. A második frissítés minket magyarokat sajnos nemigen érint, ugyanis ez egy mobil szolgáltatás, mely Magyarországon nem elérhető. Ezen keresztül lehetőségünk van a mobiltelefonunk feldobásával néhány GTA IV-es háttérképpel és csengőhanggal.

A második rövidke hírünk már szerencsére a magyarokat is érinti. Nem is olyan régen Shotgun kollégám publikált egy remek alkotást Patrick Brown-tól. Úgylátszik, hogy kreativítása nem ismer határokat, hiszen újra egy remekművel lepett meg minket. A múltkorival ellentétben ez már Vice City-t és annak két főszereplőjét, Tommy Vercettit és Lance Vancet ábrázolják. Patrick az idejét sem sajnálta, hiszen újabb alkotására 9-10 órát szánt. Nem is írok többet, nézzétek meg ti is ezt a remekművet, melynek készítője a Vice City Vibes címet adta:

Vice City Vibes

Ha nagyobb méretben is szeretnéd megtekinteni, akkor kattints a képre. Ha pedig tetszik az alkotás, akkor nézd meg Patrick profilját, ahol számos hasonló minőségű rajzot találsz. Katt ide!

2008.07.18 19:08  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku.com

Már számtalan próbálkozást láthattunk a Grand Theft Auto játéksorozat stílusirányzatának "lekoppintására", de eddig csak nagyon kevésszer adódott lehetőség arra, hogy ezek közül egy-egy játék nagyobb sikereket érjen el. Ezúttal egy újabb játékról érkeztek információk, mely a TPS kategória nagyágyúit kívánja háttérbe szorítani…

Az Egyesült Királyságban törzshelyező Deep Silver játékkiadó úgy döntött, hogy valami nagy dobással próbálnak színre lépni a piacon. Ez a nagy dobás lenne a Ride To Hell, mely teljes mértékben multiplatformos játék lesz, ráadásul PC-re is megjelenik.

A játék lényegében az 1960-as évek motoros kultúráját hivatott „szimulálni”, melynek folyamán nem csak Amerika nyugatibbnál is nyugatibb részeit motorozhatjuk be, de még saját területeink és bajtársaink életét is egyengethetjük… mindezt persze a lehető legvagányabb 60-as években debütáló és hódító slágerek meghallgatása mellett és az akkoriban megszokott művészi stílusirányzat visszaadásával.

Egyelőre semmi más információval nem szolgált a kiadó, ám állításuk szerint a játékot még a 2009-es év felének környékén publikálják majd.

2008.07.17 13:51  |  Írta: wantoo

Aki kicsit komolyabban követte az idei E3 konferenciát, az bizony észrevehette, hogy a PC-s játékokkal nemigen foglalkoztak, és tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Grand Theft Auto IV-et sem jelentették be ezen platformra, így erről most nem is írnék többet. Az IGN munkatársai azonban utánajártak ennek a dolognak, hogy miért is foglalkoznak ilyen keveset az asztali számítógépek tulajdonosaival. Kevin Unangst-et, a Microsoft for Windows igazgatóját, sikerült elkapniuk egy rövid interjú erejéig.

Kevin röviden felvázolta az E3-n kialakult helyzetet. Szerintük ez a rendezvény a mai napokban főleg a konzolok egymás elleni harcáról szól, így ezen indokból ők egy későbbi eseményre tartogatják a bejelentéseiket. Ez nem más mint a jövő héten lezajló Gamefest, a Microsoft saját konferenciája. Ezen kívül azt is megemlítette, hogy az E3-n történt bejelentésektől jóval nagyobb dolgokra számíthatunk a jövőben. Tehát várjuk a jövőhetet abban bízva, hogy valóra válik sok GTA rajongó álma.

Így a hír végén pedig örömmel jelentem, hogy elkészült a Chinatown Wars-ról készült első cikkünk, ahol az eddigi információk mellett a Nintendo DS-ről is olvashattok némi információt. Reméljük néhány embert sikerül meggyőzünk ezzel a cikkünkkel, hogy ez is méltó darabja lesz a sorozatnak. A cikket ide kattintva érhetitek el. (Vagy a felső navigációs menüben az első ikonra kattinva)

2008.07.16 20:05  |  Írta: CBool & wantoo

A mi időnk szerint, pontosan 19:45-kor kezdetét vette a Take Two konferencia az E3-mon. Akik tisztában voltak ennek jelentőségével, valószínüleg a GTA IV PC verziójának bejelentésére vártak. Sajnos a nagy meglepetés elmaradt, a Take Two konferenciáján alig volt szó kedvenc sorozatunkról. Megemlítették, hogy elégedettek a GTA IV teljesítményével, valamint, hogy a Chinatown Wars-ról csak később fogunk információkat kapni. Úgy vélem, hogy egyre jobban távoldodunk a mindenki által várt PC-s megjelenésről...


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak