Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.08.07 23:04  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: WSBTV

Úgy látszik az amerikai fiatalok nem bírnak magukkal. Ezúttal három tinédzsert vett őrizetbe a rendőrség Georgia állam, Atlanta városában, mivel azok több parkoló autót is megrongáltak molotov koktélok segítségével. Később kiderült, hogy a három tinédzser (15-16 évesek) már korábban is elkövetett ehhez hasonló bűncselekményeket.

A hatóság akciója közben a srácok arra hivatkoztak, hogy a "Grand Theft Auto játékból tanulták mindezt". Nem kevesebb, mint 57 bűntettet varrtak rájuk, tehát valószínűleg nem rontják már tovább a levegőt. A nyomozók elmondása szerint, egy közeli boltban talált blokk segítségével buktatták le a 3 tinédzsert. A blokkon ugyanis szerepeltek Sprunk Sprite-os üvegek, vörös rongyok és öngyújtók. Ezt követően a biztonsági kamera felvételeinek megtekintésével be tudták azonosítani őket.

A kérdés, hogy meddig fog még ez folytatódni, és hogy tesznek-e valamit az ilyen esetek ellen az amerikai szülők. Mert a gond nem a játékkal, hanem a neveléssel van...

2008.08.07 21:05  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Kotaku

Nem is olyan rég történt, hogy egy elvetemült 18 éves egyetemista fiatal hidegvérrel megkéselt egy 54 éves taxisofőrt Thaiföldön, majd tettét a Grand Theft Auto IV-gyel hozta kapcsolatba. Az eset nagy felháborodást keltett - nem csak az említett országban -, és lévén, hogy Thaiföld nemigen tartozik a kultúrált, modern, XXI. századi államok közé, az ilyen bűncselekményeket szigorúan büntetik.

A thai minisztérium első reakciója természetesen az volt, hogy a Grand Theft Auto IV-et azonnal levetették minden videojáték-bolt polcáról. Ez azonban - elgondolásuk szerint - nem volt elég... A thaiföldi Egészségügyi Minisztérium (!) publikált egy sajtóközleményt, melyben összeállítottak egy listát a szerintük 10 "legveszélyesebb" videójátékról. Nem tudni, hogy a listán említett játékok is lekerülnek-e a polcokról, mindenesetre egy ilyen bűncselekmény miatt az egész thai játékosközösség bűnhődhet.

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.08.07 20:19  |  Írta: Shotgun

A játék hivatalos bejelentése után, a Rockstar Games webmesterei annak rendje és módja szerint frissítették a játék hivatalos weboldalát is, melynek során felkerült egy "Games for Windows Live" logo, a GTA IV platformlistájára. A dolog valamelyest jól érint minket, ugyanis ez kisebb mértékű warez letöltést indikál, valamint lehetséges az is, hogy a PC játékosok akár az Xbox360 tulajdonosokkal is összemérhetik erejüket, egy kis Liberty City-ben való randalírozás közben...

Gondolják néhányan ezt így, viszont eddig mindenki elfelejtette azt, hogy a fejlesztőcsapat egy kissé átdolgozott multiplayer rendszert produkál a PC-sek számára. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez milyen mértékben akadályozhatja a két platform játékosai közt kialakulóban lévő versengést, de azért illik figyelembe venni, hogy a fentebb említett "cross-platform" lehetőség nem teljesen biztos még.

Amint hivatalos információkat kapunk ezzel kapcsolatban, azonnal értesítünk titeket!

2008.08.07 19:38  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku

A Grand Theft Auto sorozat megjelenése óta, nem csak a mindent elsöprő játékmenet csal mosolyt amúgy komoly arcunkra, hanem az azt érő támadások is. Volt már részünk a GTA által inspirált rablások, gyilkosságok és huligán mozgalmakról érkező információk feldolgozásában, de ezúttal még az eddigieknél is nagyobb baromságról van szó…

Úgy látszik, hogy az Amerikai Egyesült Államokban kultuszát élő „Blame The Game” (okold a játékot) életérzés már-már világméreteket ölt, ebből kifolyólag pedig a svédekhez is eljutott. A Kotaku jelentése szerint ugyanis egy meglehetősen kemény agysorvadásban szenvedő svéd úriember a játékot okolja azért, mert az ország északi részén található Lulean-ban általa felügyelt park növényállományát folyamatosan „terrorizálják”.

Ok és okozat alapon ismételten hülye indokot kaptunk, ugyanis a parkfelügyelő a következő mondattal próbálja alátámasztani állítását:

„Az egész oka nem lehet más, mint a Grand Theft Auto, ahol egy egész várost rombolhatnak le az emberek”

Nos igen... már izgatottan várjuk a következő ilyen hírt, ugyanis a mai hülyeségdózist ez megadta.

2008.08.07 18:26  |  Írta: Ben Dover

A nagy bejelentés, miszerint még idén érkezik PC-re a Grand Theft Auto IV, bizonyára sokak számára jó hírként szolgált. Mivel a hivatalos oldalra kikerült a "Games for Windows Live" logó, ezért úgy gondoltam, ez alapján készítek egy előzetes box art-ot a Grand Theft Auto IV, személyi számítógépre készülő verziójához:

GTA
Kattints ide a teljes méret megtekintéséhez!

A játék PC verziójának nagy valószínűséggel ilyen lesz a borítója, kisebb eltérésekre azonban lehet számítani (kivéve, ha a Rockstar egy egészen új box art-ot csinál). Az azonban szembetűnő, hogy a játék Xbox 360, illetve PC-s verzióján is elérhető (lesz) a Live szolgáltatás, mely arra enged következtetést adni, hogy az Xbox-szal rendelkező játékosok akár a PC-sek ellen is játszhatnak majd multiplayer módban. Ez persze csak spekuláció...

Mindenesetre maradjatok továbbra is velünk, hiszen a napokban számíthattok még több információra, akár a Chinatown Wars-ról is, valamint a cikkek terén is megpróbálunk némi aktivitást mutatni [az egyéb új tartalmakról nem is beszélve].


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak